Μια παρέα που μαζεύτηκε με περισσή αγάπη από τα τέσσερα σημεία της Ελλάδος.
Μετά τον εκκλησιασμό ακολούθησε ομιλία του Ηγούμενου Μάξιμου - δε χωρά περιγραφή -
Ο καθαρός αέρας του Ολύμπου μας άνοιξε την όρεξη και βρεθήκαμε δίπλα στη παραλία της πανέμορφης Κατερίνης που φιλοξένησε για λίγες ώρες αυτή τη καταπληκτική παρέα.
Φάγαμε ψαράκι - ψαρούκλες - μεζεδάκια νηστίσιμα - σαλάτες - αστακομακαρονάδες με πολύ γέλιο κουβέντα και ανταλλαγές απόψεων .
Ακολούθησε φρουτάκι και καφεδάκι δίπλα στη θάλασσα!!!
Μια συντροφιά που καθρεφτίζει την αγάπη και τη καλοσύνη που υπάρχει μέσα σ'αυτό το φόρουμ.
Ανθρώπους χαμογελαστούς - πιστεύω πως όλοι μας αισθανθήκαμε ότι γνωριζόμαστε χρόνια - παιδιά που γελούσαν , έπαιζαν.
Πραγματικά μια καταπληκτική παρέα - λυπάμαι για όσους δε μπόρεσαν να βρεθούν κοντά μας και ελπίζω πως σύντομα θα γίνει μια συνάντηση πιο κεντρικά ώστε όλοι, πραγματικά, να νοιώσουν αυτό το καταπληκτικό συναίσθημα που αναβλύζει όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί.
Εγώ σα Βασιλική είμαι ευγνώμων στο διαχειριστή μας που μέσα απο αυτό το μέσο ,που συνήθως κατηγορείται για αποξένωση των ανθρώπων ,έφερε τόσο κοντά μια παρέα ανθρώπων που μόνο όποιος τη ζήσει και παραβρεθεί απο κοντά ,θα καταλάβει πόσο ΩΡΑΙΟΙ είμαστε.
Ευχαριστώ το διαχειριστή πρωτίστως και όλους εσάς που μου έχετε ανοίξει την αγκαλιά σας .
Πιστεύω ότι δεύτερη φόρουμ παρέα σα τη δική μας δεν υπάρχει!!!!!!!
Όσοι δεν έχετε παραβρεθεί την επόμενη φορά .......με το κηδεμόνα σας!!!!!!!!!