ΟΤΑΝ Η "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ" ΣΚΟΤΩΝΕΙ......
Συντονιστής: Συντονιστές
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Τα γνωστα πρωτόκολλα αφορούν νόμιμη διαδικασία παρακολούθησης ασθενων σε νοσοκομεία ώστε να τεκμηριωθεί το αποτέλεσμα χορήγησης νόμιμων φαρμάκων με στόχο την ευρεία χρήση του συγκεκριμένου φάρμακου. Τα πρωτόκολλα δεν αποτελλούν πειραματισμό όπως αφήνει να εννοηθεί η aliploessa.
Στα θέματα πειραματισμού, σε περιπτώσεις ασθενών που οδεύουν προς το τέλος, γινεται πρόταση για δοκιμή και εάν αυτή γίνει αποδεκτή από τον ασθενή, τότε προχωρά ο πειραματισμός. Ποτέ εν αγνοία του ασθενή.
Για το θέμα της αγωγής κατα της Ινδίας αλλά και κατά της Νότιας Αφρικής, μετά απο εκτενή συζήτηση που είχα προ ολίγου (οχι με την Novartis), είδα οτι το γεγονός ξεκίνησε απο οτι τα εργαστήρια παρασκευής που στηθηκαν απο τις κυβερνήσεις της Νότιας Αφρικής και Ινδίας για παρασκευή φαρμάκων για aids αλλά και για την νόσο των πουλερικών (βλέπε tamiflu), αγόραζαν πρώτη ύλη απο εργαστήρια των γνωστών φαρμακευτικών εταιρειών.
Ο συμβιβασμός που τελικά έγινε αφορούσε την συνέχεια χορήγησης πρώτων υλών και την μετοχή των φαρμακευτικών εταιρειών στην διαδικασία παραγωγικής διαδικασίας (εν είδει πιστοποίησης) ώστε το τελικό προιόν να είναι πιστοποιημένο με στόχο την διαφύλαξη του κύρους του προμηθευτή πρώτης ύλης σε περίπτωση που το φάρμακο που θα παρασκευαζόταν στα εργαστήρια αυτά θα δημιουργούσε επιπλοκές που θα παρέσερναν την φήμη του προμηθευτη πρώτης ύλης σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα απαγορεύτηκε η πώληση των έτοιμων σκευασμάτων εκτός χώρας παραγωγής.
Σήμερα τα φαρμακα κατα του aids δίδονται δωρεάν στην Αφρική. Το δε προσδοκώμενο όριο ζωής ενός ασθενούς aids έχει φτάσει στα 15 χρόνια απο 1 που ήταν στο παρελθόν.
Η deppy28 έχει δίκιο στα λεγόμενά της αλλά για να υλοποιηθούν χρειάζεται απόλυτη πίστη που εγώ προσωπικά δεν έχω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δίνω αίμα ανα εξάμηνο.
Χρ.
Στα θέματα πειραματισμού, σε περιπτώσεις ασθενών που οδεύουν προς το τέλος, γινεται πρόταση για δοκιμή και εάν αυτή γίνει αποδεκτή από τον ασθενή, τότε προχωρά ο πειραματισμός. Ποτέ εν αγνοία του ασθενή.
Για το θέμα της αγωγής κατα της Ινδίας αλλά και κατά της Νότιας Αφρικής, μετά απο εκτενή συζήτηση που είχα προ ολίγου (οχι με την Novartis), είδα οτι το γεγονός ξεκίνησε απο οτι τα εργαστήρια παρασκευής που στηθηκαν απο τις κυβερνήσεις της Νότιας Αφρικής και Ινδίας για παρασκευή φαρμάκων για aids αλλά και για την νόσο των πουλερικών (βλέπε tamiflu), αγόραζαν πρώτη ύλη απο εργαστήρια των γνωστών φαρμακευτικών εταιρειών.
