Εναντίον της Τουρκίας!

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

elenas έγραψε:
lovethink έγραψε:Tι γελείο που κατάντησε το φόρουμ μόνο σε ένα μήνα ....
Αυτό έχω μόνο να διαπιστώσω μετά λύπης μου

Αν βρίσκεις γελοίο το φόρουμ, γιατί συμμετέχεις....σε γελοιότητες?
Γιατί στα 2000 μηνύματά μου μόλις τα τελευταία 82 με ξενερώνουν :lol: :lol: :lol: :lol: πω πω έτοιμη την έχω την απάντηση
Δαγκώθηκα και φαρμακώθηκα :lol:
yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

παντως taje αυτα που εγραψα δεν ειναι δικα μου ειναι παρμενα απο την ιστορια του ελληνικου εθνους,αλλα και απο αλλα βιβλια...
Το οτι εγραψα για το δραμα των παππουδων μου δεν εχει να κανει αλλο σε τιποτα παρα μονο για να δειξω την αγριοτητα των τουρκων τσετων...και ετσι εφερα καποια κοντινα παραδειγματα μου...δεν νομιζω να χει να κανει με κατι κακο αυτο...
Δεν επικαλεστηκα την αυθεντια των προγονων μου για να επιδωσω κυρος στα γραφομενα μου...ειναι αλλο να λες οι παππουδες μου ηταν στρατιωτικοι και αρα εγω τα ξερω καλα ακουστε με...και αλλο να γραφεις οι τσετες σφαζαν και μονο στο κοντινο μου περιβαλλον εχω τρια ,4 ατομα που ζησαν την φρικη...αλλα αφου ξεκαθαρισες τα σχετικα με τους στρατιωτικους προγονους σου κτλ κτλ δεν υπαρχει θεμα...ας πουμε παρεξηγηση

να σαι καλα...
yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

μην του λες τετοια του μανου και μας φυγει παλι ...με το καλο!!! :lol:
katia
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από katia »

silver έγραψε: Σε ευχαριστώ Δ/Κ Katia . Χρέος μου να ομολογώ την αλήθεια. Άλλωστε πως θα ήταν δυνατόν το αντίθετο, όταν στο πρόσωπο της Katia, και της κάθε Katias, βλέπω το γλυκύτατο πρόσωπο της Κυρίας Θεοτόκου. Πως μπορώ-όταν δεν έχω το λογοτεχνικό-χάρισμα- να συνθέσω αίνους στον Κύριό μας, για την γένεση του ωραιοτάτου πλάσματος της δημιουργίας Του, ήγουν της γυναικός ;
Εν πάσει περιπτώσει, νάσαι καλά, είθε η Κυρία Θεοτόκος να σε έχει υπό την σκέπην Της.
Σ' ευχαριστώ για την ευχή! Και για τα υπόλοιπα φυσικά. Απλά πρόσεξε γιατί σκανδαλίζουν ... σε σημείο να γίνονται προτάσεις ... :D
Όπως βλέπεις ο lovethink αρχίζει να έχει πρόβλημα μαζί μου.

Νομίζω το δήλωσε με περισσό θράσος ότι δε θα πολεμούσε για τα ιερά και τα όσια και ότι τον νοιάζει να πολεμήσει μόνο για το σπίτι του.

Ευτυχώς που οι Έλληνες δε σκέφτηκαν έτσι. Πολέμουσαν για όλη την Ελλάδα και για όλους τους Έλληνες (και γι αυτόν σήμερα, να γράφει αυτά απ' το δίκτυο).

ΥΓ. Αν σου ακούγονται βαρύγδουπα όλα αυτά lovethink είναι γιατί υπάρχει λόγος...
ΥΓ2. Σωστά στα λέει konstantinoupolitis, πρόσεξε που λες το ΜΑΣ.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

