Τα πάθη
Συντονιστής: Συντονιστές
Το οτι το πέταξες ήταν μεγάλο βήμα..Το ότι άντεξες 4 ώρες ήταν ακόμα μεγαλύτερο...Αυτό που κατάφερες smarti μου είναι ότι σηκώθηκες και ξαναέπεσες, έτσι θα μάθεις να στέκεσαι όρθια...Και για να γίνω πιο κατανοητή...φαντάσου ότι οδηγάς ένα ποδήλατο και ξαφνικά πέφτεις κάτω.Ποτέ δεν πέφτεις στην αφετηρία, εκεί δηλαδή που ξεκίνησες αλλά πέφτεις σ'ενα συγκεκριμένο σήμειο, λίγο πιο μακριά από την αφετηρία..Θα σηκωθείς σιγά σιγά, θα ξαναπέσεις και έτσι στο τέλος θα φτάσεις στον προορισμό σου!!Κάποιοι άνθρωποι δεν μαθαίνουν εύκολα ποδήλατο, πέφτουν πολλές φορές κάτω αλλά στο τέλος δικαιώνονται...Μπράβο από εμένα, καλή αρχή!! >:D< >:D< >:D< >:D<D>
Αν πεθανεις πριν πεθανεις, δε θα πεθανεις οταν πεθανεις...
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ευχαρηστω Αποστολε για την υποστηριξη σου.Δεν προσπαθουσα μονη μου ομως.Ποτε δεν εχω προσπαθησει μονη μου.Ισως ο τροπος να μην ειναι σωστος.Ειμαι ενα τιποτα
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ευχαρηστω για το παραδειγμα.Εγω πεφτω εδω και πολλα χρονια συνεχεια και ξανασυκωνομαι.Αλλα στον προορισμο δεν βλεπω να φτανω.Σε ευχαρηστω παντος. :)geonutr έγραψε:Το οτι το πέταξες ήταν μεγάλο βήμα..Το ότι άντεξες 4 ώρες ήταν ακόμα μεγαλύτερο...Αυτό που κατάφερες smarti μου είναι ότι σηκώθηκες και ξαναέπεσες, έτσι θα μάθεις να στέκεσαι όρθια...Και για να γίνω πιο κατανοητή...φαντάσου ότι οδηγάς ένα ποδήλατο και ξαφνικά πέφτεις κάτω.Ποτέ δεν πέφτεις στην αφετηρία, εκεί δηλαδή που ξεκίνησες αλλά πέφτεις σ'ενα συγκεκριμένο σήμειο, λίγο πιο μακριά από την αφετηρία..Θα σηκωθείς σιγά σιγά, θα ξαναπέσεις και έτσι στο τέλος θα φτάσεις στον προορισμό σου!!Κάποιοι άνθρωποι δεν μαθαίνουν εύκολα ποδήλατο, πέφτουν πολλές φορές κάτω αλλά στο τέλος δικαιώνονται...Μπράβο από εμένα, καλή αρχή!! >:D< >:D< >:D< >:D<D>
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν θέλω απογοητεύσεις και απελπισία! Αυτά δεν είναι Χριστιανικά! Όπως η πρόοδος που σημειώνουμε οφείλεται στον Δημιουργό μας, σ' Αυτόν πάλι θα οφείλεται και ο τερματισμός!smarti έγραψε:Ευχαρηστω για το παραδειγμα.Εγω πεφτω εδω και πολλα χρονια συνεχεια και ξανασυκωνομαι.Αλλα στον προορισμο δεν βλεπω να φτανω.Σε ευχαρηστω παντος. :)
Μην τον αφήσεις να σε απομακρύνει από την αγάπη του Πλαστη μας! Την ευχή, ταπείνωση και πάλι απο την αρχή! Μπορεί να είναι δύσκολος ο αγώνας, αλλά είναι τόσο όμορφος!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
panagiotis2008
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Αν το λέει από ταπείνωση είναι καλό αλλά εφόσον το λέει από απελπισία είναι του Πειρασμού.
Η υπερβολική στενοχώρια προδίδει εγωισμό,δεν είναι καλό αυτό που κάνεις Smarti σε έριξε ο διάβολος στην απελπισία,αυτή είναι μια γνωστή μηχανή του.
Πρόσεξε πολύ,το χα πάθει κι εγώ.Κοίτα να συνέλθεις γιατί όσο το τροφοδοτείς ο διάβολος θα το φουσκώνει ,μετά μπορεί να σου πει "Τι αγωνίζεσαι?στην κόλαση θα πας."
Σε παρακαλώ να κάνεις προσευχή για να σου φύγει η απελπισία,ζήτα την βοήθεια του Κυρίου να ξανασταθείς στα πόδια σου,κι Αυτός θα στην δώσει.
Η υπερβολική στενοχώρια προδίδει εγωισμό,δεν είναι καλό αυτό που κάνεις Smarti σε έριξε ο διάβολος στην απελπισία,αυτή είναι μια γνωστή μηχανή του.
Πρόσεξε πολύ,το χα πάθει κι εγώ.Κοίτα να συνέλθεις γιατί όσο το τροφοδοτείς ο διάβολος θα το φουσκώνει ,μετά μπορεί να σου πει "Τι αγωνίζεσαι?στην κόλαση θα πας."
Σε παρακαλώ να κάνεις προσευχή για να σου φύγει η απελπισία,ζήτα την βοήθεια του Κυρίου να ξανασταθείς στα πόδια σου,κι Αυτός θα στην δώσει.
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
stavrosko
- Βασικός Αποστολέας

Διαβάζοντας τα πάθη μέσα από την απαρίθμηση που δίνουν φωτισμένοι Άγιοι όπως ο Άγιος Ιωάννης της κλίμακος, βλέπω ότι τα έχω όλα......αλλά τα μεγαλύτερα νομίζω ότι είναι
1) Υπερηφάνεια
2) Σάρκα
3) Φιλαργυρία
Ο Θεός ιλάσθητοι μοι τω αμαρτωλώ.
1) Υπερηφάνεια
2) Σάρκα
3) Φιλαργυρία
Ο Θεός ιλάσθητοι μοι τω αμαρτωλώ.
O Θεός ιλάσθητοί μοι τω αμαρτωλώ
O Θεός ιλάσθητοί μοι τω αμαρτωλώ