Σελίδα 1 από 2

ΟΛΟΙ στην πορεία του Σαββάτου εναντίον της Μπίλντερμπεργκ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 16, 2009 5:25 am
από Domna
ΟΛΟΙ στην πορεία του Σαββάτου εναντίον της μασωνικής στοάς-λέσχης Μπίλντερμπεργκ!!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΒΟΥΛΗ ΚΛΕΙΝΕΙ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΥΦΤΟΠΑΝΗΓΥΡΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Το Σάββατο 16/05/2009 θα γίνει πορεία ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ των υπόγειων σκοτεινών μασονικών «εγκεφάλων» που δρουν για την ισοπέδωση και των αφανισμό των Εθνών!

Προσκαλούμε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, όπου και αν ανήκουν να δώσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ένα ισχυρό μήνυμα σε αυτούς τους υποχθόνιους γραβατάκιδες, όπως επίσης και στους ντόπιους δοσίλογους, γνωστούς πλέον υπηρέτες τους ,που αποφασίζουν για το μέλλον της Πατρίδας μας και των παιδιών μας ότι δεν θα «περάσουν» από τα χωματά μας τόσο εύκολα, ΟΣΟ ΧΡΗΜΑ και να ρίχνουν στα ντόπια τσουτσέκια τους!


ΤΟ Σαββατο λοιπόν 16/05/2009 και ώρα 3μμ θα βρισκόμαστε όλοι μας στο "Αγνάντι" της Βουλιαγμένης απο όπου θα ξεκινήσει και πορεία προς το ξενοδοχείο Astir Palace οπου λαμβάνει χώρα η παραπάνω συνεδρίαση.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ!

Θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! Για να πάρουν αυτό που τους αξίζει!

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ και ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ "ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ" ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ!

Ενημερωθείτε και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Κατεβάστε ομιλίες, βιβλία , βυζαντινή μουσική , φωτογραφίες Δωρεάν .
επικοινωνήστε μαζί μας @



Είναι χρέος όλων μας να συμμετάσχουμε αύριο σ'αυτή την πολύ καλή πρωτοβουλία!Την ώρα που η Βουλή κλείνει επ'αόριστον,κάποιοι έχουν πάει ήδη διακοπές και το χειρότερο,Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΡΟ-ΒΥΖΙ-ΟΝ-ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΙ Τ'ΑΥΤΙ ΤΗΣ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!

Όχι,εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες "αντιρατσιστές","αντιφασίστες","αντιεξουσιαστές" κλπ:τα άτομα αυτά,ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ...ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ-ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ,ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΛΟΜΠΙ,ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΛΠ-ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ",ΚΟΥΝΕΒΕΣ ΚΛΠ.

Βλέπετε,ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ!Έτσι και αυτοι οι επαγγελματίες "εξεγερμένοι",ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!Εμείς,οι απλοί Έλληνες πολίτες,καλούμε σε ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ!

Υπάρχει μια ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από την London Daily News,ότι Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι απειλήθηκαν από την Κυβέρνηση (την ελληνική άραγε;Ή τα μεγάλα αφεντικά;) ότι "θα χάσουν τη δουλειά τους,αν τολμήσουν να καλύψουν δημοσιογραφικά το γεγονός"!!!Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο,πρόκειται για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ,ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΘΩΑ ΕΙΝΑΙ!

Γι'αυτό λοιπόν,δίνουμε ΟΛΟΙ το παρόν στην πορεία διαμαρτυρίας:να φωνάξουμε δυνατά σ'αυτούς τους "κυρίους" ότι ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

Re: ΟΛΟΙ στην πορεία του Σαββάτου εναντίον της Μπίλντερμπεργκ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 16, 2009 7:53 am
από filotas
Ωραία, ας αρχίσουμε το κυνήγι μαγισσών!!!

Όλοι οι άλλοι είμαστε εντάξει και μας φταίνε οι αμερικάνοι, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι πλουτοκράτες και οι εβραιομασσώνοι.

Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι το παιχνίδι του εχθρού του ανθρώπου; Ν' ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι, να χωρίζουμε τους ανθρώπους σε ομάδες, να στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου, και ποτέ μα ποτέ να μην ασχολούμαστε με το τι κάνουμε εμείς οι ίδιοι και πως θα βελτιώσουμε πρώτα απ' όλα τους εαυτούς μας.