Ο συμβιβασμός που τελικά έγινε αφορούσε την συνέχεια χορήγησης πρώτων υλών και την μετοχή των φαρμακευτικών εταιρειών στην διαδικασία παραγωγικής διαδικασίας (εν είδει πιστοποίησης) ώστε το τελικό προιόν να είναι πιστοποιημένο με στόχο την διαφύλαξη του κύρους του προμηθευτή πρώτης ύλης σε περίπτωση που το φάρμακο που θα παρασκευαζόταν στα εργαστήρια αυτά θα δημιουργούσε επιπλοκές που θα παρέσερναν την φήμη του προμηθευτη πρώτης ύλης σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα απαγορεύτηκε η πώληση των έτοιμων σκευασμάτων εκτός χώρας παραγωγής.
Σήμερα τα φαρμακα κατα του aids δίδονται δωρεάν στην Αφρική. Το δε προσδοκώμενο όριο ζωής ενός ασθενούς aids έχει φτάσει στα 15 χρόνια απο 1 που ήταν στο παρελθόν.
Η deppy28 έχει δίκιο στα λεγόμενά της αλλά για να υλοποιηθούν χρειάζεται απόλυτη πίστη που εγώ προσωπικά δεν έχω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δίνω αίμα ανα εξάμηνο.
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: ...............
Για πιά κλίκα μιλάς και τι εννοείς ?.deppy28 έγραψε:................ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΩ "ΚΛΙΚΑ" ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΓΝΟΩ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...
....
.....ΣΥΝ ΘΕΩ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΟΚΑΜΙΩΝ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ "ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ"...
Για πιά πλοκάμια μιλάς και πιά είναι η κεφαλή των πλοκαμιών αυτών ?
Για πιό ντοπάρισμα μιλάς και με πιό στόχο γίνεται αυτό ?
Θα ήθελα να γίνεις περισσότερο αναλυτική στα θέματα που θίγεις ώστε να καταλαβω τι συμβαίνει.
Αν αυτα που λές είναι απλές υποθέσεις, τότε αφορούν εσένα. Αν όμως είναι σκέψεις που βασίζονται σε σταθερά δεδομένα (και δεν εννοώ αποδείξεις αλλα ενδείξεις) τότε για το συμφερον όλων μας θα πρέπει αναλυτικά να εκθέσεις τις σκέψεις σου προς όφελος και κυρίως προστασία όλων ημών.
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

-
Misha
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
eortologio_gr έγραψε: Στα θέματα πειραματισμού, σε περιπτώσεις ασθενών που οδεύουν προς το τέλος, γινεται πρόταση για δοκιμή και εάν αυτή γίνει αποδεκτή από τον ασθενή, τότε προχωρά ο πειραματισμός. Ποτέ εν αγνοία του ασθενή.
Όχι ακρβώς...ή μάλλον.. όταν ο σκοπός ειναι το κέρδος τοτε όλα τα μέσα αγιάζονται και οι κανόνες αμβλύνονται...
http://www.corpwatch.org/article.php?id=14401

Ασχέτως με το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος με την πρακτική της δημιουργίας πατέντων,είναι-τουλάχιστον- αφελές,αν όχι σοφιστεία,να χρησιμοποιεί ως επιχείρημα υπέρ των εταιρειών τις φιλανθρωπικές τους ανησυχίες και δωρεές.ΥΓ2. Και για την ισορροπία αναφέρω τα εξης :
Τον Ιανουάριο 2005, η Novartis προσφέρει άνω των 2 εκατομμυρίων δολαρίων ως επείγουσα βοήθεια στα θύματα του καταστρεπτικού τσουνάμι που έπληξε την Ν.Α. Ασία. Η ενίσχυση περιλαμβάνει άμεση οικονομική βοήθεια σε οργανισμούς αρωγής και δωρεά ουσιωδών φαρμάκων, όπως ανθελονοσιακών και αντιβιοτικών.
