Το τέλος πλησιάζει
Συντονιστής: Συντονιστές
Άκουσα έναν Ιεροκήρυκα που είπε γιά την περίπτωση μιανού ευσεβούς Βασιλέα των Ιεροσολύμων, τον Εζεκία, που ο Θεός αποφάσισε την λήξη της ζωής του, του το ανακοίνωσε μεσω του Προφήτη Ησαϊα, αλλά τελικά του έδωσε παράταση 15 χρόνια.
Ρώτησα την παραπομπή: Ησαϊα κεφ.ΛΗ'
Εύχομαι ταπεινά να χαρίσει ο Θεός μας παράταση ζωής στον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ 15 χρόνια!
Άλλωστε, μέσα στη φοβερή αρρώστεια του έδειξε μιά άλλη εικόνα. Όχι του δυνατού και του απτόητου, αλλά του ανθρώπου που υπομένει σιωπηλά και καταφεύγει στο έλεος του Θεού.
Θα προσπάθήσω να βρω μιά επιστολή του που έστειλε από το Μαϊάμι προς τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο. Ήταν γεμάτη Πνεύμα Θεού. Συγκινητικότατη.
Θα είναι ΑΛΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ μετά τη θεραπεία και σωτηρία του..
Ρώτησα την παραπομπή: Ησαϊα κεφ.ΛΗ'
Εύχομαι ταπεινά να χαρίσει ο Θεός μας παράταση ζωής στον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ 15 χρόνια!
Άλλωστε, μέσα στη φοβερή αρρώστεια του έδειξε μιά άλλη εικόνα. Όχι του δυνατού και του απτόητου, αλλά του ανθρώπου που υπομένει σιωπηλά και καταφεύγει στο έλεος του Θεού.
Θα προσπάθήσω να βρω μιά επιστολή του που έστειλε από το Μαϊάμι προς τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο. Ήταν γεμάτη Πνεύμα Θεού. Συγκινητικότατη.
Θα είναι ΑΛΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ μετά τη θεραπεία και σωτηρία του..
και συμπληρωνει ο nkopeRomfea.gr έγραψε:Ανησυχία για τον Αρχιεπίσκοπο
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μακαριώτατος ένιωσε ξαφνικούς πόνους στην κοιλία και είχε δυσκολία με το αναπνευστικό του, αυτό ίσως προκλήθηκε από την διαφοροποιημένη αγωγή που λαμβάνει η από κόπωση.
Οι γιατροί παρέμειναν στην Αρχιεπισκοπική κατοικία περίπου μιάμιση ώρα όπου εξέτασαν επιτόπου τον Αρχιεπίσκοπο, και από ότι ακούστηκε διέγνωσαν μια ήπια μορφή δύσπνοιας στο αναπνευστικό.
Τέλος οι γιατροί αναχώρησαν από την κατοικία στο Ψυχικό καθησυχασμένοι με την εξέλιξη της υγείας του Αρχιεπισκόπου, όπου έκριναν ότι δεν είναι αναγκαίο στην παρούσα στιγμή ο Αρχιεπίσκοπος να εισαχθεί στο νοσοκομείο.
Πηγή:www.romfea.gr
Ειδατε εσεις στο δημοσιευμα να λεει πουθεναnkope έγραψε:Δυστυχώς, εκτός θαύματος, το τέλος πλησιάζει. Ας προσευχηθούμε αδέλφια να τον στηρίζει ο Κύριος στην υπέρτατη δοκιμασία του.
οτι το τελος πλησιαζει ;
Η εγω δεν ειμαι καλα ; [που δεν ειμαι το παραδεχομαι,αρρωστησα]
Χριστοδουλου , του σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνων, πολλά τα έτη!
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
NIKOSZ έγραψε:Και ο αγαπημενος μας nkope παροτι λενε καπιοι οτι χρησιμοποιουσε 2 νικ
δεν παιρνει θεση επι του θεματος αλλα γυρισε να μας ενημερωσει για το τελος ( ;; ) του Αρχιεπισκοπου !
Τα συμπερασματα δικα σας !
Ελα Νικο τωρα ,δεν χαιρεσαι που γυρισε ο αδελφος μας ;;;
Αστα τα νικ, δωστου το χερι,την Ειρηνη του Χριστου μας να εχουμε ολοι !
Εισαστε και οι δυο πολυτιμοι στο φορουμ, μονον ο Ταγκαλος εχει να ωφεληθει απο διαμαχες μεταξυ μας
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Κακια δεν κρατω σε κανεναν Μελπομενη !Melpomeni έγραψε:Ελα Νικο τωρα ,δεν χαιρεσαι που γυρισε ο αδελφος μας ;;;Αστα τα νικ, δωστου το χερι,την Ειρηνη του Χριστου μας να εχουμε ολοι !
Εισαστε και οι δυο πολυτιμοι στο φορουμ, μονον ο Ταγκαλος εχει να ωφεληθει απο διαμαχες μεταξυ μας
Μακαρι να ειναι καλα ολος ο κοσμος !
Και το χερι μου ειναι παρατεταγμενο για μια χειραψια !

Ειλικρινεια θελω μοναχα !
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
NIKOSZ έγραψε:Κακια δεν κρατω σε κανεναν Μελπομενη !Melpomeni έγραψε:Ελα Νικο τωρα ,δεν χαιρεσαι που γυρισε ο αδελφος μας ;;;Αστα τα νικ, δωστου το χερι,την Ειρηνη του Χριστου μας να εχουμε ολοι !
Μακαρι να ειναι καλα ολος ο κοσμος !
Και το χερι μου ειναι παρατεταγμενο για μια χειραψια !
Ειλικρινεια θελω μοναχα !
Μπραβο αδελφε μου,ας προσπαθησουμε ολοι να δινουμε και να ζηταμε κατανοηση...
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.