Ελεύθερες (προγαμιαίες) σχέσεις
Συντονιστής: Συντονιστές
-
pAntonios
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Αυτά έχουν ξανασυζητηθεί αγαπητέ
Αυτά έχουν ξανασυζητηθεί αγαπητέ
και αν ψάξεις λίγο μπορείς να τα βρείς.
Ας μην σπαταλιώμαστε άλλο σε κοινοτυπίες!!!
http://athos.edo.gr/modules.php?name=Fo ... opic&t=756
και αν ψάξεις λίγο μπορείς να τα βρείς.
Ας μην σπαταλιώμαστε άλλο σε κοινοτυπίες!!!
http://athos.edo.gr/modules.php?name=Fo ... opic&t=756
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ
ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ!
ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ!
Σίγουρα ο γάμος δεν αποτελεί νομιμοποίηση της ερωτικής πράξης. Στο βιβλίο "Ο Γέροντας Παΐσιος μου είπε" αναφέρεται το εξής περιστατικό. Ήρθε κάποιος στο κελλί του και του λέει ότι χώρισε με την γυναίκα του. Τον ρωτάει ο Γέροντας πως παντρεύτηκαν. Του λέει ο άλλος: Να Γέροντα, εγώ προσευχόμουν μια ζωή να παντρευτώ μια γυναίκα πολύ όμορφη, μορφωμένη και πλούσια. Πράγματι η γυναίκα που γνώρισα είχε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και την παντρευτηκα. Ο Γέροντας ξαφνιάστηκε με όλα αυτά και τον κάλεσε να κουβεντιάσουν ιδιαιτέρως. Μόλις έφυγε ο άνθρωπος αυτός, είπε στους παρευρισκόμενους ο Γέροντας: Ο Θεός τα οικονόμησε έτσι μ' αυτόν γιατί από τις πολλές σαρκικές επαφές θα έχανε την ψυχή του στο τέλος!!!!
Τα πάντα μπορούν να μας καταστρέψουν ψυχικά και σωματικά για τον άλφα ή βήτα λόγοSTEVE73 έγραψε:ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ..
Ακόμα και η εμμονή μας η υπερβολική με τους θρησκευτικούς "νόμους" μπορούν να μας καταστρέψουν ψυχικά και σωματικά
Το ΣΕΞ είναι και αυτό Δώρο Θεού στη φύση και σε μας
Αν με τα μάτια μου βλέπω τσόντες 24 ώρες τι θα πω ? ότι τα μάτια είναι κακά ? ή ότι εγώ δεν το χειρίστηκα σωστά ?
Αν με τα χέρια μου σκοτώσω άνθρωπο τι θα πω ? ότι τα χέρια μου είναι κακά ?
Θα σου πρότεινα έναν ψυχολόγο (δεν είναι κακό , και εγώ θα ήθελα να πάω αν μπορούσα οικονομικά κυρίως )
Αγαπητέ μου Γιαννάκηgiannakis έγραψε:ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΕΚΑΝΑ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ(ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ)ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ(ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΠΡΑΞΗ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ(ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ)ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΝΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ;ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ,ΟΥΤΕ ΑΣΕΜΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.[/b]
Είμαι βέβαιος ότι ζεις ή σε χωριό ή ότι ο πατέρας σου είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία
Αυτή η τακτική ( των οίκου ανοχής ) είναι μια παλιομοδίτικη τακτική των παλαιοτέρων που βιαζόντουσαν και ανησυχούσαν μη τυχόν δεν γίνουν τα παιδιά τους άντρες
Να είσαι χαρούμενος που αυτή σου η εμπειρία δεν σε έκανε να σιχαθείς το γυναικείο φύλο διότι πολλά μπορούν να συμβούν αν πέσεις σε άσχημη περίπτωση
Ο ευνουχισμός αυτός είναι πολύ επώδυνος αν σκεφτείς ότι μια τέτοια επαφή μπορεί να δώσει στον νέο άνθρωπο την ψευδαίσθηση του τι είναι σεξ και τι είναι ο έρωτας
Θα βρεθείς σίγουρα προ εκπλήξεων όταν πρωτοκάνεις έρωτα με τη κοπέλα σου στο γάμο (αυτό δεν το ορίζω εγώ αλλά ο πνευματικός σου ότι σου πει)
Ενα άγγιγμα αγάπης δεν ισοδυναμεί με 10 χιλιάδες σεξουαλικές επαφές σε οίκους ανοχής )
Οπότε ελπίζω και σε παρακαλώ να μη βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα για τον έρωτα σαν ανθρώπινη επικοινωνία επαφή και ολοκλήρωση
Οσο για τον αυνανισμό θα σου πω το εξής
Οταν ήμουν πιο μικρός και είχα πάει σε έναν πνευματικό σε κάποιο μοναστήρι , τον είχα ρωτήσει αν είναι αμαρτία ο αυνανισμός
