Να το ψάξω και με ομοιοπαθητική για να αποφύγω όλες αυτές τις κορτιζόνες και τα εισπνεόμενα που παίρνω μια ζωή ή θα πάω στη κόλαση αν κοιτάξω την υγειά μου ?
Για να σοβαρευτούμε λίγο
Μια η παρακέντιση σπέρματος για την αποφυγή της αμαρτίας στη περίπτωση ιατρικών εξετάσεων , μια να μη πηγαίνουμε σε γιατρούς για την αποφυγή της αμαρτίας ε ρε παιδιά τότε τι ζούμε ? πάμε να σκάψουμε ένα λάκκο όλοι αυτή τη στιγμή
Καταπίνουμε τη κάμηλο και διαμελίζουμε το κόνωπα μου φαίνετε κι εμείς
Εχουμε την ίδια λογική με τους τότε ανθρώπους που ψάχναν αν είναι αμαρτία η περιτομή ή αν φταίνε οι γονείς αν το παιδί γεννήθηκε τυφλό
Δώρο Θεού είναι τα φάρμακα της φύσης
Και ........... αλήθεια ............. πόσο κινδυνεύουν οι φαρμακοβιομηχανίες και οι συμβατικοί γιατροί από ένα τέτοιο ανταγωνισμό ? μήπως η Χ εταιρία με τα παυσίπονα χάσει από τον ένα πελάτη που θα πάρει το Χ ρόφημα που καταπραύνει τον πονοκέφαλο ? ( ξέφυγα λίγο από το θέμα μεν αλλά πήγα γενικά στην ενναλακτική ιατρική )Θα το θέσω απλά ........ DEPON και υπνωτικό ή ένα ζεστό χαμομηλάκι με λίγο γλυκάνισο μέσα ?
Διότι αν είναι να πάω στη κόλαση επειδή προτιμώ το χαμομηλάκι από το DEPON ....... τότε προκύπτει άλλο ερώτημα . Depon ή Panadol
Αστειεύομαι καλοπροαίρετα .Ετσι είναι το στυλ μου
Και αλήθεια ............ θέλουμε να είμαστε ολόσωστοι ?
Ας μην αγοράζουμε τρόφιμα που έχουν πάνω το barcode που είμαστε και βέβαιοι τι σημαίνει .....
Βέβαια ..........δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά
Για κάποιο λόγο έχουν ανακατέψει οι νεοεποχίτικες δοξασίες την εναλλακτική ιατρική στα κιτάπια τους .....
Θεωρώ απλά πως ο κίνδυνος έχει να κάνει με το κατά πόσο εμείς θα χρησιμοποιήσουμε την ομοιοπαθητική προσυλητιζόμενοι σε θέσεις νεοεποχίτικες ή αν θα πάρουμε απλά το φάρμακό μας και θα την κάνουμε με ελαφρά