Η Novartis είναι η πρώτη ευρωπαϊκή εταιρεία στην οποία απονέμεται το Βραβείο Excellence in Corporate Philanthropy σε αναγνώριση της κοινωνικής αλληλεγγύης μας προς εκατομμύρια απόρους ασθενείς σε όλο τον κόσμο.
Εδω το πλήρες κείμενο ---> http://www.novartis.gr/servlet/gr.novar ... newsid=154
Τα κέρδη εταιρειών(όπως η Novartis,Microsoft,Coca Cola,PG...) κάθε χρόνο παρουσιάζουν θεαματική αύξηση,ασχέτως αν λόγω επεκτατικής πολιτικής, εξαγορών και επενδυτικών κινήσεων αυτό αποκρύπτεται από τους καταναλωτές,οι οποίοι λογαριάζουν ως μέτρο μονάχα τα καθαρά κέρδη του έτους.Για να γίνω πιο κατανοητός είναι σαν εγώ να μιλήσω με ένα φίλο μου και ρωτώντας με πως ήταν από οικονομικής απόψεως η προηγούμενη χρονιά,εγώ να του απαντήσω ότι αναγκάστηκα να δανειστώ ένα ποσό για να τα βγάλω πέρα,αποκρύπτοντας(άθελα) όμως ότι αγόρασα διαμέρισμα,εξοχικό και αυτοκίνητο.
Αφού λοιπόν οι εταιρείες αυτές χρόνο με το χρόνο επεκτείνονται και αυξάνουν τα κέρδη τους,καταλήγουμε στο απλό συμπέρασμα ότι η στρατηγική τους είναι άκρως αποτελεσματική.Κύριο στοιχείο της στρατηγικής είναι η εικόνα τους στο ευρύ κοινό, η οποία ενισχύεται με κάθε "φιλανθρωπική" τους κίνηση.
Το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων είναι πραγματικά αστείο,αν αναλογιστείς τα μεγέθη στα οποία αυτές οι εταιρείες κινούνται:
"ΣΥΜΦΩΝΙΑ για την εξαγορά του σκέλους ιατρικών τροφών της ελβετικής φαρμακοβιομηχανίας Novartis AG, αντί ποσού 2,5 δισ. δολ. με στόχο την απόκτηση πρόσβασης στην τροφοδοσία γευμάτων νοσοκομείων, έκλεισε η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων στον κόσμο, Nestle SA."(Πηγή Ναυτεμπορική 14/12/2006)"
Το ποσό αυτό δεν αναλογεί ούτε στο 1/100,των εσόδων της εταιρείας,αλλά ακόμα και αν αναλογούν οι "δωρεές" στο 20% των εσόδων,ο λόγος δεν είναι άλλος από pr.
Το να παραθέτουμε ως πηγή επιβεβαίωσης την ίδια την εταιρεία είναι ανέκδοτο,όπως ανέκδοτο είναι τα βραβεία που διάφοροι οργανισμοί απονέμουν στις πολυεθνικές.Και αν κάποιος αρχίσει να ομιλεί για διεθνούς κύρους οργανισμούς,ανεξάρτητους από κάθε συμφέρον δεν έχει παρά να δει τον υπέρτατο όλων των διεθνών οργανισμών,τον ΟΗΕ που έχει καταντήσει έρμαιο στις αποφάσεις των Ην.Πολιτειών και μόνο την ειρήνη δεν έχει φέρει στο πλανήτη μας.
Καλό μεσημέρι.
Misha είδα το Corporation και προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους να πράξουν το ίδιο.
