Όταν μια χώρα υποβαθμίζει συνεχώς την παιδεία της, εξευτελίζει τους θεσμούς, δημιουργεί κλίκες (οι ημέτεροι), ρατσισμό και ανισονομία παντού, είναι νομίζω αναμενόμενο κάποια στιγμή να ξεσπάσουν τα έκτροπα.
Από μία τραγική και δολοφονική ενέργεια ενός ειδικού φρουρού, η χώρα ζει αυτή τη στιγμή τις χειρότερες στιγμές στην μεταπολεμική ιστορία της.
Έχω την άποψη πάντως, πως όλα ξεκινούν από την ΜΗ παιδεία. Και φοβάμαι ότι αυτή η υποβάθμιση της παιδείας μας, αυτός δηλαδή ο εξοστρακισμός όλων των ιδανικών από αυτήν, γίνεται τόσα χρόνια ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.
Και πιθανόν να ήλθε η ώρα να πληρώσουν το μάρμαρο. Γιατί αυτή τη φορά ο Θεός δεν θα είναι μαζί τους, ως προστάτης (μιλάω για τους μετέχοντες στη εξουσία). Όχι γιατί δεν τους αγαπά, αλλά γιατί - κατά την άποψή μου - κάνει μια ακόμη προσπάθεια να τους δώσει να καταλάβουν πόσο λάθος πορεύονται, αφού οι ίδιοι επέλεξαν να απομακρυνθούν από Αυτόν.
Τα ρεζίλια του Ζαχόπουλου και των μεγάλων δημοσιογράφων τύπου Αναστασιάδη τα ξεχάσαμε;
Τα ιδιωτικά συμφωνητικά τα ξεχάσαμε;
Τα βιβλία της ιστορίας τα ξεχάσαμε;
Την απαλλαγή από τα Θρησκευτικα την ξεχάσαμε;
Ή να πάμε πιο παλιά με :
Την αποποινικοποίηση της μοιχείας,
Την νομιμοποίηση των αμβλώσεων,
Την νομιμοποίηση του πολιτικού γάμου,
Την αφαίρεση του Θρησκεύματος από τις ταυτότητες.
Πώς αυτός ο Θεός μας ανέχεται; Πώς μπορεί να ανεχθεί αυτούς που μας κυβερνούν; Ευχομαι να συνεχίσουν να βγαίνουν στη φόρα τα άπλυτά τους και ο κόσμος να τους σιχαθεί.
Ίσως ρεζιλευτούν τόσο πολύ οι πολιτικοί, που από την ντροπή τους να αποχωρίσουν από το πολιτικό σύστημα.
Κι έτσι γλιτώσουμε οι υπόλοιποι.
Η Ελλάδα χωρίς Θεό
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Η Ελλάδα χωρίς Θεό
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.