panosgreece έγραψε:η ομαδα της ευβοιας κανει
ζεσταμα ...............................
για τις 15 .
Συνάντηση στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009
Συντονιστής: Συντονιστές
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Re: Συνάντηση στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009
- panosgreece
- Κορυφαίος Αποστολέας

4 - 4 - 2 συστημα επιθεσης [ δεν μενει τιποτα ]

η ομαδα ειναι κομπλε ,,,ψαχνουμε αντιπαλο ?

η ομαδα ειναι κομπλε ,,,ψαχνουμε αντιπαλο ?
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
-
giorgospa
- Συστηματικός Αποστολέας

Μπραβο που τα κατάφερες Απόστολε γιατι ως γνωστον ο π. Ματθαίος ειναι.. περιζητητος!
Εχω ερθει μερικές φορες και θαυμασει το ποσοι νεοι ανθρωποι κυρίως έρχονται εκεί,και το ωραίο περιβαλλον που υπάρχει.Ειναι must o πατερας που λεει και ο carlos
Α,δεν είναι και το ποιο εύκολο να βρείς την εκκλησία πάντως, ως το μετρο καλα αλλα μετα...
Εχω ερθει μερικές φορες και θαυμασει το ποσοι νεοι ανθρωποι κυρίως έρχονται εκεί,και το ωραίο περιβαλλον που υπάρχει.Ειναι must o πατερας που λεει και ο carlos
Α,δεν είναι και το ποιο εύκολο να βρείς την εκκλησία πάντως, ως το μετρο καλα αλλα μετα...
Νικολα μην αγχωνεσαι για τιποτα...φτασε οπου ξερεις και παρε με τηλ ναρθω να σε παρω.
Καλως να ορισετε ολοι...
Καλως να ορισετε ολοι...
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μα πώς είναι δυνατόν να μην θέλουμε τα αδέλφια μας; Με μεγάλη μας χαρά! Αρκεί να μην σας κουράσει το ταξίδι!vasilikirimp έγραψε:Απόστολε εμάς απο το βορρά μας θέλετε;![]()
![]()
![]()
Θα ρωτήσω τον Ανέστη ( για τα τεχνικά του αυτ/του δηλ. λάδια κλπ ) και αν τραβάει το σαραβαλάκι μου τότε με του Θεού τη βοήθεια μαζί με την κορούλα μου θα παραβρεθώ στα πάτρια φοιτητικά μου εδάφη !
Αν μπορείς να φέρεις και την μικρή Αθανασία, ακόμη καλύτερα!
Όσο για το αμάξι, δεν φοβάμαι το Peugeot! Εγώ είχα το προηγούμενο μοντέλο (205 junior) 13 χρόνια και είχα ταξιδέψει μ' αυτό 200.000 ευχάριστα χιλόμετρα!
Μου αρέσει πολύ ο πατέρας αυτός, αλλά πιθανόν να είμαι προκατειλημμένος γιατί λειτουργεί στην ενορία μου. Η αλήθεια είναι πάντως ότι στις Λειτουργίες συγκεντρώνει πολύ κόσμο. Και το κήρυγμά του (ερμηνεία του Ευαγγελίου, συνήθως) είναι πολύ καλό. Μην περιμένετε όμως να δείτε κανένα σεβάσμιο παππούλη με χιονάτα μαλλιά και γένια! Στην ηλικία μου είναι (νέος δηλαδήgiorgospa έγραψε:Μπραβο που τα κατάφερες Απόστολε γιατι ως γνωστον ο π. Ματθαίος ειναι.. περιζητητος!
Εχω ερθει μερικές φορες και θαυμασει το ποσοι νεοι ανθρωποι κυρίως έρχονται εκεί,και το ωραίο περιβαλλον που υπάρχει.Ειναι must o πατερας που λεει και ο carlos![]()
Η εκκλησία δεν είναι δύσκολο να την βρει κάποιος γιατί είναι πάνω στην Αγίου Δημητρίου. Στο σημείο εκείνο η Αγίου Δημητρίου είναι στενή, πλακόστρωτη και μονόδρομος, με κατεύθυνση από Καλάμάκι προς Λεωφόρο Βουλιαγμένης (προς πλατεία Καλογήρων). Μετά από λίγο ξαναγίνεται διπλός. Όσοι προσεγγίζουν από την πλατεία Καλογήρων μπαίνουν αναγκαστικά στην πρώην Αναπάυσεως και νυν Κων/νου Καραμανλή, στο φανάρι (διασταύρωση Καραμανλή και 25ης Μαρτίου) κάνουν αριστερά και μπαίνουν στην 25η Μαρτίου και στο επόμενο φανάρι (25ης Μαρτίου και Αγίου Δημητρίου), πάλι αριστερά, στην Αγίου Δημητρίου (δεξιά η Αγίου Δημητρίου οδηγεί προς Καλαμάκι).
Μπορείτε να δείτε τον χάρτη στο www.driveme.gr και να τον τυπώσετε. Αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί γιατί γίνεται συντήρηση σπό την forthnet.