Εεεεε, αυτούς που κυβερνάνε εμείς τους ψηφίζουμε, ας μάθουμε πρώτα να ψηφίζουμε με σωστά κριτήρια και να κάνουμε εμείς πρώτα απ' όλα το καθήκον μας απέναντι στην κοινωνία, κι ύστερα ψάχνουμε για ...μάγισσες. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτο.

Re: ΟΛΟΙ στην πορεία του Σαββάτου εναντίον της Μπίλντερμπεργκ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 16, 2009 8:00 am
από Σπάρτακος
Φιλώτα με ΄΄κούφανες΄΄, -άνευ παρεξηγήσεως-.

Re: ΟΛΟΙ στην πορεία του Σαββάτου εναντίον της Μπίλντερμπεργκ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 16, 2009 8:17 am
από avvas
filotas έγραψε:Ωραία, ας αρχίσουμε το κυνήγι μαγισσών!!!.
Δεν είναι κυνήγι μαγισσών filotas
Είναι πρόσωπα υπαρκτά.
Είναι μέσα σε αυτήν ειδικά την οργάνωση εξέχοντα πρόσωπα των κυβερνήσεών μας
(Διαμαντοπούλου, Σαμαράς, Μητσοτάκης, Καραμανλής, Γ. Πανανδρέους κλπ κλπ)
Αν αυτούς τους θεωρείς εσύ «μάγισσες» εγώ τους θεωρώ αυτούς που αποφασίζουν για τον τόπο
filotas έγραψε:Όλοι οι άλλοι είμαστε εντάξει και μας φταίνε οι αμερικάνοι, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι πλουτοκράτες και οι εβραιομασσώνοι.
Όχι. Εμείς δεν είμαστε εντάξει ως προς τις υποχρεώσεις μας.
Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αφήνουμε τους εβραιομασώνους να οργώνουν την χώρα;
filotas έγραψε:Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι το παιχνίδι του εχθρού του ανθρώπου; Ν' ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι, να χωρίζουμε τους ανθρώπους σε ομάδες, να στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου, και ποτέ μα ποτέ να μην ασχολούμαστε με το τι κάνουμε εμείς οι ίδιοι και πως θα βελτιώσουμε πρώτα απ' όλα τους εαυτούς μας.
Το ότι θα την πούμε στους Μπίλντερμπεργκ δεν σημαίνει ότι δεν ασχολούμαστε με τους εαυτούς μας. Σημαίνει πως αρνούμαστε η χώρα να γίνεται έρμαιο στα χέρια πολιτικών που είναι ξεπουλημένοι στους εβραιομασώνους. Και μην μπερδεύουμε τώρα την πίστη με την πολιτική και τα πολιτικά δρώμενα. Γιατί εκτός από Ορθόδοξοι είμαστε ΚΑΙ Έλληνες ΚΑΙ πατριώτες. Κατά δεύτερη προτεραιότητα βέβαια σε σχέση με την πίστη αλλά είμαστε και αυτά. Γιατί αν δεν εναντιωθούμε στους «άλλους» τότε θα γίνουμε σκλάβοι τους. Και εάν οι «άλλοι» είναι υπηρέτες τους διαβόλου και ελέγχουν την χώρα εμείς που οδηγούμαστε; Να γίνουμε υπηρέτες του διαβόλου και μάλιστα αδιαμαρτύρητα! Δεν το βρίσκω σωστό.
filotas έγραψε:Εεεεε, αυτούς που κυβερνάνε εμείς τους ψηφίζουμε, ας μάθουμε πρώτα να ψηφίζουμε με σωστά κριτήρια και να κάνουμε εμείς πρώτα απ' όλα το καθήκον μας απέναντι στην κοινωνία, κι ύστερα ψάχνουμε για ...μάγισσες. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτο.
Μην ανησυχείς. Οι ανωτέρω περιγραφόμενοι εβραιομασώνοι έχουν παρακλάδια σε κάθε πολιτικό κόμμα (ή καλύτερα σε κάθε πολιτικό κόμμα που εν δυνάμει πρόκειται κάποια στιγμή να γίνει κυβέρνηση). Και η διαμαρτυρία είναι καθήκον μας προς την κοινωνία. Και βεβαίως δεν ψάχνουμε για μάγισσες. Οι «μάγισσες» είναι υπαρκτά πρόσωπα και μάλιστα στελέχη πρωτοκλασάτα των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων της χώρας, της κυβέρνησης και της εν δυνάμει κυβέρνησης.
Όσο για το αναμάρτητος.. offtopic τοποθέτηση.
Δεν μιλάμε για αμαρτίες μιλάμε για πολιτική κυρίως, για πατρίδα, για έλεγχο της χώρας.
Και δεν είναι αμαρτία να μην θέλεις η χώρα σου να γίνεται έρμαιο στα χέρια εβραιομασώνων. Αρετή και τόλμη είναι. Απόδειξη ότι ενδιαφέρεσαι για την πατρίδα είναι. Για το μέλλον της.

