Ιστοχώρος "ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ"

Ερασιτεχνικό αφιέρωμα στο Περιβόλι της Παναγίας.

Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 57 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΟΤΑΝ ΧΑΡΙΖΕΙ
1. Στους εχθρούς του: Συγχώρεση
2. Στους φίλους του: Την καρδιά του
3. Στα παιδιά του: Παράδειγμα
4. Στους αντιφρονούντες: Ανοχή
5. Στον πατέρα του: Υπακοή
6. Στη μητέρα του: Τρυφερότητα
7. Στον εαυτό του: Αυτοσεβασμό
8. Στους γείτονες του: Καλούς τρόπους
9. Στους παραπαίοντες: Κατανόηση
10. Σε όλους Αγάπη

Εκκλησία της Κύπρου

"Μακαριώτατε Αρχιεπίσκοπε Μετσχέτης και Τιφλίδος και Καθολικέ Πατριάρχα πάσης Γεωργίας κύριε Ηλία,

Με πολλή  χαρά πατούμε σήμερα τα ιερά χώματα τής ωραίας και φιλόξενης χώρας Σας. Μέσα από τα μύχια βάθη τής ψυχής μας εκφράζομε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας δια την αδελφική Σας πρόσκληση, που μάς προσέφερε τη χαρά να ευρισκόμεθα σήμερα αιχμάλωτοι τής αγάπης Σας, εδώ στην καθέδρα Σας.

Περισσότερα...

Η Α. Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος αναχώρησε από τον Αερολιμένα Λάρνακας σήμερα Πέμπτη, 22α Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 08.00΄, διά της πτήσεως ΟΑ 8322, μεταβαίνοντας -μέσω Αθηνών- στην Τιφλίδα, για την πραγματοποίηση επίσημης επίσκεψης στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Γεωργίας, ύστερα από πρόσκληση της Α. Μ. του Πατριάρχη Γεωργίας κ. κ. Ηλία.

Τον Μακαριώτατο συνοδεύουν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Τυχικός Βρυώνη και ο Ιερολογιώτατος Διάκονος π. Κυπριανός Κουντούρης.

Στην Κύπρο ο Μακαριώτατος και η συνοδεία του θα επιστρέψουν την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 15.45΄, διά της πτήσεως CSA-OK 404.

Περισσότερα...

Μέσα στα πλαίσια της θρησκευτικής, κοινωνικής και εθνικής προσφοράς του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης, και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τα εγκαίνια του Ναού, η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ναού ανακοινώνει την προκήρυξη υποτροφίας για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής. Η προκήρυξη της υποτροφίας γίνεται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Απελευθερωτικού Αγώνα ΕΟΚΑ 1955 – 1959.

Περισσότερα...

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος μεταβαίνει στην Κωνσταντινούπολη

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος μεταβαίνει αύριο Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011, στην Κωνσταντινούπολη για να συμμετάσχει στην σύσκεψη την οποία συγκαλεί η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος και στην οποία θα συμμετάσχουν, επίσης, οι Προκαθημένοι των τριών Πρεσβυγενών Πατριαρχείων, Μακαριώτατοι Πατριάρχες Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος, Αντιοχείας κ. Ιγνάτιος και Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος.

Περισσότερα...

Η εορτή της αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας την Κυριακή, 28 Αυγούστου, το εσπέρας θα χοροστατήσει και κηρύξει στον ιερό ναό Τιμίου Προδρόμου Λευκωσίας.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και κηρύξει στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό Τιμίου Προδρόμου Λευκωσίας.

Περισσότερα...

Ακολουθήστε μας

Γίνε συνεργάτης μας Στείλε στο agiooros@gmail.com

  • Άρθρα
  • video
  • Φωτογραφίες

Στατιστικά

Χρήστες
1
Διαχείριση Άρθρων
1133
Εμφανίσεις Άρθρων
3094001

 

Ο ιστοχώρος λειτουργεί αφιλοκερδώς σε ερασιτεχνική βάση.
Αποσκοπεί στην πληροφόριση για θέματα που αφορούν την Ορθοδοξία και το Άγιον Όρος
και στην δωρεάν διανομή ορθοδόξου πνευματικού υλικού (Φωτογραφίες, Ομιλίες, Ακολουθίες, Βιβλία κλπ)
Εάν, δίχως την πρόθεσή μας θίγουμε πνευματικά δικαιώματα, παρακαλούμε για την ενημέρωσή μας.