Στην κορυφή του Άθω (βίντεο)
Συντονιστής: Συντονιστές
- nickzark
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: Στην κορυφή του Άθω (βίντεο)
Παιδιά πέρα απο την πλάκα συνολο κάτω απο 4 μέρες γίνεται για να πάς κορυφή??Δηλαδι πιστευω οτι τη 1-η μερα θα την χάσεις μέχρι να φτάσεις στο λιμάνι , ανέβασμα Σκήτη Αγ. Αννης.Την άλλη μέρα θα ξεκινήσεις ξημερώματα θα φτάσεις απογευμα κορυφή και την άλλη πάλι απογευμα να φτάσεις κάτω.Την 4-η μέρα πισω θεσσαλονίκη.Πιο γρήγορα γίνεται?
Έχω κ εγώ την ίδια απορία!...νομίζω την 3η μέρα (κατεβένοντας) το απόγευμα μπορείς να βγεις καπάκι έξω (με θαλάσσιο ταξί ίσως)...δεν νομίζω να προλαβαίνεις πλοίο.nickzark έγραψε:Παιδιά πέρα απο την πλάκα συνολο κάτω απο 4 μέρες γίνεται για να πάς κορυφή??Δηλαδι πιστευω οτι τη 1-η μερα θα την χάσεις μέχρι να φτάσεις στο λιμάνι , ανέβασμα Σκήτη Αγ. Αννης.Την άλλη μέρα θα ξεκινήσεις ξημερώματα θα φτάσεις απογευμα κορυφή και την άλλη πάλι απογευμα να φτάσεις κάτω.Την 4-η μέρα πισω θεσσαλονίκη.Πιο γρήγορα γίνεται?
1. Τώρα, όπως το περιγράφεις, εννοείς τη 2η μέρα διανυκτέρευση στο καταφύγιο, σλιπινγκ πανγκ, κλπ?
2. Η ανάβαση από Σκ. Αγ. Αννης ξερουμε πόση ώρα είναι?
αν μπεις με το πρωινό πλοίο στις 6.30 και αντέχουν τα πόδια σου μπορείς να ανέβεις κορυφή σε 1 μέρα και την δεύτερη να βγεις από τον άγιον όρος, διανυκτερεύοντας είτε στη Παναγία είτε πάνω στο καταφύγιο στη κορυφή.
οι χρόνοι ενδεικτικά:
αρσανάς-Αγία Άννα 1 ώρα
Αγία Άννα Παναγία 4 ώρες
Παναγία-κορυφή 1,5
όπου και να κοιμηθείς το βράδυ προλαβαίνεις την άλλη μέρα το καράβι των 13.30 για Δάφνη-Ουρανούπολη
οι χρόνοι ενδεικτικά:
αρσανάς-Αγία Άννα 1 ώρα
Αγία Άννα Παναγία 4 ώρες
Παναγία-κορυφή 1,5
όπου και να κοιμηθείς το βράδυ προλαβαίνεις την άλλη μέρα το καράβι των 13.30 για Δάφνη-Ουρανούπολη
- nickzark
- Κορυφαίος Αποστολέας
Ναι σίγουρα θα κοιμηθεις πάνω την δεύτερη μέρα. Δεν πιστεύω να γίνεται σε μια μέρα να ανεβεις και κατεβεις. Μόνο αν είσαι αθλητής