Να Μας Ζήσουν!
Συντονιστής: Συντονιστές
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Να Μας Ζήσουν!
ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΜΑΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΚΝΟΙ
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Να ζήσετε παιδιά!
Να ζήσετε ευτυχισμένοι, μονοιασμένοι, με αγάπη και σεβασμό, τριγυρισμένοι από τα παιδιά σας! 
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Liebe... lieber ...
Endlich ist es nun soweit
Ein schöner Traum wird wahr,
Der Hochzeitstag ist da,
Endlich ist es nun soweιt,
Ihr werdet nun ein Paar.
Alles gute zur Hochzeιt
Καλους απογονους
Ein schöner Traum wird wahr,
Der Hochzeitstag ist da,
Endlich ist es nun soweιt,
Ihr werdet nun ein Paar.
Alles gute zur Hochzeιt
Καλους απογονους
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλόν (κοινό) αγώνα να κάνετε συζευγμένοι αδελφοί μας και εύχομαι οι απόγονοί σας να γίνουν θερμοί αγωνιστές του Χριστού!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- Γεώργιος-Κέρκυρα
- Συστηματικός Αποστολέας

Να ζήσετε σαν ένα σώμα και δύο ψυχές απόλυτα συντονισμένες και αγαπημένες χάριτι Θεού
Ήμαρτον εις σε Σωτήρ, ως ο άσωτος υιός. Δέξαι με Πάτερ μετανοούντα και ελέησόν με ο Θεός.
-
angieholi
- Συντονιστής

Εύχομαι στον Κωνσταντίνο και τη σύζυγό του Αναστασία, να μπορέσουν με τη βοήθεια του Θεού, μέσα από το κοινό ζυγό που επέλεξαν με το γάμο τους, να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τον αρχικό τους στόχο, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο αγιασμός και η θέωση.
Πλέον ο ένας σύζυγος έχει υποχρέωση να βοηθάει τον άλλο, ώστε μέσα από τα κοινά προβλήματα, τις κοινές δυσκολίες και τους πειρασμούς, να αναπτυχθούν όλες εκείνες οι αρετές που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρωθείτε πνευματικά και να αγιαστείτε.
Σας εύχομαι λοιπόν στον αγώνα σας που αρχίζει από δω και πέρα, η Χάρις του Θεού να σας σκεπάζει πάντοτε και να δημιουργήσετε μια όμορφη και Χριστιανική οικογένεια.
Ποτέ να μην απομακρυνθείτε από την αγκαλιά του Χριστού μας, μα όπως η αγάπη μεταξύ σας, με τα χρόνια θα ωριμάζει και θα γίνεται πιο δυνατή, έτσι να αυξάνεται η πίστη σας και η αγάπη σας για τον 'Αγιο Τριαδικό Θεό μας.....
Να ζήσετε, βρε παιδιά!!!!!!!!!
Πλέον ο ένας σύζυγος έχει υποχρέωση να βοηθάει τον άλλο, ώστε μέσα από τα κοινά προβλήματα, τις κοινές δυσκολίες και τους πειρασμούς, να αναπτυχθούν όλες εκείνες οι αρετές που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρωθείτε πνευματικά και να αγιαστείτε.
Σας εύχομαι λοιπόν στον αγώνα σας που αρχίζει από δω και πέρα, η Χάρις του Θεού να σας σκεπάζει πάντοτε και να δημιουργήσετε μια όμορφη και Χριστιανική οικογένεια.
Ποτέ να μην απομακρυνθείτε από την αγκαλιά του Χριστού μας, μα όπως η αγάπη μεταξύ σας, με τα χρόνια θα ωριμάζει και θα γίνεται πιο δυνατή, έτσι να αυξάνεται η πίστη σας και η αγάπη σας για τον 'Αγιο Τριαδικό Θεό μας.....
Να ζήσετε, βρε παιδιά!!!!!!!!!
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
-
spyridonas
- Βασικός Αποστολέας

Να ζήσετε και να ευτυχίσετε με πολλά παιδιά. Ο Κύριος να σας ευλογή και να σας προστατεύει πάντοτε

-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.