Βάζουν στοίχημα για τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλο
Συντονιστής: Συντονιστές
Cordelia έγραψε:Πραγματικά είναι σοκαριστικό. Ανατριχιάζω και που σκέφτομαι το πόσο θράσος έχουν κάποιοι. Και δεν έχω δει και τις εν λόγω αφίσες.
προτείνετε κάποια μορφή αντίδρασης (π.χ. mail διαμαρτυρίας) ή τέτοιες συμπεριφορές αξίζουν μόνο περιφρόνησης ?
Καλυτερα που δεν ειδες τις αφισες...Να θεωρεις τον εαυτο σου τυχερο...
Πιστευω το ξεσκεπασμα ειναι καλη αντιδραση.
Να ειναι γνωστο ποιος ειναι πισω απο αυτες τις πραξεις και να τον γνωριζουν οι γειτονες του,οι συγγενεις του,οι συναδελφοι του.
Ισως ακομα και η φωτογραφια του σε εφημεριδα και απο εκει στις κολωνες της γειτονιας του.Μαζι με τα ονοματα και αυτων που ανταποκριθηκαν στην προσκληση για στοιχημα.
Χωρις σχολια. Μονο,την πραξη τους.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
paratiritis
- Τακτικό Μέλος

ΑΓΑΠΗΤΕ aposal, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΕΞΙΣΟΥ ΜΕ 'ΣΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.aposal έγραψε:Να ευχαριστούμε αυτούς τους λίγους συμπατριώτες μας, πραγματικούς Χριστιανούς, τους σύγχρονους ήρωες, οι οποίοι αναλαμβάνουν την προσπαθεια όλων ημών των αμαρτωλών, προσεύχονται για όλους μας, γι' αυτό και ο Πανάγαθος Δημιουργός μας, μας προστατεύει.paratiritis έγραψε:ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, ΩΣ ΛΑΟΣ, ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Δεν πρόκειται η Ελλάδα να πάψει να υπάρχει ποτέ! Εξ αιτίας τους!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΣΩΘΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΘΕΙ 10 ΔΙΚΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ 4ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ? ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΟΣΩΝ ΨΥΧΩΝ -ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ & ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΗΡΩΕΣ- ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ, ΑΥΤΗ Η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑeortologio_gr έγραψε:Αφορά το siteόπου απο το http://who.godaddy.com/WhoIsVerify.aspx ... id=godaddy προκύπτουν τα εξής στοιχεία ιδιοκτήτη :Κώδικας: Επιλογή όλων
www.xristodoulos.com
Domain Name: xristodoulos.com
Created on..............: Sat, Jan 12, 2008
Expires on..............: Mon, Jan 12, 2009
Record last updated on..: Sat, Jan 12, 2008
Ο ιδιοκτητης του ονόματος είναι ο :
Akis Oikonomou
31 Maximou str, Athens adas 22
Athens, 18812
GR
Phone: +30.2102233993
Email: donategr@gmail.com
Και φιλοξενείτο στο : www.cretaforce.gr Που απο ότι φαίνεται το έχουν κατεβάσει ...
Το τηλέφωνο 210-2233993 ο ΟΤΕ το βγα;ζει μη καταχωρημένο ή απόρρητο.
H πιστωτική κάρτα και το όνομα με το οποίο αγοράστηκε το domain (αν είναι διαφορετικά απο αυτά που δηλώθηκαν κατα την αγορά) μπορεί να βρεθεί μέσω του καταχωρητή :
Register.com
Domain Registrar
575 8th Avenue
New York, NY 10018
US
Phone: +1.9027492701
Email: domainregistrar@register.com
Χρ.
Η ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΕΣ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΑ ΑΥΤΟ
ΚΑΙ 31 ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
η αναλυση σκοτωνει την αγαπη
(αγιος νικολαος βελιμιροβιτς)
Αν εκανε παρανομια ο αδελφος που δημοσιευσε τα στοιχεια αυτα ,καλα εκανε ! Μπραβο του ! Υπακουει σε εναν ανωτερο νομο !giannisxr έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑeortologio_gr έγραψε:Αφορά το siteόπου απο το http://who.godaddy.com/WhoIsVerify.aspx ... id=godaddy προκύπτουν τα εξής στοιχεία ιδιοκτήτη :Κώδικας: Επιλογή όλων
www.xristodoulos.com
Domain Name: xristodoulos.com
Created on..............: Sat, Jan 12, 2008
Expires on..............: Mon, Jan 12, 2009
Record last updated on..: Sat, Jan 12, 2008
Ο ιδιοκτητης του ονόματος είναι ο :
Akis Oikonomou
31 Maximou str, Athens adas 22
Athens, 18812
GR
Phone: +30.2102233993
Email: donategr@gmail.com
Και φιλοξενείτο στο : www.cretaforce.gr Που απο ότι φαίνεται το έχουν κατεβάσει ...