Επίσης προτείνω την ανάγνωση του βιβλίου "Οι Εχοντες και οι μη Κατέχοντες" του Νοαμ Τσομσκι.Απόσπασμα του οποίου ακολουθεί και δείχνει την εγκληματικότητα τόσο των κρατών,όσο και όλων εμάς μεμονωμένα:
"...Στην ίδια έκθεση υπολογίζεται ότι εάν δαπανιόταν,στα πλαίσια ενός ανάλογου σχεδιασμού,ένα ποσό 9 δισεκατομμυρίων δολαρίων,τότε θα είχαν όλοι οι άνθρωποι πάνω σε αυτό τον πλανήτη διασφαλισμένη πρόσβαση σε καλής ποιότητας νερό και υγειονομική περίθαλψη.Προκειμένου ο αναγνώστης να έχει μια εικόνα της τάξης μεγέθους των 9 δισεκατομμυριών,ας μας επιτραπεί να σημειώσουμε ότι μόνο το 1997 οι δυτικοευρωπαίοι ξόδεψαν 12 δισεκατομμύρια δολάρια για κατανάλωση παγωτών.Εάν περιοριζόταν η δική τους κατανάλωση καθώς και εκείνη στη Βόρεια Αμερική(περίπου 18 δισεκατομμύρια το χρόνο) μόλις κατά το 1/3 της ετήσιας κατανάλωσης παγωτών,θα μπορούσαν να διασφαλιστούν οι υλικοί-χρηματοδοτικοί πόροι προκειμένου να εξασφαλιστεί η βασική αναπαραγωγή και οι όροι επιβίωσης όλου του παγκόσμιου πληθυσμού...Προκειμένου να διασφαλιστεί η βασική διατροφή του παγκοσμίου πληθυσμου και η ιατρικη περίθαλψη του,απαιτούνται 13 δισεκατομμύρια δολλάρια.Κάτι περισσότερο από το 1/3,απ' όσα ξοδεύουν οι Ιάπωνες οικονομικοί παράγοντες για την διασκέδαση τους(35 δισεκατομμύρια δολλάρια)...Οι συγκρίσεις είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές αν λάβει κανείς υπόψη του ότι όλες οι βασικές ανάγκες του παγκόσμιου πληθυσμού μπορούν να ικανοποιηθούν με τη δαπάνη ενός ποσού μικρότερου των 30 δισεκατομμυριών δολαρίων ετησίως,ενώ το 1997 ξοδεύτηκαν στο δυτικό κόσμο περίπου 50 δισεκατομμύρια δολάρια για τσιγάρα,105 για αλκοολούχα ποτά,400 για ναρκωτικά και 780 για εξοπλισμούς!!!Εάν δηλαδή μειώνονταν οι δαπάνες για εξοπλισμούς μόλις κατά 4% θα λύνονταν όλα τα προβλήματα που αναφέραμε"
Επίσης προτείνω την ανάγνωση του βιβλίου "Οι Εχοντες και οι μη Κατέχοντες" του Νοαμ Τσομσκι.Απόσπασμα του οποίου ακολουθεί και δείχνει την εγκληματικότητα τόσο των κρατών,όσο και όλων εμάς μεμονωμένα:
"...Στην ίδια έκθεση υπολογίζεται ότι εάν δαπανιόταν,στα πλαίσια ενός ανάλογου σχεδιασμού,ένα ποσό 9 δισεκατομμυρίων δολαρίων,τότε θα είχαν όλοι οι άνθρωποι πάνω σε αυτό τον πλανήτη διασφαλισμένη πρόσβαση σε καλής ποιότητας νερό και υγειονομική περίθαλψη.Προκειμένου ο αναγνώστης να έχει μια εικόνα της τάξης μεγέθους των 9 δισεκατομμυριών,ας μας επιτραπεί να σημειώσουμε ότι μόνο το 1997 οι δυτικοευρωπαίοι ξόδεψαν 12 δισεκατομμύρια δολάρια για κατανάλωση παγωτών.Εάν περιοριζόταν η δική τους κατανάλωση καθώς και εκείνη στη Βόρεια Αμερική(περίπου 18 δισεκατομμύρια το χρόνο) μόλις κατά το 1/3 της ετήσιας κατανάλωσης παγωτών,θα μπορούσαν να διασφαλιστούν οι υλικοί-χρηματοδοτικοί πόροι προκειμένου να εξασφαλιστεί η βασική αναπαραγωγή και οι όροι επιβίωσης όλου του παγκόσμιου πληθυσμού...Προκειμένου να διασφαλιστεί η βασική διατροφή του παγκοσμίου πληθυσμου και η ιατρικη περίθαλψη του,απαιτούνται 13 δισεκατομμύρια δολλάρια.Κάτι περισσότερο από το 1/3,απ' όσα ξοδεύουν οι Ιάπωνες οικονομικοί παράγοντες για την διασκέδαση τους(35 δισεκατομμύρια δολλάρια)...Οι συγκρίσεις είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές αν λάβει κανείς υπόψη του ότι όλες οι βασικές ανάγκες του παγκόσμιου πληθυσμού μπορούν να ικανοποιηθούν με τη δαπάνη ενός ποσού μικρότερου των 30 δισεκατομμυριών δολαρίων ετησίως,ενώ το 1997 ξοδεύτηκαν στο δυτικό κόσμο περίπου 50 δισεκατομμύρια δολάρια για τσιγάρα,105 για αλκοολούχα ποτά,400 για ναρκωτικά και 780 για εξοπλισμούς!!!Εάν δηλαδή μειώνονταν οι δαπάνες για εξοπλισμούς μόλις κατά 4% θα λύνονταν όλα τα προβλήματα που αναφέραμε"
...............
ΚΑΛΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ...
ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗΛΗ Η ΗΧΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑ ΚΑΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΜΑΖΑ..ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ....ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ !!!
