Νά 'ναι ευλογημένο...*

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: Νά 'ναι ευλογημένο...*

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Το μόνο που έχω να πω για τα αποτελέσματα των εκλογών είναι ότι φοβάμαι για τις αρχές που εδωσα στα παιδιά μου.

Το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών είναι επανάσταση. Μια επανάσταση σε ένα πλοίο με πυξίδα χαλασμένη.

Οτι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ... μας.

Εγώ βλέπω λάθος τα πράγματα ή τα πράγματα είναι λάθος ?

Εύχομαι ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ να έχει την στιβαρότητα που έλειπε απο τον Κ.Κ. - Επόμενος θα είναι Γυναίκα ? Δεν θα το αντέξω αν αυτή που προετοιμάζεται για να βγεί, βγεί.

Λίγο χιούμορ επιτέλους. Κυριάκο και πάσης Ελλάδος...

Ενας είναι ο επόμενος αρχηγός ΝΔ : Βαγγέλης Μειμαράκης

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Εχω ξαναγράψει ότι πάνω απ΄όλα για τον πολίτη είναι το να μάθει πρώτα να αλλάζει τον εαυτό του προς το καλύτερο και μετά να απαιτεί αλλαγές από τους άλλους και από το ΄΄σύστημα΄΄. Εκεί νομίζω πως έχασε και ο απερχόμενος πρωθυπουργός. Ζήταγε απ το λαό να αλλαξει, ενώ δεν μπόρεσε να πείσει γι αυτό ακόμα και τους στενότερους συνεργάτες του. Για φανταστείτε μετά τις ευροεκλογές να ξεκίναγε την αλλαγή πολιτικής πρώτα απο την κοινοβουλευτική του ομάδα. Για παράδειγμα να έκοβε επιδόματα, μπόνους κλπ και να μείωνε τους κομματικούς στρατούς των υπουργείων......
Άβαταρ μέλους
Σπάρτακος
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Σπάρτακος »

Αυτός ο λαός είμαστε(;), τόσο αγαπάμε πατρίδα θρησκεία (;),και άρα αυτοί μας αξίζουν(;).
Αληθές είναι το πραγματικό, και η αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Είμαι πολύ στεναχωρημένος αλλα και παράλληλα διατηρώ μια ελπίδα ότι ίσως κάτι αλλάξει στα Δημόσια ήθη της πατρίδας μας.

Ελπίζω η επίθεση στην Εκκλησία να μην γίνει. Αλλα με δεδηλωμένη την αρνητική διάθεση του ΠΑΣΟΚ προς την εκκλησία προβληματίζομαι τελικά και για την απήχηση της Εκκλησίας στον λαό που απ΄'οτι φαίνεται δεν υπάρχει σε πλειοψηφικό βαθμό.

Οταν ψηφίζεις τον εχθρό της Εκκλησίας τότε δεν είσαι με την Εκκλησία.

Ιδωμεν.

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

eortologio_gr έγραψε:Ενας είναι ο επόμενος αρχηγός ΝΔ : Βαγγέλης Μειμαράκης
Για όποιον ξέρει τα εσωτερικά της ΝΔ Β.Μ. = Ν. Μ. Ο νοών νοείτο.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Υπάρχει και Θεός.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

Εύχομαι στην νέα κυβέρνηση και στον νέο πρωθυπουργό να επιτελέσει όσο καλύτερα μπορεί το έργο που του ανέθεσε ο ελληνικός λαός και να δώσει τις λύσεις που καθημερινά ταλανίζουν την πατρίδα μας. Εύχομαι επίσης και σε αρκετούς να ...μην πάθουν αλτσχάιμερ και να... συνεχίσουν να θυμούνται ότι υπάρχει κυβέρνηση η οποία θα κυβερνά αυτή τη χώρα για τα επόμενα τουλάχιστον τέσσερα χρόνια και η οποία θα συνεχίσει να έχει ευθύνες απέναντι στο λαό. Οπου η ανεργία, η ανέχεια και η γενιά των 700 ευρώ θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Και όπου στο επόμενο μαγαζάκι που θα παραδωθεί στις φλόγες των αναρχικών ή στον επόμενο διαδηλωτή που θα ξυλοκοπιθεί άγρια απο ασυνείδητο αστυνομικό, θα υπάρχει η ίδια κοινωνική ευαισθησία.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Οι Αμερικάνοι είναι οι κερδισμένοι των εκλογών.
Γιωργάκης και Θεοδωρούλα!
Και ο ακατανόμαστος, με του Ρωσικούς αγωγούς και τα βέτο στο ΝΑΤΟ, πάει σπίτι του!
Αυτή είναι υπερδύναμη!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

Εύχομαι επίσης όσοι καταψήφισαν την απερχόμενη κυβέρνηση να το έκαναν επειδή όντως δυσσαρεστήθηκαν με την πολιτική της και όχι επειδή δεν...τους βόλεψε κάπου όπως αυτοί ευλπιστούσαν πριν απο έξι χρόνια όταν την ανέβασαν πανυγηρικά στην εξουσία.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Theodosis 79 εγώ δεν είδα κανένα μύνημα στο φορουμ που να θεωρεί δεδομένη την επιτυχία της νέας κυβέρνησης. Το αντίθετο μάλιστα. Τεράστιο σκεπτικισμό βλεπω. Όμως, επέτρεψέ μου να πιστεύω πως η απερχόμενη κυβέρνηση δεν έχασε απ αυτούς που δεν διορίστηκαν. Υπάρχουν βέβαια σίγουρα και τέτοιοι. Και τέλος πάντων νομίζω αδικούμε την πραγματικότητα αν θεωρούμε ιδανική τη συμπεριφορά της απερχόμενης κυβέρνησης στο θέμα του ΄΄βολέματος΄΄. Θα συμφωνήσω όμως μαζί σου αν υποστηρίξεις πως η νέα κυβέρνηση έχει πολύ κακό παρελθόν στο συγκεκριμένο θέμα. Αν λοιπόν θέλεις μπορώ να βροντοφωνάξω μαζί σου. Επιτέλους ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. Επιτέλους σεβάσμός στον ανώνυμο νομοταγή πολίτη. Επιτέλους τέλος στο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ οποιουδήποτε χρώματος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”