Melpomeni έγραψε:
Ξεκαθαρισε αδελφε μου τις εννοιες εξελιξη και προσαρμογη σε περιβαντολλογικες συνθηκες.Η εξεληξη αναφερεται στην μεταπηδηση-αλλαγη ειδους,οχι σε μηχανισμους προσαρμογης στο περιβαλλον με σκοπο την επιβιωση.
Ξεκαθαρισε επισης τις εννοιες "χρονος" και "φως". Η ημερα και η νυχτα που αναφερει η Γραφη δεν ειναι 24 ωρες. Η λεξη φως επισης αναφερεται στο ακτιστο φως,αλλα και στο κτιστο,το ηλιακο φως. Εδω καποιος αδελφος Θεολογος μπορει να μας το εξηγησει καλυτερα.
Η Επιστημη και οι Φυσικοι Νομοι δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ο Θεος και η Θεια Προνοια επι το εργον.
Egw tis exw ksekatharisei kala...
Esy eksigise giati to 99% tou DNA mas einai idio me tou pithikou, kai giati exoume ypoleimata ekseliksis.
Den eimai egw autos pou prepei na dwsei eksigiseis an den to exete katalabei akoma...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΠΗΓΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ,ΝΟΙΩΘΩ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ (ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ).
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ; ΜΑΓΟΣ Ή ΦΑΚΙΡΗΣ ΗΤΑΝ ; ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ . Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .
Η ΑΠΛΗ Η ΑΓΝΗ Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΨΥΧΗ ,ΠΙΣΤΕΥΩ, ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΘΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ;
ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.
Esy eksigise giati to 99% tou DNA mas einai idio me tou pithikou, kai giati exoume ypoleimata ekseliksis.
Den eimai egw autos pou prepei na dwsei eksigiseis an den to exete katalabei akoma...[/quote]
Ναι σιγουρα ειναι το ιδιο...
Ακουσε αγαπητε συναδελφε, και ας μην δινεις εξηγησεις σε κανεναν.
Θα συνοψισω με δυο λογια την κατασταση για να μην ζαλιζομαστε .
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εχεις ξεκαθαρισει μια κατασταση, δηλ. Δημιουργια η Εξελιξη ,οταν σωρεια επιστημονων σε ολον τον κοσμο ,ακομα συζηταει.
Θα σου φανει παραξενο,αλλα ναι,υπαρχουν πολλοι επιστημονες,Φυσικοι ,Βιολογοι,Αστρονομοι,Χημικοι που δεχονται την Δημιουργια και αντικρουουν αυτους που δεχονται την εξελιξη με αποδειξεις
που αρχιζουν απο την σχεση οργανικης και ανοργανης υλης, την υπαρξη ζωης απο μη ζωσα υλη, "προελευση" της ζωης απο αερια υδρογονου, την δημιουργια της υλης απο το τιποτα,την ταση της Χημειας να μην δεχεται "εξελιξη",τα απολιθωματα χωρις ενδιαμεσα σταδια εξελιξης, τις μεταλλαξεις που συμβαινουν κατα τυχην ,απο ηδη υπαρχοντα γονιδια,χωρις την εμφανιση καινουριων γονιδιων ,και που στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι βλαβερες.Και δεν κληρονομουνται.
Η κληρονομικοτητα ακολουθει σαφεις μενδελικους νομους.
Ακομα και αν μια μεταλλαξη περνουσε σε εναν απογονο,θα χρειαζοντουσαν εκατομμυρια καθωρισμενες μεταλλαξεις για να αλλαξει ενα φυτο σε αλλο ειδος.
Επιστημονες διαλεγονται πανω στη βασικη διαφορα ανθρωπου και ζωου,που ειναι η αυτογνωσια,και η συνειδηση,και στα "γονιδια " που τις μεταφερουν.
Επιστημονες σε ολον τον κοσμο κρατουν τη συζητηση ζωντανη και η Επιστημη παει μπροστα εδω και αιωνες χωρις την θεωρια της Εξελιξης.
Επιστημη ισον αποδειξη και πειραμα.Οχι θεωριες.
Εσυ συνεχισε την ερευνα,μη βιαζεσαι, και μην νομιζεις οτι εφτασες .
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Αν θελεις να συνεχισουμε την συζητηση,πολυ ευχαριστως,γραφε ομως τα επιχειρηματα σου ενα-ενα,δεν τα μπορω τα κατεβατα, και σε οτι τυχαινει να γνωριζω, σου απαντω.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
isaak56 έγραψε:ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΠΗΓΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ,ΝΟΙΩΘΩ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ (ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ).
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ; ΜΑΓΟΣ Ή ΦΑΚΙΡΗΣ ΗΤΑΝ ; ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ . Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .
Η ΑΠΛΗ Η ΑΓΝΗ Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΨΥΧΗ ,ΠΙΣΤΕΥΩ, ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΘΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ;
ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.
Συμφωνώ μαζί σου πατριώτη, ακόμα απάντηση στο ερώτημα τι είναι ύλη δεν έχουν δώσει οι επιστήμονες, και κάποιοι εδώ μέσα για ένα αμφιλεγόμενο θέμα όπως αυτό είναι τόσο απόλυτοι, που είναι έτοιμοι να μας πούνε ότι όλοι οι δημιουργιστές επιστήμονες είναι πιόνια του Μπους 8O Χώρια που κατηγορούν για σκοταδισμό και φίμωση της επιστήμης την ορθοδοξία :razz: Αιδώς!!
ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ . Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΓΝΩΣΗ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΓΝΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΝΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΜΩΝ ;
ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ .
ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΙΝΕΙΣ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ , Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ; ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΟΣ ;
isaak56 έγραψε:
ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΙΝΕΙΣ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ , Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ; ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΟΣ ;
Ακριβως αδελφε μου,αυτη ειναι η ουσια ολων των αντιπαραθεσεων.
Ο ανθρωπος θελει να γινει θεος ,γι αυτο κατανταει εωσφορος.
Υπαρχει και η θεωση κατα χαρη που την χαριζει ο Κυριος σε οσους Τον ακολουθουν,αλλα εμεις δυστυχως,προτιμαμε τον δικο μας δρομο,με καταστρεπτικα αποτελεσματα.