katia έγραψε:Νομίζω το δήλωσε με περισσό θράσος ότι δε θα πολεμούσε για τα ιερά και τα όσια και ότι τον νοιάζει να πολεμήσει μόνο για το σπίτι του.
.
Σε παρακαλώ δεν μου φταίνε οι υπόλοιπες γυναίκες του φόρουμ να τις πάρει η μπάλα αν πω ότι θα με κάνεις να πιστέψω ότι οι γυναίκες είναι χαζές
Αν αυτό κατάλαβες τότε δικαίως λες ότι λες
Δεν είπα ότι δεν θα πολεμούσα για τα ιερά και τα όσια
Είπα ότι έτσι που έχει γίνει ο κόσμος και που πετάνε ΨΙΧΟΥΛΑ σε όσους πολέμησαν το 40 λες και δεν υπάρχουν λογικό είναι να μη νιώθεις ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ
Εγώ δεν θέλω να ανακατεύω ΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ με τις ΣΦΑΓΙΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΝΟΜΑ είτε ΘΕΟΥ είτε ΑΛΛΑΧ
Δεν είμαι ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ , ούτε ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ , ούτε ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ , ούτε θα κάνω κορδόνια από τα έντερα αλβανών όπως φωνάζαν οι στρατιώτες μας ................. :oops:
Ναι εξοργίζομαι με όσα συμβαίνουν αλλά δεν είμαι ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ της ιδέας των πολεμικών συρράξεων
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΙΜΑ
Δεν το καταλαβαίνεις κοπέλα μου ?
Αυτές οι ορέξεις για να φτάσει το αίμα μέχρι το γόνατο για να μπούμε στη ΠΟΛΗ με αφήνουν ΑΔΙΑΦΟΡΟ και δεν θέλω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να συμβούν στον αιώνα μας γιατί ΝΑΙ , δεν γεννήθηκα για να σφαχτώ στο όνομα του Χ Μασώνου που αποφάσισε με τους άλλους σιωνιστές να παίξουν τα παιχνιδάκια τους για να πουλήσουν όπλα εις βάρος μου

Αν με φωνάξει η μαμά πατρίδα και βέβαια θα πάω και τιμή μου και καμάρι μου
Αλλά ΠΡΙΝ με φωνάξει να το παίζω ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ λυπάμαι δεν θα πέσω ούτε στο επίπεδο των Τούρκων , ούτε των ακροδεξιών ( καλή ώρα ) .....
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

katia έγραψε:Ευτυχώς που οι Έλληνες δε σκέφτηκαν έτσι. Πολέμουσαν για όλη την Ελλάδα και για όλους τους Έλληνες (και γι αυτόν σήμερα, να γράφει αυτά απ' το δίκτυο).
.
Κατέβηκες ποτέ σε πορεία συνταξιούχων από αυτούς που πολέμησαν το 40 ? για να τους υπερασπιστείς ?
Ασε λοιπόν τα μεγάλα λόγια και τα συμπεράσματα
Ασε που εγώ Ντεν είμαι από Ελάντα
Είμαι από Σουηντία
katia
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από katia »

lovethink έγραψε:[Εγώ είμαι κατά του πολέμου ακόμα και αν πρόκειται για να διασώσεις τα ιερά και τα όσια και μιλάω για το 2007 . Δεν μιλάω για πριν 300 χρόνια που πολεμούσαν με πέτρες και κανόνια
Μιλάω για τώρα που πατάνε ένα κουμπί και φεύγει πύραυλος
lovethink έγραψε:Μιλάς επειδή είναι ο τόπος σου εκεί
Οκ και εγώ τότε για το νησί μου τα ίδια θα έλεγα αν το είχαν πάρει ξένοι
Αλλά το ΜΑΣ δεν ισχύει για όλους
Δεν είναι πόλη των ονείρων ΜΑΣ ούτε είμαι βέβαιος αν είναι των προγόνων ΜΟΥ γιατί δεν έχω ψάξει το γενεαλογικό μου δέντρο
ΥΓ. Δυστυχώς ή ευτυχώς το θέμα απαιτεί σοβαρότητα.
silver
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από silver »

O Silver γράφει :

Πάντες με εγκατέλιπον (Τιμ.δ:16)

Ταλαίπωρε Lovethink, εσύ και οι ιδέες σου !!!

=============

Κανείς μας δεν δικαιούται να ξεχνά την τεράστια συμβολή της Ελληνίδας στους εθνικούς αγώνες. Σε χρόνια δύσκολα, η απελευθέρωση της πατρίδας και η διάσωση της ελληνικής φυλής, υπήρξε η μόνη της μέριμνα. Οι Ελληνίδες με κάθε τρόπο, στην πόλη ή στο βουνό, στα χωριά, στα χαρακώματα ή τα μετόπισθεν επετέλεσαν το καθήκον τους και δείχνοντας απαράμιλλο ηρωισμό κατέγραψαν τις δικές τους σελίδες δόξας και μεγαλείου.
justin
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από justin »

Ας σταματήσει η υποκρισία περί περιούσιου λαού.Μην ξεχνάμε ότι στο θέμα των ταυτοτήτων μαζέψαμε 3000000 υπογραφές,συμπεριλαμβανομένων και των υπογραφών ανηλίκων!Τα άλλα 7000000 γιατί δεν υπογράψανε
ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το χρέος μας