Θυμάμαι χωρίς να μου πει τίποτα επεξηγηματικό γυρίζει και μου λέει " ΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ "
Θα μπορούσα να μη ξαναπατήσω εκκλησία μετά από αυτό
Οχι επειδή διαφωνώ ή συμφωνώ αλλά ο απόλυτος τρόπος που προσέγγισε ένα θέμα τόσο κοινότυπο και ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ με ξένισε και σχεδόν με τρόμαξε βλέποντας πως δεν πήρα απάντηση που μπορούσε να με καλύψει σαν νέο άνθρωπο και πολύ νέο μάλιστα που διψούσα για να λύσω τις απορίες μου
Θυμάμαι μικρός πως νόμιζα πως ο Θεός με τιμωρεί επειδή αυνανίσθηκα όταν μου τύχαιναν διάφορα κουφά
Ευτυχώς στη πορεία βρήκα τον πνευματικό μου ο οποίος με πολύ αγάπη μου εξήγησε με πολύ καλό τρόπο πως τα μικρά παιδιά ακόμα με τη τριβή κτλπ το και το και το .... αλλά αυτό κάποια στιγμή δεν είναι λογικό να γίνετε συνήθεια και κανόνας
Είναι το προστάδιο που πρέπει να περάσεις για να ολοκληρωθεί ο οργανισμός και να κατανοήσει τις λειτουργίες του
Από εκεί και πέρα ο αγώνας για αποχή είναι πανέμορφος και η ηδονή που προσφέρει είναι μεγαλύτερη και χωρίς αισθήματα ενοχής αλλά χαράς και ανακούφισης
Ο Θεός όμως δεν μας θέλει κοντά του με αντικαταθλιπτικά και ψυχοφάρμακα και αδύναμους
Προσωπικά προτιμώ έναν ΔΥΝΑΜΙΚΟ πιστό εσωτερικά που αν αμαρτάνει έχει τις αντοχές και τις δυνάμεις να ελπίζει παρά κάποιον που σέρνετε ψυχολογικά ράκος επειδή νιώθει χίλιες δυό εσωτερικές συγκρούσεις
Αυτό που λες λοιπόν πως αν είχες σωστή ενημέρωση από τον πατέρα σου δεν θα αυνανιζόσουν είναι λάθος
Μη φτάσεις στο σημείο να ρίχνεις ευθύνες στον πατέρα σου επειδή αυνανίζεσε
Με αυτή τη λογική όλοι οι πατεράδες του κόσμου είναι ανάξιοι
Θα αυνανιζόσουν έτσι και αλλιώς είτε είχες πατέρα τον Πατριάρχη είτε είχες τον Χ ηλεκτρολόγο
Το θέμα είναι τι κρύβει το μυαλουδάκι μας εκείνες τις στιγμές , και τι πάθη φωλιάζουν μέσα μας
Πως έχουμε αντιληφθεί τον συνάνθρωπό μας ως μελλοντικό/η αγαπημένο και πως έχουμε αντιληφθεί το σεβασμό απέναντι σε αυτό το όμορφο δώρο της ζωής που λέγετε έρωτας
Αυτές είναι οι απόψεις μου και ελπίζω να σε βοήθησα στις απορίες σου
Μην ρίχνεις ευθύνες σε άλλους για πράγματα φυσιολογικά
Στο χέρι μας είναι πως θα χαλιναγωγήσουμε και πως θα καθοδηγήσουμε τις ροπές μας
Καλημέρα
" ΤΟ ΣΕΞ είναι και αυτό Δώρο Θεού στη φύση και σε μας".ΔΩΡΟ ?,ΤΥΡΙ? 'Η ΤΟ ΜΗΛΟ ? ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΗΔΟΝΕΣ.Η ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΝΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ ΜΑΣ.ΟΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ.
Το μήλο ?michail έγραψε:" ΤΟ ΣΕΞ είναι και αυτό Δώρο Θεού στη φύση και σε μας".ΔΩΡΟ ?,ΤΥΡΙ? 'Η ΤΟ ΜΗΛΟ ? ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΗΔΟΝΕΣ.Η ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΝΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ ΜΑΣ.ΟΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ.
Το μήλο είναι νηστεία
Φάτε τα πάντα εκτός από αυτό
Εκτός κι αν ντρεπόνταν στην Παλαιά Διαθήκη με τους λιθοβολισμούς και το δευτερονόμιο να αναφέρουν τη λέξη "συνεύρεση"
Αν εσύ το βλέπεις για κατάρα Θεού τον έρωτα πρόβλημά σου
Φίλε Giannakigiannakis έγραψε:ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΕΚΑΝΑ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ(ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ)ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ(ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΠΡΑΞΗ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ(ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ)ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΝΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ;ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ,ΟΥΤΕ ΑΣΕΜΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.[/b]
Αυτά που γράφεις δυστυχώς, πολύ δυστυχώς, είναι μια πραγματικότητα στην "Ορθόδοξη" Ελλάδα. Από τη Δύση, όχι σαν τις μέλισσες αλλά σαν τις μύγες παίρνουμε όλα τα βρώμικα.