Υγ. συγγνώμη για το έντονο τους ύφους μου .. φταίει το παρορμητικόν του χαρακτήρα μου. Και επιπλέον φταίει ότι τα παίρνω στο κρανίο με όλο αυτό το συνάφι των ξεπουλημένων που μας κυβερνούν ή θέλουν να μας κυβερνήσουν.

Re: ΟΛΟΙ στην πορεία του Σαββάτου εναντίον της Μπίλντερμπεργκ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 16, 2009 9:31 am
από dionysisgr
Το παιχνιδι σε ανθρωπινο επιπεδο ειναι χαμενο. Οτι εχει σχεδιαστει και αποφασιστει θα γινει. Εχουν την ισχυ και την δυναμη και την εξουσια να το κανουν. Ο Θεος γνωριζει και τους αφηνει να εκδηλωσουν το θελημα τους πληρως, ωστε να τους καταστησει αναπολογητους. Μην απελπιζομαστε ομως.

Εχουν και με την πλευρα τους την συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου, που για λιγο αρτο και θεαματα, ειναι ετοιμος να πουλησει πολυ ευκολα την ψυχη του και το σωμα του, προκειμενου να τα αποκτησει.

Ολος ο αγωνας ειναι πλεον, παντα ηταν, στο πνευματικο επιπεδο. Κοιταξτε να σωσετε τις ψυχες σας, και να αγαπατε τον Κυριο, και να ελπιζετε μονο σε Αυτον, με προσευχη και ελπιδα για Ελεος, και αφηστε τις συγκεντρωσεις και πορειες και διαμαρτυριες, που ανηκουν σε αλλα κοσμικα κινηματα..

Μην περιμενετε τιποτα απο ανθρωπους. Συμφωνω με τον Filota. Ολα πρεπει να αναγονται σε πενυματικο επιπεδο. Εαν παλευουμε για τα του κοσμου, τα υπολοιπα καθιστανται περιττα, και το αντιστροφο. Και κοσμικο και πνευματικο μαζι, εγω θεωρω οτι δεν γινεται, η εν πασει περιπτωση οτι ειναι πολυ δυσκολο.

Δεν ειναι μοιρολατρικες οι αποψεις αυτες, ας μην βιαστει καποιος να τις χαρακτηρισει ετσι, ο ακτιβισμος δεν ειναι ιδιον της Ορθοδοξης πνευματικοτητος, και ας εργαστουμε με τον εαυτο μας, προτου δοκιμασουμε να σωσουμε η να αλλαξουμε τον κοσμο..

Re: ΟΛΟΙ στην πορεία του Σαββάτου εναντίον της Μπίλντερμπεργκ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 16, 2009 11:09 am
από efraim21
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ PC ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΘΟΝΙΤΣΑ ΤΟΥ.

Re: ΟΛΟΙ στην πορεία του Σαββάτου εναντίον της Μπίλντερμπεργκ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 16, 2009 11:14 am
από tanos
Πρέπει να δίνουμε τη μαρτυρία μας και να διαμαρτυρόμαστε κόσμια και όλα τα υπόλοιπα να τα αφήνουμε στο ΘΕΟ ΜΑΣ.Δεν νομίζω οτι η απάθεια και μοιρολατρεία είναι αρεστή στο Θεό.Κάνε αυτό που μπορείς και μετά σήκωσε τα μάτια εκεί ψηλά.

