Συμμαχία για τη σίτιση αστέγων και απόρων Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» και Δήμου Αθηναίων

Στήριξη στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων προσφέρει η φιλανθρωπική εταιρεία "Αποστολή" της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η Ι.Α.Α. σε μία κρίσιμη καμπή για τη συνέχιση του θεσμού της σίτισης από το Κ.Υ.Α.Δ.Α., με το οποίο έχει άλλωστε υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας, αποφάσισε να στηρίξει το έργο του Κέντρου ώστε να μην αντιμετωπίσουν καμία δυσκολία οι άνθρωποι που στηρίζονται από αυτό.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνων και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κ. Γιαννοπούλου ανταποκρίθηκαν στο έκτακτο κάλεσμα του Κ.Υ.Α.Δ.Α. και συμπαραστέκονται έμπρακτα, ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στο πρόγραμμα διάθεσης φαγητού σε απόρους της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, με εντολή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου και Προέδρου της ΜΚΟ "Αποστολή", θα διατίθενται καθημερινά, τουλάχιστον μέχρι την 31η Αυγούστου, 400 μερίδες φαγητού για την κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας που σιτίζονταν από το Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Επιπλέον 400 μερίδες θα παρέχονται από τις Κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα.

Η συνεργασία θα δώσει τον απαραίτητο χρόνο για να ομαλοποιηθεί αδιάκοπα η παροχή σίτισης από μέρους του Κ.Υ.Α.Δ.Α. ενώ επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά τις άριστες σχέσεις της Ι. Αρχιεπισκοπής, της «Αποστολής» και του Δήμου Αθηναίων.