Το τηλέφωνο 210-2233993 ο ΟΤΕ το βγα;ζει μη καταχωρημένο ή απόρρητο.
H πιστωτική κάρτα και το όνομα με το οποίο αγοράστηκε το domain (αν είναι διαφορετικά απο αυτά που δηλώθηκαν κατα την αγορά) μπορεί να βρεθεί μέσω του καταχωρητή :
Register.com
Domain Registrar
575 8th Avenue
New York, NY 10018
US
Phone: +1.9027492701
Email: domainregistrar@register.com
Χρ.
Η ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΕΣ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΑ ΑΥΤΟ
ΚΑΙ 31 ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Μηπως ομως εδωσε ψευτικα στοιχεια ο "κυριος" των στοιχηματων ...
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 18812
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΝΟΜΟΣ
ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ
ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ
ΓΙΑΤΙ ΖΗΛΟΝ ΕΧΟΥΣΙΝ ΑΛΛ ΟΥ ΚΑΤ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΔΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ
ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ
ΓΙΑΤΙ ΖΗΛΟΝ ΕΧΟΥΣΙΝ ΑΛΛ ΟΥ ΚΑΤ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΔΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ
η αναλυση σκοτωνει την αγαπη
Ενταξει εσυ τον αδελφο σκεπτεσαι...αν τον βαλουν φυλακη,θα παμε να πληρωσουμε να τον βγαλουν.giannisxr έγραψε:ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 18812
Τωρα,ο στοιχηματιας εχει δωσει ψευτικα στοιχεια ετσι; δεν τα κοιτανε αυτα ; δεν ξερω και πολλα απο διαδικτυο και ιστοσελιδες,αλλα δεν ελεγχουν καποιου τα στοιχεια αν ειναι ψευτικα;
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Δεν γίνεται κανένας έλεγχος της ταυτότητας του ιδιοκτήτη ενός domain.Melpomeni έγραψε:...δεν τα κοιτανε αυτα ; δεν ξερω και πολλα απο διαδικτυο και ιστοσελιδες,αλλα δεν ελεγχουν καποιου τα στοιχεια αν ειναι ψευτικα;
Η ιχνηλασιμότητα μπορεί να προκύψει μόνο μέσω του τρόπου με τον οποίο πληρώθηκε το domain.
Στην περίπτωση όμως που κάποιος έχει αγοράσει προπληρωμένη κάρτα VISA τότε είναι σχεδόν αδύνατο.
Εάν δε η εγγραφή έγινε απο κάποιο internet cafe τότε είναι απόλυτα αδύνατη η έυρεση του πραγματικού ιδιοκτήτη.
Το ίδιο ισχύει και με τα blogs όπου επίσης η ανωνυμία είναι αμφιλεγόμενη.
Η δεικλίδα ελέγχου σε τέτοια θέματα είναι να ενάγεις αυτόν που φιλοξένησε τις ιστοσελίδες δηλαδή τον hosting provider. Γι'αυτό άλλωστε είδαμε την σελίδα με την ψηφοφορία για τον κκ Χριστόδουλο να έχει κατέβει αστραπή απο τους servers του www.cretaforce.gr
Οσο για τον φίλο που αναρωτιέται πώς βρήκα τα στοιχεία, ας δεί το λινκ που έχω γράψει στην ανακοίνωσή μου και θα τα δει και αυτός.
Το internet είναι ένα ανοιχτό εργαλείο με πρόσβαση απο όλους μας. Θέλει μεγάλη προσοχή η χρήση του ειδικά στο σημείο έκφρασης της γνώμης μας, όπου ένα λάθος έκφρασης μπορεί να δημιουργήσει ερείσματα για πάσης φύσης νομικές επιπλοκές.
Για τον λόγο αυτό στο παρόν site athos.edo.gr έχει "παίξει" και το θέμα της επώνυμης ανακοίνωσης σε περίπτωση που το θέμα είναι προσβλητικό ώστε ο γράφων να αναλαμβάνει και τις νομικές ευθύνες της γνώμης του μέσα στις οποίες περιλαμβάνεται και η προσβολή του "θρησκευτικού αισθήματος".
Τα νικς και τα ψευδώνυμα είναι αποδεκτά σε ένα φόρουμ με την προυπόθεση ότι οι γράφοντες έχουν την πλήρη αίσθηση της ευθύνης των γραφόμενών τους. Εκτός και άν είναι αποδεδειγμένα "σαλοί"...
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...