Μην ανησυχείτε είναι πολύ εύκολο να το βρείτε. Εξάλλου όποιος χαθεί θα με πάρει στο τηλέφωνο (για να τον αποπροσανατολίσω τελείως)!
Υπάρχει μια ταβέρνα κοντά στον Ιερό Ναό (το ρεμούτσικο), που θα εξακριβώσω αν θα δουλεύει εκείνη την ημέρα, υπάρχει όμως και ο Ελλήσποντος (στην Παπάγου, λίγο πριν συναντηθεί με την Λ. Βουλιαγμένης, η οποία έχει ...Κων/πολίτικο χρώμα (γιουρτλού κεμπάπ ισκεντερί κεμπάμ, ή κάπως έτσι, φωτογραφίες της Αγια-Σοφιάς κλπ). Τα καλά πηρούνια θα την καταβρούν!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Bλεπω η συμμετοχη ζεσταινει...πολυ χαιρομαι..Αποστολε ετοιμασε το καταλογο των ατομων
Παιδια καλως να ορισετε!!!!!!!!
Παιδια καλως να ορισετε!!!!!!!!
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Apostole tha exei xioni.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πιο καλά! Θα προσφωνείτε ο ένας τον άλλο: "Βρε, βρε, σαν τα χιόνια!"agiooros έγραψε:Apostole tha exei xioni.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αμάν ρε Νίκο! Κάθε φορά που κάνουμε συνάντηση στην Αθήνα μου μιλάς για χιόνια!
Λοιπόν, χιόνια - ξεχιόνια, σε 16 ημέρες θα είμαστε όλοι μαζί και οι ζεστές καρδιές μας θα λιώσουν τους πάγους του Νίκου!
Αφού η Ελπίδα θέλει λίστα, ας την γράψω!
1. Διαχειριστής (με snowboard), για τους φίλους Νίκος, για τους τυπικούς agiooros
2. Απόστολος (aposal) μετά της συζύγου του Μαρίας
3. Ελπίδα (eleimon) και οι παίδες αυτής.
4. Βασιλική (vasilikirimp), αν όλα πάνε κατ' ευχήν, με την υπέροχη μικρή Αθανασία
5. Άγγελος (g_aggelos), ο συναξαριστής μας. Ευκαιρία να γνωριστούμε Άγγελε.
6. Γιώργος (giorgospa)
7. Νίκος (NIKOSZ), ο μόνος που διαθέτει πλοηγό (gps)
8. Παναγιώτης (panosgreece) από την Αρτάκη. Το πιο γρήγορο πηρούνι της περιοχής, μου λένε. Ίδωμεν!
9. Διονύσης (dionysisgr) μετά της συζύγου. Ναι, ο φίλος μας θα είναι παρών!
Ελπίζω αυτή τη φορά να βρεθούμε με τον Κάπτεν-Γιάννη, με τον Λάζαρο (lazarr) με τον οποίο είμαστε συνομήλικοι, Βορειοελλαδίτες και πρώην ΔΕΑ, με τον Γιώργο (loginos), αν δεν έχει υπηρεσία και με όλους τους άλλους που μένουν κοντά στη πρωτεύουσα.
Αντώνη (pagiaskepsi) θα είσαι μαζί μας;
Χριστόφορε (Carlos) και οι λοιποί παρόντες της περυσινής συνάντησης στην Αθήνα;
Λοιπόν, χιόνια - ξεχιόνια, σε 16 ημέρες θα είμαστε όλοι μαζί και οι ζεστές καρδιές μας θα λιώσουν τους πάγους του Νίκου!
Αφού η Ελπίδα θέλει λίστα, ας την γράψω!
1. Διαχειριστής (με snowboard), για τους φίλους Νίκος, για τους τυπικούς agiooros
2. Απόστολος (aposal) μετά της συζύγου του Μαρίας
3. Ελπίδα (eleimon) και οι παίδες αυτής.
4. Βασιλική (vasilikirimp), αν όλα πάνε κατ' ευχήν, με την υπέροχη μικρή Αθανασία
5. Άγγελος (g_aggelos), ο συναξαριστής μας. Ευκαιρία να γνωριστούμε Άγγελε.
6. Γιώργος (giorgospa)
7. Νίκος (NIKOSZ), ο μόνος που διαθέτει πλοηγό (gps)
8. Παναγιώτης (panosgreece) από την Αρτάκη. Το πιο γρήγορο πηρούνι της περιοχής, μου λένε. Ίδωμεν!
9. Διονύσης (dionysisgr) μετά της συζύγου. Ναι, ο φίλος μας θα είναι παρών!
Ελπίζω αυτή τη φορά να βρεθούμε με τον Κάπτεν-Γιάννη, με τον Λάζαρο (lazarr) με τον οποίο είμαστε συνομήλικοι, Βορειοελλαδίτες και πρώην ΔΕΑ, με τον Γιώργο (loginos), αν δεν έχει υπηρεσία και με όλους τους άλλους που μένουν κοντά στη πρωτεύουσα.
Αντώνη (pagiaskepsi) θα είσαι μαζί μας;
Χριστόφορε (Carlos) και οι λοιποί παρόντες της περυσινής συνάντησης στην Αθήνα;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ο Διονυσης ειναι καλα? το ιδιο και ο πατηρ Αντωνιος? εχει ρωτησει και η Σμαρω σε αλλη ενοτητα.
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».