Συνάντηση 14.12.2008 στον Άγιο Διονύσιο εν Ολύμπω!
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση 14.12.2008 στον Άγιο Διονυσίου εν Ολύμπου!
Λοιπόν, αγαπημένα μας αδέλφια, παρακαλώ να ζεστάνετε τις μηχανές σας, γιατί ο χρόνος πλησιάζει!
Παραθέτω όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν, μέχρι τώρα, και αν τυχόν υπάρξουν και άλλοι, είναι πολυκαλοδεχούμενοι!
1. Απόστολος και η γλυκιά Μαρία! (η γλυκύτητα είναι γένους θηλυκού αποκλειστικά; και πώς μετριέται;)
2. Νίκος (filotas) μετά, ή άνευ οικογένειας.
3. Γιάννης (ktistos) με την μεγάλη οικογένεια του και την πολύ όμορφη!!!!
4. Κων/νος (Kostantinosve) αυτή τη φορά πρώτα ο θεός, ίσως τα καταφέρουμε να γνωριστούμε
5. Η αγαπημένη μας Κατερίνα (teri) με την οικογένεια της
6. Βεταμβρία
7. Δήμητρα (Dimitra) απο Ιταλια (με πλοίο θα έλθει;)
8. Βάσσω (Vasiliki) με τον όμορφη κόρη της. Σύζυγος?.
9. Νίκος (Nikolaos-9) με τη γλυκιά γυναίκα του και το αγοράκι τους. (Ο Νίκος ήταν παρών και στη συνάντηση των Αθηνών, τον Μάιο).
10. Γιάννης (Captain Yiannis) και Δέσποινα
11. Χρήστος (eortologio) με τη σύζυγο
12. Σπύρος (spiridonas) από το Αμύνταιο
13. Ηλίας (iliasgr) ως εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και δη της Δυτικής Ελλάδος (Αιτωλοακαρνανία)
14. Χαιρόμαστε που μάλλον θα έρθει (δια της βίας, βέβαια) και η Σμαραγδή (smarti) με παιδιά (και ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά…).
15. Αν ερθει η Σμαραγδή μας, μπορεί να έρθει και η φίλη της Κατερίνα, καθώς και η
16. Σούλα με 3 παιδιά
17. Τελευταία, αλλά καθόλου ιδρωμένη η Θεοδώρα, για να κάνει έκπληξη στην άλλη εν δυνάμει συντονίστρια (σσσστ…μην το μάθει η ενδιαφερομένη)
Αν ξέχασα κανέναν να με συγχωρέσει, γιατί - μόλις - υπερέβην τα 30 και ...καταλαβαίνετε!
Τα έξυπνα σχόλια είναι δικά μου, για τα υπόλοιπα σχόλια μπορείτε να κυνηγήσετε την Σμαραγδή!
Σύμφωνα με τα τελευταία έγκυρα προγνωστικά του καιρού, που μας έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου, ο καιρός, παρ' όλο που θα βρέχει του σκοτωμού τη Παρασκευή, θα είναι καλός το Σάββατο (για μας που ερχόμαστε από μακριά) και μάλλον δεν θα βρέξει ούτε την Κυριακή.
Αλλά και να βρέξει, δεν μας ενδιαφέρει, όσο θα είμαστε παρέα και θα έχουμε και την προστασία του Αγίου μας!
Για να πάμε στο μοναστήρι μπαίνουμε μέσα στο Λιτόχωρο και στρίβουμε δεξιά στην πινακίδα προς Όλυμπο. Ακολουθούμε τις πινακίδες αυτές μέχρι να το βρούμε μπροστά μας. Το μοναστήρι είναι 5 χιλιόμετρα μετά το Λιτόχωρο.
Όσοι έρχονται από την Εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, τους ενημερώνω (αν δεν γνωρίζουν) ότι υπάρχει έξοδος προς Λιτόχωρο.
Παραθέτω όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν, μέχρι τώρα, και αν τυχόν υπάρξουν και άλλοι, είναι πολυκαλοδεχούμενοι!
1. Απόστολος και η γλυκιά Μαρία! (η γλυκύτητα είναι γένους θηλυκού αποκλειστικά; και πώς μετριέται;)
2. Νίκος (filotas) μετά, ή άνευ οικογένειας.
3. Γιάννης (ktistos) με την μεγάλη οικογένεια του και την πολύ όμορφη!!!!
4. Κων/νος (Kostantinosve) αυτή τη φορά πρώτα ο θεός, ίσως τα καταφέρουμε να γνωριστούμε
5. Η αγαπημένη μας Κατερίνα (teri) με την οικογένεια της
6. Βεταμβρία
7. Δήμητρα (Dimitra) απο Ιταλια (με πλοίο θα έλθει;)
8. Βάσσω (Vasiliki) με τον όμορφη κόρη της. Σύζυγος?.
9. Νίκος (Nikolaos-9) με τη γλυκιά γυναίκα του και το αγοράκι τους. (Ο Νίκος ήταν παρών και στη συνάντηση των Αθηνών, τον Μάιο).
10. Γιάννης (Captain Yiannis) και Δέσποινα
11. Χρήστος (eortologio) με τη σύζυγο
12. Σπύρος (spiridonas) από το Αμύνταιο
13. Ηλίας (iliasgr) ως εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και δη της Δυτικής Ελλάδος (Αιτωλοακαρνανία)
14. Χαιρόμαστε που μάλλον θα έρθει (δια της βίας, βέβαια) και η Σμαραγδή (smarti) με παιδιά (και ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά…).
15. Αν ερθει η Σμαραγδή μας, μπορεί να έρθει και η φίλη της Κατερίνα, καθώς και η
16. Σούλα με 3 παιδιά
17. Τελευταία, αλλά καθόλου ιδρωμένη η Θεοδώρα, για να κάνει έκπληξη στην άλλη εν δυνάμει συντονίστρια (σσσστ…μην το μάθει η ενδιαφερομένη)
Αν ξέχασα κανέναν να με συγχωρέσει, γιατί - μόλις - υπερέβην τα 30 και ...καταλαβαίνετε!
Τα έξυπνα σχόλια είναι δικά μου, για τα υπόλοιπα σχόλια μπορείτε να κυνηγήσετε την Σμαραγδή!
Σύμφωνα με τα τελευταία έγκυρα προγνωστικά του καιρού, που μας έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου, ο καιρός, παρ' όλο που θα βρέχει του σκοτωμού τη Παρασκευή, θα είναι καλός το Σάββατο (για μας που ερχόμαστε από μακριά) και μάλλον δεν θα βρέξει ούτε την Κυριακή.
Αλλά και να βρέξει, δεν μας ενδιαφέρει, όσο θα είμαστε παρέα και θα έχουμε και την προστασία του Αγίου μας!
Για να πάμε στο μοναστήρι μπαίνουμε μέσα στο Λιτόχωρο και στρίβουμε δεξιά στην πινακίδα προς Όλυμπο. Ακολουθούμε τις πινακίδες αυτές μέχρι να το βρούμε μπροστά μας. Το μοναστήρι είναι 5 χιλιόμετρα μετά το Λιτόχωρο.
Όσοι έρχονται από την Εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, τους ενημερώνω (αν δεν γνωρίζουν) ότι υπάρχει έξοδος προς Λιτόχωρο.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Απόστολος έγραψε:
,,Τα έξυπνα σχόλια είναι δικά μου, για τα υπόλοιπα σχόλια μπορείτε να κυνηγήσετε την Σμαραγδή!,,
Καλοοοοοοό!!!!!!!Πολύ μου άρεσε!!!
,,Τα έξυπνα σχόλια είναι δικά μου, για τα υπόλοιπα σχόλια μπορείτε να κυνηγήσετε την Σμαραγδή!,,
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