Re: ΟΛΟΙ στην πορεία του Σαββάτου εναντίον της Μπίλντερμπεργκ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 16, 2009 12:17 pm
από dora gian
Ενας φιλος μου διηγηθηκε το εξης........Μια ,μερα ενας ανδρας πιστος ψαρευε ησυχα οταν ξαφνικα ,ο καιρος χαλασε, σηκωθηκε μεγαλη φουρτουνα με αποτελεσμα η βαρκα να βουλιαξει , αυτος προσευχοταν στο θεο να τον σωσει, ....θεε μου σωσε σωσε με ...οταν αρχισε να βλεπει βαρκες γυρω του ,εξακολουθουσε να μην ανεβαινει και να συνεχιζει να φωναζει θεε μου σωσε με ,ωσπου πνιγηκε στο τελος. Θελω να πω με αυτο το παραδειγμα οτι περα απο την προσευχη που κανουμε ,ο θεος στελνει βοηθεια αρκει εμεις να ξερουμε να επιλεγουμε ......,η απαθεια νομιζω τιμωριτε ,και φυσικα συμφωνω οτι ψιφηζουμε αυτο που ΕΙΜΑΣΤΕ αρα πρεπει να αλλαξουμε .....

Re: ΟΛΟΙ στην πορεία του Σαββάτου εναντίον της Μπίλντερμπεργκ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 16, 2009 12:45 pm
από dionysisgr
Οταν δεν γινωσκουμε αυτα τα οποια, αναγινωσκουμε, ετσι απανταμε αδελφοι μου

Βιαστικα, επιφανειακα, και επιπολαια, εκτοξευοντας αδικες και παιδαριωδεις κατηγοριες.

Ας κανει ο καθενας οτι θελει. Ελευθερια εχουμε.Αιντε να σπασετε τα μουτρα της λεσχης.. biliderberg.

Εγω o αφελης και φοβιτσιαρης, μονο μια ερωτηση εχω, και οποιος θελει να μου την απαντησει.

Μετα απο τοσες εκατονταδες και χιλιαδες χρονια σε αυτον τον ταλαιπωρημενο κοσμο, με καθε ειδους κινηματα, διαδηλωσεις, επαναστασεις, σφαγες, "αλλαγες", ηγετες, νεες ταξεις και εποχες, βλεπετε να εχει αλλαξει πραγματικα κατι;

(Εξαιρω την Πιστη μας, και οσα απορρεουν απο αυτην, μιλω μονο με καθαρα κοσμικα κριτηρια..)

Εγω δεν βλεπω απολυτως τιποτα. Και εαν θελετε το συζηταμε. Οπως ηταν ο κοσμος ειναι, και ετσι θα ειναι.

Οι λιγοι ισχυροι εξακολουθουν να κυβερνουν, οι πολλοι υποφερουν, το χρημα συγκεντρωνεται στην μειοψηφια, η πορνεια, το δουλεμποριο, η εκμεταλλευση ανθει, η αθεϊα, η απιστια το ιδιο.

Εαν εξαιρεσουμε οτι εχουμε εναν ψευτο-πολιτισμο της πλακας, που σταματαει μολις ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ε, τοτε, ας μου πει καποιος με το χερι στην καρδια, και ειλικρινα τι βλεπει να εχει αλλαξει..

Re: ΟΛΟΙ στην πορεία του Σαββάτου εναντίον της Μπίλντερμπεργκ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 16, 2009 12:55 pm
από dora gian
Iσως και μαλλον δεν θα αλλαξει απολυτως τιποτα , αγαπητε μας Donisis οκοσμος πρεπει παντα να ελπιζει ,να αντριδα στα κακως γενομενα ,τη παραδειγμα θα δωσουμε στα παιδια μας , τη αφηνουμε στις επομενες γεννιες , μεγαλες οι ευθυνες αν το σκεφτητε λιγο ποιο βαθεια . Δεν λεω να παμε στους δρομους , υπαρχουν πολλοι τροποι αν θελουμε να τιμωρισουμε τις πολιτικες που ασκουντε εις βαρος μας ,αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΓΩ. :cry: :cry: