O Θεος συγχωρει.Καλο αγωνα σε ολους !PRETORIAN έγραψε:ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.
Καλή Σαρακοστή
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλή Σαρακοστή και καλόν αγώνα αδέλφια!
Μπήκαμε στην αυστηρότερη νηστεία του έτους! Ας προσπαθήσουμε να ταπεινωθούμε λίγο περισσότερο, ώστε να μας βοηθήσει ο Θεός να Τον προσεγγίσουμε!
Όσο για τα τραγούδια που λέει ο nikolaos-9, εγώ ξέρω ότι τα λένε σήμερα, που "τυχαίνει" να είναι η πρώτη μέρα της νηστείας! Άλλωσε όλη αυτή η γιγάντωση των αντιχριστιανικών εθίμων του καρνάβαλου δεν είναι τυχαίο που συμβάινουν αυτήν την περίοδο!
Υπομονή και αγώνα! Ο Θεός είναι δίπλα μας! Η αμαρτωλότητά μας είναι αυτή που μας εμποδίζει να Τον νιώσουμε, να Τον δούμε!
Μπήκαμε στην αυστηρότερη νηστεία του έτους! Ας προσπαθήσουμε να ταπεινωθούμε λίγο περισσότερο, ώστε να μας βοηθήσει ο Θεός να Τον προσεγγίσουμε!
Όσο για τα τραγούδια που λέει ο nikolaos-9, εγώ ξέρω ότι τα λένε σήμερα, που "τυχαίνει" να είναι η πρώτη μέρα της νηστείας! Άλλωσε όλη αυτή η γιγάντωση των αντιχριστιανικών εθίμων του καρνάβαλου δεν είναι τυχαίο που συμβάινουν αυτήν την περίοδο!
Υπομονή και αγώνα! Ο Θεός είναι δίπλα μας! Η αμαρτωλότητά μας είναι αυτή που μας εμποδίζει να Τον νιώσουμε, να Τον δούμε!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
Ierodiakonos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ευχόμεθα η περίοδος τούτη να είναι η αρχή για Πνευματικόν Αγώνα κατά πρώτον! Δεν πάσχουμε στην αποχή των νηστισίμων εδεσμάτων αλλά στην Πνευματική Νηστεία! Δια τούτη κατά πρώτον πρέπει να παλέψουμε και να έχουμε στόχον! Όλοι λίγο ή πολύ, μπορούμε να απέχουμε από την κρεατοφαγίαν και την ψαροφαγίαν, όμως ας αναρωτηθούμε αν μπορούμε να απέχουμε και από εκείνα που μπορούν να βλάψουν Πνευματικά τούτη την περίοδο! Δυστυχώς λίγοι μπορούν να απέχουν και Πνευματικά από κάθε επιζήμιον! Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να κάμνουμε και Πνευματικήν Νηστεία! Καλόν αγώνα αδελφοί μου!
Καλή Σαρακοστή!!
http://www.youtube.com/watch?v=VrcVBEHe9d8
http://www.youtube.com/watch?v=VrcVBEHe9d8
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re:
Καλή Σαρακοστή, τρία χρόνια μετά!aposal έγραψε:Καλή Σαρακοστή και καλόν αγώνα αδέλφια!
Δόξα σοι ο Θεός!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
nikoletap
- Συστηματικός Αποστολέας

Re: Καλή Σαρακοστή
Καλή Σαρακοστή και καλόν αγώνα!
Τί ανταποδώσω τω Κυρίω περί πάντων, ών ανταπέδωκέ μοι;
- nickzark
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Καλή Σαρακοστή
Καλη Σαρακοστη.Λεω να το προσπαθησω και εγω.Η αληθεια ειναι οτι μονο μια εβδομαδα εκανα νηστεια