Τα Ονόματά σας
Συντονιστής: Συντονιστές
Ευχαριστώ πολύ αposal. Aκόμη βέβαια είμαι απλό μέλος ,αλλά όσο μπορώ και όταν έχω κάτι αξιόλογο να αναφέρω, θα συμμετέχω στις συζητήσεις σας, αφού από μικρή τα πνευματικά θέματα πάντα με απασχολούσαν.
Μelpomeni, φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στην καταγωγή σου αφού κάτι έχω διαβάσει περί Αμερικής ? Από ποιό μέρος κατάγεσαι, αν επιτρέπεταιι?
Μelpomeni, φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στην καταγωγή σου αφού κάτι έχω διαβάσει περί Αμερικής ? Από ποιό μέρος κατάγεσαι, αν επιτρέπεταιι?
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν πιστεύω να θεωρείς ότι υπάρχει κάποιου είδους αρχαιότητα και ότι τα απλά μέλη (που είναι στατιστικό κριτήριο και όχι αξιολογικό) δεν μπορούν να συμμετέχουν όσα ενεργά θέλουν!WHEEL έγραψε:Aκόμη βέβαια είμαι απλό μέλος ,αλλά όσο μπορώ και όταν έχω κάτι αξιόλογο να αναφέρω, θα συμμετέχω στις συζητήσεις σας, αφού από μικρή τα πνευματικά θέματα πάντα με απασχολούσαν.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Επιτρεπεται,επιτρεπεται !WHEEL έγραψε: Μelpomeni, φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στην καταγωγή σου αφού κάτι έχω διαβάσει περί Αμερικής ? Από ποιό μέρος κατάγεσαι, αν επιτρέπεταιι?
Ζω στην Αμερικη τωρα.Γεννηθηκα ,μεγαλωσα στη Σπαρτη και ειμαι στην Ελλαδα αρκετες φορες το χρονο.
Ακομα περιμενω να δω ημερομηνια συναντησεως μελων του φορουμ....
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
ΑΑΑΑΑΑΑ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΤΩΜΑΪΝΗ! ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΕΣΤΕΣ ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕΕΕΕΕ!
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΠΕΣΑΑΑΑΑΑΑ
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
Χαραλαμπε,σε ποια μερια του Ατλαντικου βρισκεσαι τωρα ?PRETORIAN έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΤΩΜΑΪΝΗ! ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΕΣΤΕΣ ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕΕΕΕΕ!
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!Melpomeni έγραψε:Χαραλαμπε,σε ποια μερια του Ατλαντικου βρισκεσαι τωρα ?PRETORIAN έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΤΩΜΑΪΝΗ! ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΕΣΤΕΣ ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕΕΕΕΕ!
Τυχερε ! 11 υπο το μηδεν ειχε χτες εδωMelpomeni έγραψε:ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!PRETORIAN έγραψε:
Χαραλαμπε,σε ποια μερια του Ατλαντικου βρισκεσαι τωρα ?
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ Η ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Η ΚΡΥΑ ΚΑΡΔΙΑ....