Όσο μπορεί κανείς να γίνει σωστός Χριστιανός. Τότε θα έχει πνευματικό αισθητήριο. Λίγο-πολύ θα πονάει και την Ορθοδοξία και την Πατρίδα του και θα αισθάνεται και την υποχρέωση που έχει ως Έλληνας. Οπότε από εκεί και πέρα, αν μάθει κάτι, ενδιαφέρεται, ανησυχεί, προσεύχεται. Αλλά αν πρέπει να του λένε: «Τώρα να ενδιαφερθείς γι’ αυτό, ύστερα να ενδιαφερθείς για εκείνο», θα είναι σαν μια τετράγωνη ρόδα που θέλει συνέχεια σπρώξιμο, για να προχωρήσει. Σκοπός είναι να σπρώχνεται από μέσα ο άνθρωπος. Τότε θα κυλάει όμορφα σαν στρογγυλή ρόδα. Και αν γίνει σωστός Χριστιανός κανείς, σπρώχνεται από μέσα και μετά τον πληροφορεί ο Θεός πιο πολύ και από αυτόν που διαβάζει, και για περισσότερα πράγματα. Γνωρίζει όχι μόνον αυτά που γράφουν, αλλά και αυτά που σκέφτονται να γράψουν. Καταλάβατε; Έρχεται ο θείος φωτισμός και όλες οι ενέργειές του είναι φωτισμένες.

Τέτοια κληρονομιά που μας έχει αφήσει ο Χριστός δεν έχουμε δικαίωμα να την εξαφανίσουμε στις μέρες μας. Θα δώσουμε λόγο στο Θεό. Εμείς, το μικρό αυτό έθνος, πιστέψαμε στο Μεσσία, μας δόθηκε η ευλογία να διαφωτίσουμε όλο τον κόσμο. Η Παλαιά Διαθήκη μεταφράστηκε στην ελληνική γλώσσα εκατό χρόνια πριν από την έλευση του Χριστού. Οι πρώτοι Χριστιανοί τι τράβηξαν! Κινδύνευε συνέχεια η ζωή τους. Τώρα τι αδιαφορία υπάρχει!... Ενώ ανώδυνα σήμερα, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή μας, μπορούμε να διαφωτίσουμε τα έθνη, να γινόμαστε πιο αδιάφοροι; Αν σήμερα έχουμε λιγάκι ειρήνη, ξέρεις τις έχουν τραβήξει οι παλιοί; Ξέρεις πόσοι θυσιάσθηκαν; Τώρα τίποτε δεν θα είχαμε, αν δεν θυσιάζονταν εκείνοι. Και κάνω μια σύγκριση · πώς τότε, ενώ κινδύνευε η ζωή τους, κρατούσαν την πίστη τους, και πώς τώρα, χωρίς καμιά πίεση, όλα τα ισοπεδώνουν! Όσοι δεν έχουν χάσει την εθνική τους ελευθερία, δεν καταλαβαίνουν. Τους λέω: «Ο Θεός να φυλάξει να μην έρθουν οι βάρβαροι και μας ατιμάσουν!» και μου λένε: «Και τι θα πάθουμε;». Ακούς κουβέντα; Άντε να λείψετε, χαμένοι άνθρωποι! Τέτοιοι είναι οι άνθρωποι σήμερα. Δωσ’ τους χρήματα, αυτοκίνητα, και δε νοιάζονται ούτε για την πίστη ούτε για την τιμή ούτε για την ελευθερία.

Την Ορθοδοξία μας σαν Έλληνες την οφείλουμε στον Χριστό και τους αγίους Μάρτυρες και Πατέρες της Εκκλησίας μας · και την ελευθερία μας την οφείλουμε στους ήρωες της Πατρίδας μας, που έχυσαν το αίμα τους για μας. Αυτήν την αγία κληρονομιά οφείλουμε να την τιμήσουμε και να την διατηρήσουμε και όχι να την εξαφανίσουμε στις μέρες μας.

Είναι κρίμα να χαθεί ένα τέτοιο έθνος! Και βλέπουμε τώρα, όπως πριν αρχίσει ένας πόλεμος στέλνουν ατομικές προσκλήσεις, έτσι και ο Θεός με ατομικές προσκλήσεις μαζεύει ανθρώπους, για να κρατηθεί κάτι και να σωθεί το πλάσμα Του. Δεν θα αφήσει ο Θεός, αλλά πρέπει και εμείς να κάνουμε ό,τι μπορούμε ανθρωπίνως και για ό,τι δεν μπορούμε να κάνουμε ανθρωπίνως, να κάνουμε προσευχή να βοηθήσει ο Θεός.
(Από το βιβλίο «Με πόνο και αγάπη για τον σύγχρονο άνθρωπο" Aγ. Παϊσίου)...
Εικόνα
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

katia έγραψε:
ΥΓ. Δυστυχώς ή ευτυχώς το θέμα απαιτεί σοβαρότητα.
Να πας στο φόρουμ του Ελληνικού στρατού τότε να αναπτύξεις την θεματολογία ανάλογα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”