ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ tiada,tiada έγραψε:θα ηθελα να ακουσω και εγω αυτην την εκπομπη, μηπως θα μου λεγατε τι ειναι το ΡΣ εκκλησιας ?
Eιναι ο ραδιοφωνικος σταθμος της Εκκλησιας της Ελλαδος και υπαρχει στην αρχικη σελιδα του φορουμ κατω αριστερα .
Συντονιστής: Συντονιστές
Αδελφή, αυτή είναι η Αλήθεια! είτε αρέσει σε μερικούς, είτε δεν αρέσει!silver έγραψε:H Melpomeni έγραψε :
Τα θεματα που μας στενοχωρουν το 2007 ειναι τα ιδια με τα θεματα που στενοχωρουσαν το κοσμο το 1357,το 856,το 346 κλπ,κλπ.
Ο Χριστιανος του 2007 αν δεν ειναι Νεοεποχιτης εχει την ιδια Πιστη με αυτον του 680. Ο Κυριος ειναι ο ιδιος χθες ,σημερα και αυριο,
Η Αληθεια δεν χρειαζεται μοντερνοποιηση. Αν ναι,τοτε δεν υπηρξε ποτε
απολυτη .Και η Αληθεια μονο Απολυτη μπορει να εινα.

οι μισόκαλοι και δίχως ενεργό Χαρη άνθρωποι επειδη δεν χαιρονται οι ίδιοι φθονουν τις χαρές και τις χάρες των συνανθρωπων τους ,Μελπομενη μου....Melpomeni έγραψε:
A ! μπα ! Θα τον κερασω εγω,θελει δεν θελει !
Petros_Germ έγραψε:Tin idia pisti skliri melpomeni nesilver έγραψε:H Melpomeni έγραψε :
Αδελφή, αυτή είναι η Αλήθεια! είτε αρέσει σε μερικούς, είτε δεν αρέσει!Τα θεματα που μας στενοχωρουν το 2007 ειναι τα ιδια με τα θεματα που στενοχωρουσαν το κοσμο το 1357,το 856,το 346 κλπ,κλπ.
Ο Χριστιανος του 2007 αν δεν ειναι Νεοεποχιτης εχει την ιδια Πιστη με αυτον του 680. Ο Κυριος ειναι ο ιδιος χθες ,σημερα και αυριο,
Η Αληθεια δεν χρειαζεται μοντερνοποιηση. Αν ναι,τοτε δεν υπηρξε ποτε
απολυτη .Και η Αληθεια μονο Απολυτη μπορει να εινα.
Συνέχισε έτσι και ας ....χάσεις το κέρασμα του Μιχάλη! Ο Κύριος μαζί σου.
).
ta idia ithi omos ke simperifores ke nootropies oxi
dioti sta xronia pu proaneferthis ginondusan dimosies diapompeusis kaulotomes kai alla diafora vasanistiria gia tin taksi
An o Xristianos tu 2007 prepi na eine idios me auton tou 700
tote tha prepi ke esi na pas spiti su na mi duleueis na eise panta me skifto kalimeno kefali ke na min psifizis
Misha έγραψε:οι μισόκαλοι και δίχως ενεργό Χαρη άνθρωποι επειδη δεν χαιρονται οι ίδιοι φθονουν τις χαρές και τις χάρες των συνανθρωπων τους ,Μελπομενη μου....Melpomeni έγραψε:
A ! μπα ! Θα τον κερασω εγω,θελει δεν θελει !
πρωτα ο Θεός ,εαν ειμαστε καλά,θα πιουμε το ουζακι μας διπλα στα μαυρομιχαλέικα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vfilip έγραψε:αδελφέ σωστά τοποθετήθηκες επί του θέματος πλήν όμως να διαφωνήσω με το παραπάνω . Αν δεν ρωτήσω τη Μελπομένη που είναι γιατρός επί του θέματος , ποιόν να ρωτήσω ?Xpnstos έγραψε: Νομίζω ότι όταν τίθενται τέτοια θέματα η ενδεδειγμένη απάντηση είναι: συζήτησέ το με τον Πνευματικό σου. Τα φόρα δεν είναι ο ενδεδειγμένος τόπος συζήτησης τέτοιων θεμάτων.
Τα φόρουμ είναι πηγή γνώσης και διαφωνώ μαζί σου .Εγώ τον πνευματικό τον βλέπω σαν ένα άνθρωπο ο οποίος δια Χάριν Θεού θα μου συγχωρέσει τις βρωμιές μου όχι για να με διαφωτίσει σε ιατρικά θέματα.
Τώρα επί της ουσίας το θέμα είναι αμφιλεγόμενο και η εκλησία δεν παίρνει θέση αλλά το αποδέχεται σιωπηρά .
Αν κάνω λάθος διόρθωσε με διότι δεν γνωρίζω τα θεολογικά όπως τα γνωρίζετε εσείς .
Petros_Germ έγραψε:Ke na mi gnorizes meta to Fos Tou Theou ?Melpomeni έγραψε:Petros_Germ έγραψε:An isoun pedi apo eksosomatiki gonimopoihsi ti tha ekanes tora ?
tha itheles na mi zouses na min ipirxes ? an den ipirxe allos tropos na gennitheis ? me to xeri sti kardia apantiste osoi apantisete
protimate na min eixate genithei ? i na iparxete apo eksosomatiki ?
Απαντω με το χερι στην καρδια : αν για να ζησω εγω χρειαστηκε να θυσιασθουν μερικα αδελφια μου,ναι,προτιμω να μην ειχα γεννηθει.
mpa sti viasini sou ta les
eise parormitiki

Όσο συνεχίζεις να τα βάζεις με τον Σίλβερ, ο Κύριος θα επιτρέπει, εξ αιτίας της οίησής σου, να λές ΤΡΙΧΕΣ!Τα σκληροκάρδια ορθοδοξο-παπαγαλάκια κάτι σουπερ-ορθόδοξων συλλόγων του Καναδά (ξέρουν αυτοί, υπάρχει και στο Μόντρεαλ τέτοιος σύλλογος...) και τα οποία έχουν κάνει πολύ κακό στον γέροντα με τις πράξεις και τους λόγους του, τα αφήνω απ' έξω γιατί δεν υπάρχει καμία ελπίδα στοιχειώδους συνεννόησης μαζί τους. Το είχα γράψει και άλλη φορά, το να προσπαθείς να διαλεχθείς μαζί με τον περί ου ο λόγος αργυρώνυμο είναι σαν να κάνεις ερωτική εξομολόγηση στη λάμπα (παλιό στρατιωτικό καψόνι).