Ήλιος και αγάπη
Συντονιστής: Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

κΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ,ΜΗΝ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΥΠΕΙΣ,ΦΩΤΙΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ,ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ,ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ......!!!ΛΥΠΗ ΣΟΥ ΜΕ!!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Η αμαρτία τρέχει πιο γρήγορα κι από τη μετάνοια. Εκεί που προσπαθώ να τηρήσω την εν θεό προαίρεσή μου αποτυγχάνω αμαρτάνοντας. Ξεκινώντας την πορεία μου προς τη μεταμέλεια και μετάνοια αισθάνομαι μέσα μου μια ακαριαία ορμή και συνεχίζω την αμαρτία. Ένα αντικανονικό προσπέρασμα από την αμαρτωλότητά μου και μένει η μεταμέλεια και μετάνοιά μου συνεχής ουραγός στον πνευματικό αγώνα δρόμου μου. Η κατάντια των ψυχών και των σωμάτων υμών επικρατούσα σαν ωκεανός που μέσα του εν τρικυμία θαλασοδέρνεται το πλεούμενο της μετανοίας και μεταμέλειας. Αντιλαβού, σώσον, ελέησον και διαφύλαξον υμάς, ο Θεός, τη ση χάριτι.
Υπέρ του ρυσθήναι υμάς από πάσης θλίψεως, οργής, κινδύνου και ανάγκης, του Κυρίου δεηθώμεν.
Σ.
Υπέρ του ρυσθήναι υμάς από πάσης θλίψεως, οργής, κινδύνου και ανάγκης, του Κυρίου δεηθώμεν.
Σ.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σε περίπτωση που έχεις διαφορετική εντύπωση, οφείλω να σου πω ότι τα κείμενά σου μου άρεσαν πολύ!smarti έγραψε:Ευχαριστω που με προσγειωσες και παλι.Αλλη μια και θα τριτωσει!!!! :)
Πάντα τέτοια!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αποστολη ,οπως παντα ,εισαι πολυ ευγενικος και ειμαι σιγουρη οτι και να μην σου αρεζαν ,παλι τα ιδια θα μου εγραφες ,ετσι απλα για να μην με στεναχωρεσεις.Σε ευχαριστω πολυ,εισαι πολυ καλος!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.