Η επίσκεψη Καραμανλή στην Άγκυρα
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Η επίσκεψη Καραμανλή στην Άγκυρα
Dimokratis έγραψε:Σε λίγες ώρες από τώρα επισκέπτεται ο κ.Καραμανλής την Τουρκία.
Μέσα στο πρόγραμμα του είναι και η κατάθεση στεφάνου στον σφαγέα του Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ.Θα του αποδώσει δηλαδή τιμές και ευχαριστίες.
Στην πρόσφατη επίσκεψή του ο πρωθυπουργός της Τουρκίας στην Ελλάδα ούτε από μακρυά καταδέχθηκε να περάσει από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Είναι αναρτημένα βλέπετε ονόματα πόλεων όπως αυτό της Τραπεζούντας.
Περαστικά μας.
ΑΙΣΧΟΣ !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
henrikleonidas
- Τακτικό Μέλος

Να με συμπαθατε,αλλα αδυνατω να καταλαβω τους λογους της επισκεψης του Πρωθυπουργου στη Τουρκια...henrikleonidas έγραψε:http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 008_256546
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
spirosn
- Έμπειρος Αποστολέας

Στις ειδήσεις πάντως είδα τον Πρωθυπουργό στην κοινή συνέντευξη τύπου
με τον Ερντογάν να θίγει το θέμα της υφαλοκριπίδας,το θέμα της Χάλκης
και να σημειώνει πως είναι προς όφελος της Ευρωπαικής πορείας της Τουρκίας να έχει στο έδαφός της το Οικουμενικό Πατριαρχείο.Τελείωσε λέγοντας πως ο Πατριάρχης μπορεί να είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της
Τουρκίας στην Ευρώπη.
Μιλώντας ο Ερντογάν πρώτη φορά τον άκουσα να λέει πως η Οικουμενικότητα του Πατριαρχείου αφορά τους χριστιανούς.Εως τώρα αυτή
η λέξη ήταν απαγορευμένη.
Αύριο θα πάει στην Κωνσταντινούπολη και στεφάνι στο Μαυσωλείο του
Κεμάλ δεν είμαι σίγουρος εαν κατέθεσε.
και να σημειώνει πως είναι προς όφελος της Ευρωπαικής πορείας της Τουρκίας να έχει στο έδαφός της το Οικουμενικό Πατριαρχείο.Τελείωσε λέγοντας πως ο Πατριάρχης μπορεί να είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της
Τουρκίας στην Ευρώπη.
Μιλώντας ο Ερντογάν πρώτη φορά τον άκουσα να λέει πως η Οικουμενικότητα του Πατριαρχείου αφορά τους χριστιανούς.Εως τώρα αυτή
Να με συγχωρείτε όλοι αλλά όλα αυτά είναι διπλωματικές "μπαρούφες". Ας μου πει ένας από το 1974 μέχρι σήμερα ποιά κίνηση ουσιαστική καλής θέλησης της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα έχει γίνει και πότε;spirosn έγραψε:Στις ειδήσεις πάντως είδα τον Πρωθυπουργό στην κοινή συνέντευξη τύπου
Τουρκίας στην Ευρώπη.
Εδώ η Τουρκία ούτε το casus belli δεν έχει άρει ακόμη, στοιχειώδη κίνηση καλής γειτονίας με την χώρα μας. Αλλά κορόϊδα είναι οι Τούρκοι άμα αφαιρέσουν οι Τούρκοι το casus belli είναι σαν να λένε στην Ελλάδα πάρε το Αιγαίο και από εμάς δικό σου ολόκληρο. Άρα αυτές οι "μπαρούφες" δεν μου λένε τίποτε, όταν θιγούν τα συμφέροντα της Τουρκίας από την Ελλάδα η Τουρκία θα μας χτυπήσει επί τόπου. Να δείτε που μόλις τελειώσει το ταξίδι του Καραμανλή στην γείτονα οι Τούρκοι θα ξαναρχήσουν τις παραβιάσεις του fir Αθηνών όπως κάνουν από το 1974 μέχρι σήμερα, τότε που θα έχει πάει η διπλωματία και οι καλές σχέσεις που βελτιώνονται με τους απέναντι;