smarti έγραψε:Απόστολος έγραψε:
Καλοοοοοοό!!!!!!!Πολύ μου άρεσε!!!![]()
Ξεκίνα να τρέχεις λοιπόν!!!
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Teri έγραψε:smarti έγραψε:Απόστολος έγραψε:
Ξεκίνα να τρέχεις λοιπόν!!!
XA! XA! XA! XA! XA! XA!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Υπάρχει όμως και μια σημαντική λεπτομέρεια σ' αυτά που έγραψα :smarti έγραψε:Απόστολος έγραψε:
Αν ερθει η Σμαραγδή μας, μπορεί να έρθει και η φίλη της Κατερίνα
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χα!Χα!Χα!Μου φτιάξατε την ημέρα μου...δεν παίζεστε....α βρε Κατερίνα και Απόστολε...να είστε πάντα καλά...και όλος ο κόσμος αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα μας..Όσο μπορούμε ας χαμογελάσουμε.....η ζωή συνεχίζεται...ο Χριστός μας είναι η σωτηρία μας..ας πιάσουμε όλοι το χέρι του, που μας απλώνει!!! :)
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- Captain Yiannis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πρώτα ο Μεγαλοδύναμος , Καλή αντάμωση.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
-
frouteboras
- Έμπειρος Αποστολέας

Αναψτε και για μας τους κακομοιρηδες ενα κερι 
Run フォクすけ, Run

- AngelsGR
- Έμπειρος Αποστολέας

αν θελει να ερθει καποιος στην συναντηση ο οποιος δεν γνωριζει κανεναν, πως θα σας αναγνωρισει?? Θα κραταει κανενας κανα τριανταφυλλο??
και αν τα ματια σου δεν κλαινε, εχουν τροπο και το λενε...
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Όλο και κάποιος θα υπάρχει με το γνωστό μπλουζάκι "Ορθοδοξία ή θάνατος;"...AngelsGR έγραψε:αν θελει να ερθει καποιος στην συναντηση ο οποιος δεν γνωριζει κανεναν, πως θα σας αναγνωρισει?? Θα κραταει κανενας κανα τριανταφυλλο??
Αλλά κι αυτό να μη γίνει όπου δείτε μια συνάθροιση ετερόκλητων ανθρώπων με πιτσιρικαρία δορυφόφους, ρωτήστε "athos-edo";;;; Δεν είναι και τόσο δύσκολο, ε;
Θα δοθεί -νομίζω- και κάποιο κινητό το οποίο θα ισχύει μόνο για κείνη την ημέρα, αλλά μετά την απόλυση (για ευνόητους λόγους!)