Εγκράτεια χωρίς να είμαστε κοντά στο Θεό δεν υπάρχει. Χωρίς τη χάρη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού μάταια κοπιάζουμε.
Θα παρεθέσω τους λόγους δύο μεγάλων Αγίων της Εκκλησίας για τις πραγματικές και διαρκείς ηδονές που πρέπει να επιδώκη και να αποκτά ο πιστός έναντι των πρόσκαιρων και ψεύτικων:
Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου «Ποία είναι η φυσική ηδονή του νοός και ποία η παρά φύσιν»
Σ’ αυτό θα φανής κύριος των παθών σου, με το να μπορέσης με όλη σου την αντρειοσύνη, να ελευθερώσης τα αισθητήριά σου από τις διαφθείρουσες και επώδυνες ηδονές και ταυτόχρονα να ελευθερώσης τον ηγεμόνα νου από αυτές. Να τον αφήσης εν τέλει (το νου) να επιστρέψη στα ποθητά του κάλλη των νοητών ηδονών, σ’ αυτά που είναι αληθή και πραγματικά καλά.
Ιωάννου του Χρυσοστόμου « Ομιλία α΄ εις την προς Ρωμαίους»
Εάν λοιπόν θέλουμε να απολαύσουμε ηδονή, προ πάντων πρέπει να αποφεύγουμε την πονηρία και να επιδιώκουμε την αρετή. Καθώς δεν είναι δυνατόν κατά άλλον τρόπο να πετύχουμε αυτό και αν ακόμη ανεβούμε στο βασιλικό θρόνο…. Διότι η κακία, έχει κάποια πρόσκαιρη ηδονή, διαρκή την οδύνη, η δε αρετή σύντομο τον πόνο διαρκές το κέρδος με ευφροσύνη.
Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου «Έξ οι τόποι των Πνευματικών ηδονών »
Εφύλαξες την εξωτερική αίσθηση της φαντασίας, για να μην τυπώνη τις εμπαθείς εικόνες; Εφύλαξες το νου και την καρδιά σου από τα πάθη και τους εμπαθείς λογισμούς; Τώρα άκουσε και ποιες είναι οι πνευματικές και προσφιλείς στο νου ηδονές, για τις οποίες είπαμε στην αρχή. Έξη, νομίζω, είναι οι κυριότερες πηγές και μέρη από τα οποία προέρχονται και κατά το περιεχόμενο, οι ηδονές του νου:
α) Η εργασία των θείων εντολών και εκπλήρωση του θείου θελήματος.
β) Η κτήση των θεουργών αρετών.
γ) Οι λόγοι των Θείων Γραφών.
δ) Οι λόγοι των κτισμάτων.
ε) Οι λόγοι της ενσάρκου οικονομίας.
στ) Η Θεωρία των προσόντων και τελειοτήτων του Θεού
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
ωραια ολα οσα ειπατε.. τα διαβασα..μου αρεσαν..
ολα εχουν τον σκοπο τους..
θελω να σας ρωτησω κατι..ομως..
βαλτε το χερι στην καρδια ολοι..μεγαλοι μικροι σε ηλικια
και πες τε μου ποιοι απο εσας ειχαν ερωτικες σχεσεις μονο
με την συντροφο η τον συντροφο που παντρευτηκαν?
ποσοι απο εσας που γραψατε παραπανω το εκαναν πραξη?
ποσοι ειχατε την εγκρατεια αυτη που αναφερατε?
παρακαλω....οριστε περαστε αφηστε το ονομα σας.
και εχω παρει και ενα κουτι διπλα να μαζευω τις καρτες.....
σας ακουω......
ολα εχουν τον σκοπο τους..
θελω να σας ρωτησω κατι..ομως..
βαλτε το χερι στην καρδια ολοι..μεγαλοι μικροι σε ηλικια
και πες τε μου ποιοι απο εσας ειχαν ερωτικες σχεσεις μονο
με την συντροφο η τον συντροφο που παντρευτηκαν?
ποσοι απο εσας που γραψατε παραπανω το εκαναν πραξη?
ποσοι ειχατε την εγκρατεια αυτη που αναφερατε?
παρακαλω....οριστε περαστε αφηστε το ονομα σας.
και εχω παρει και ενα κουτι διπλα να μαζευω τις καρτες.....
σας ακουω......