ΕΔΩ,ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ-ΠΕΣΟΝΤΕΣ-ΠΛΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ...
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΩ,ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ...
ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΟΙ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ Η ΓΙΑΤΡΙΑ ..Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΥΠΕΡΤΕΛΕΙΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ....ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ...
ΠΡΑΓΜΑΤΙ,ΑΣ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ...
ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ,ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΦΕΙΣ,ΑΣΚΗΣΕ ΣΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ...ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΔΑΚΡΥΖΩ....ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΕΓΩ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ,ΤΑΚΟΥΣ???
ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ...ΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΕΘΡΕΨΕ...
ΜΑΚΑΡΙ,Η ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ" ΥΠΑΡΧΕΙ "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ"
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ,ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ,ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...
ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ...
ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗΛΗ Η ΗΧΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑ ΚΑΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΜΑΖΑ..ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ....ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ !!!
ΕΔΩ,ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ-ΠΕΣΟΝΤΕΣ-ΠΛΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ...
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΩ,ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ...
ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΟΙ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ Η ΓΙΑΤΡΙΑ ..Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΥΠΕΡΤΕΛΕΙΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ....ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ...
ΠΡΑΓΜΑΤΙ,ΑΣ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ...
ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ,ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΦΕΙΣ,ΑΣΚΗΣΕ ΣΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ...ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΔΑΚΡΥΖΩ....ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΕΓΩ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ,ΤΑΚΟΥΣ???
ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ...ΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΕΘΡΕΨΕ...
ΜΑΚΑΡΙ,Η ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ" ΥΠΑΡΧΕΙ "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ"
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ,ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ,ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...
ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ...
eortologio_gr έγραψε:Για πιά κλίκα μιλάς και τι εννοείς ?.deppy28 έγραψε:................ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΩ "ΚΛΙΚΑ" ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΓΝΟΩ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...
....
.....ΣΥΝ ΘΕΩ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΟΚΑΜΙΩΝ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ "ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ"...
Για πιά πλοκάμια μιλάς και πιά είναι η κεφαλή των πλοκαμιών αυτών ?
Για πιό ντοπάρισμα μιλάς και με πιό στόχο γίνεται αυτό ?
Θα ήθελα να γίνεις περισσότερο αναλυτική στα θέματα που θίγεις ώστε να καταλαβω τι συμβαίνει.
Αν αυτα που λές είναι απλές υποθέσεις, τότε αφορούν εσένα. Αν όμως είναι σκέψεις που βασίζονται σε σταθερά δεδομένα (και δεν εννοώ αποδείξεις αλλα ενδείξεις) τότε για το συμφερον όλων μας θα πρέπει αναλυτικά να εκθέσεις τις σκέψεις σου προς όφελος και κυρίως προστασία όλων ημών.
Χρ.
Εννοει την κλικα " Silver" , "Misha" ," NIKOS Z"
Σας εχω μυριστει και εγω απο καιρο !
Α ! επισης και ο " YiaVi " !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Συγνώμη Deppy αλλά πως κατάλαβες ότι οι περισσότεροι εξ ημών είμαστε χρήστες φαρμάκων και ουσιών?Αλλά αν δεχτούμε ότι κάποιοι ακολουθούμε φαρμακευτική αγωγή,τι σημαίνει αυτό?Διάβασες σε κάποιο πνευματικό βιβλίο ότι απαγορεύεται η χρήση φαρμάκων για την θεραπεία ασθενειών στους ορθοδόξους?Αν ναι,ποιο σύγραμμα είναι αυτό?Εγώ λόγω αλλεργικής ρινίτιδας λαμβάνω ένα χάπι aerius ημερησίως,μήπως διαπράττω αμαρτία?...................ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΝ...
Έχεις υπόψιν σου κάποια επιστημονική μελέτη,που αποδεικνύει ότι οι ορθόδοξοι έλληνες χριστιανοί καταναλώνουν περισσότερα φάρμακα από τους μη ορθοδοξους?ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΚΟΣΜΙΚΟΙ,ΟΙ ΑΘΕΟΙ...????
Έχεις υπόψιν σου κάποια επιστημονική μελέτη,που αποδεικνύει ότι οι ορθόδοξοι έλληνες χριστιανοί ασθενούν συχνότερα από τους μη ορθοδοξους?ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ???????
Από ποιες δημοσιεύσεις κατέληξες στο συγκεκριμένο συμπέρασμα?Αλλά και αν ακόμα κάποιοι στηριζόμασταν υπερβολικά στην επιστήμη,θα έπρεπε να εκδιωχθούμε από το φόρουμ?Δηλαδή όσοι δεν έχουν δυνατή πίστη αποκλείονται?Δεν νομίζω ότι η λογική αυτή είναι σύμφωνη με την εντολή της Αγάπης.ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΔΩ,ΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΙΑΣΗ??????
ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ,ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΣΑΣΤΑΝ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΑΤΕ,ΣΕ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΝΕΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΡΜΩΝ,ΤΩΡΑ ΘΑΣΑΣΤΑΝ ΑΛΛΟΥ....
Εσύ Deppy δεν ξεσπάς ποτέ?Αλλά γιατί δεύτερο πρόσωπο πληθυντικού και όχι πρώτο?Γιατί εσείς και όχι εμείς?
Έχεις την αίσθηση ότι έχεις ανεβεί σε δυσθεώρητα ύψη?Πρόσεχε αδελφή γιατί η πλάνη βαδίζει δίπλα στους υπερήφανους.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΑΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΤΕ???
Δηλαδή να μην ευχαριστήσουμε τον Μιχάλη επειδή τα γραφεία έκλεισαν?Και τι σημαίνει το ότι έκλεισαν?Σημασία έχει για ποιο λόγο έκλεισαν.Αν ο λόγος είναι γιατί δεν μπορούσαν να "βγουν" τα έξοδα,τότε πρέπει και εμείς να αισθανούμε συνευπεύθυνοι.Αν κρύβεται κάποια απάτη πίσω από την οργάνωση,οφείλεις να την γνωστοποιήσεις σε μας,ώστε να μας προφυλάξεις.ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ,ΚΑΙ"ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΙΧΑΛΗ"..ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗς ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ" ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΕ ΘΕΣ/ΚΗ ΑΠΟ ....ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.....ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ/...
Ποια "κλίκα" εννοείς?Είμαι σχετικά νέος στο φόρουμ,δεν ανήκω σε καμία κλίκα,δεν γνωρίζω κανένα μέλος αλλά αν όντως υπάρχει "κλίκα" που λειτουργεί με δόλο δεν θα έπρεπε να μας την αναφέρεις,ώστε να μας προφυλάξεις?ΦΥΣΙΚΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΩ "ΚΛΙΚΑ" ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΓΝΟΩ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...
Τελικά να ασχοληθούμε με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα,ή όχι?ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΘΡΩΠΟΙ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΑΣ,ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ,ΜΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ,ΜΕ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ..ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΣΑΣ" ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" ΤΟΥ ΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ SITE "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ"......
Γνωρίζεις τον βίο και την πολιτεία του καθενός μας?Αν όχι γιατί μας κρίνεις?
Σε ποια "δικά μας" θύματα αναφέρεσαι?
ΣΥΝ ΘΕΩ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΟΚΑΜΙΩΝ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ "ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ"...
Συγνώμη αλλά δεν είμαστε το φόρουμ της Αδελφότητας Των Σοφών Της Σιών.
Αν δεν μιλάς με συγκεκριμένα στοιχεία δεν πρόκειται να βοηθήσεις κανέναν,ακόμα και αν όσα αναφέρεις είναι αληθινά.
Αναλώνεσαι σε γενικολογίες και αόριστες κατηγορίες κατά πάντων.
Αν λοιπόν θες να προστατεύσεις όσους δεν γνωρίζουν όσα λες ότι γνωρίζεις,οφείλεις να μιλήσεις ξεκάθαρα.
Απόλυτα ορθή αυτή η προτροπή σου.Ελπίζω να την ακολουθήσεις και εσύ.Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής,πιστεύω ότι συμβαίνει κάτι από τα τρία:ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ....
1.Θέλεις απλά να περνάς το χρόνο σου κάνοντας χαβαλέ με το να μας "μπερδεύεις".
2.Όντως κάτι ύποπτο κρύβεται στο φόρουμ,που φοβάσαι και δεν αποκαλύπτεις.
3.Περνάς μια βεβαρημένη ψυχικά περίοδο και προσπαθείς να εκτονώσεις τα αισθήματα θλίψης και ενοχής.
Να ΄σαι πάντα καλά.
Έχω ακούσει ότι οι γιατροί χωρίς σύνορα απλά κλέβουν. Επίσης γνωστή φαρμακοποιός μου, μου είπε ότι αυτοί οι γιατροί δοκιμάζουν στους ασθενοίς στην αφρική όλα τα εργαστηριακά φάρμακα κατά των μεγάλων ιών. Κοινώς τους χρησιμοποιούν ως πειραματόζωα για το συμφέρον των μεγάλων εταιριών.
όσο για την Novartis συμφωνώ ότι τα φάρμακα δηλ. οι χημικές ενώσεις δεν πρέπει να πατεντάρονται. Αλλά αν εμάς μας φαίνονται σκληρά τα αντιβιοτικά φανταστήται αυτά που είναι για ιούς!!!!!!
Έχει τύχη να πάρω τέτοια φάρμακα και ήταν από τις σκληρότερες εμπειρίες μου.
Φυσικά δεν λέω ότι έτσι είναι τα πράγματα σίγουρα γιατί δεν τα γνωρίζω κι από πρώτο χέρι. Εσείς έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο;
όσο για την Novartis συμφωνώ ότι τα φάρμακα δηλ. οι χημικές ενώσεις δεν πρέπει να πατεντάρονται. Αλλά αν εμάς μας φαίνονται σκληρά τα αντιβιοτικά φανταστήται αυτά που είναι για ιούς!!!!!!
Φυσικά δεν λέω ότι έτσι είναι τα πράγματα σίγουρα γιατί δεν τα γνωρίζω κι από πρώτο χέρι. Εσείς έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο;