Mας ταρακουνάει ο Θεός μπας και ξυπνήσουμε !!!
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Mας ταρακουνάει ο Θεός μπας και ξυπνήσουμε !!!
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
- theodora
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: Mας ταρακουνάει ο Θεός μπας και ξυπνήσουμε !!!
Domna έγραψε:http://www.dailygreece.com/2008/07/post_320.php
Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου πως ο Κύριος και Θεός μας, Αυτός που εξέλαβε δούλου μορφή και έγινε άνθρωπος, και σταυρώθηκε για τις δικές μας αμαρτίες, θα χρησιμοποιούσε τέτοια μέσα τρομοκρατικά για να μας συνετίσει.
Ούτε ότι θα επέτρεπε τόσο πολύ πόνο στα πλάσματα του ανεξαιρέτως, τόση πολλή ταλαιπωρία, άγχος καθημερινό για τον επιούσιο κτλ προκειμένου να συνετιστούν. «Θα σου πάρω το παιδί σου από αρρώστεια για να σε συνετίσω», ή τη γυναίκα σου σε τροχαίο για να σε σώσω.........
Μόνο ένας άνθρωπος αδύναμος από τα πάθη του θα μπορούσε να δράσει έτσι.
Ο Θεός είναι Αγάπη. Δεν είναι τρομοκράτης......
Τα φυσικά φαινόμενα είναι φυσικά φαινόμενα. !!! Βεβαίως σαν ανόητοι που είμαστε βοηθάμε και εμείς και πολύ περισσότερο οι «επιστήμονες» (που βαράνε υπογείως με τα πειραματά τους την γη μας, χαλάσαμε την ατμόσφαιρα που μας περιβάλλει, καίμε, καταστρέφουμε ότι μπορούμε κτλ κτλ κτλ)
Ότι καλό υπάρχει είναι από τον Κύριο και Θεό μας.
Ότι άσχημο και οδυνηρό είναι από την διεστραμμένη φύση μας.
Και εύχομαι τέτοια δημοσιεύματα να μην φτάνουν στα μάτια ανθρώπων που δεν έχουν ακόμα ανοίξει την πόρτα της καρδιάς τους στον Κύριο μας.
"Ή θα γίνετε άγιοι, ή θα σας κάνω να τρέμετε από φόβο και τρόμο μπας και γίνετε" ..... !!!!! ............
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Αγαπητή Θεοδώρα, και τι κάνει ένας πατέρας που εαν παρόλο που μιλάει στο παιδί του με το καλό και του λέει μη το κάνεις αυτό και μην κάνεις εκείνο αυτό όμως συνεχίζει το δικό του να κάνει , τότε δεν χρησιμοποιήσει ο πατέρας άλλα μέτρα όπως για παράδειγμα να του δώσει ένα σκαπμίλι ;;;
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΟΣ !!!
Και που ξέρεις εσύ ότι μετά από μια τέτοια τραγωδία δεν αλλάξουν μερικοί τον τρόπο ζωής τους και έρθουν σε επικοινωνία με τον Θεό ;;;;
Τι ξέρεις εσύ αυτό ;;;;;
Να γι´αυτό δεν πιστεύει ο κόσμος εαν δεν ασχολείται με την πίστη γιατί μετά σκέφτεται πως δεν μπορεί να πιστεύει σε έναν Θεό ο οποίος αφήνει να στα πλάσματα να περνάνε τέτοιες μεγάλως τραγωδίες .
Και τι γίνεται με την Αποκάλυψη ;;; Εκεί γράφει το τι περιμένει να έρθει στην ανθρωπότητα . Εκεί λέει για πολέμους , σεισμούς , πείνα κτλ.
Και τώρα δηλαδή θα απορρήψουμε την πίστη μας στον Θεό επειδή τα γράφει όλα αυτά στην Αποκάλυψη ;;;;
Και που ξέρεις εσύ ότι μετά από μια τέτοια τραγωδία δεν αλλάξουν μερικοί τον τρόπο ζωής τους και έρθουν σε επικοινωνία με τον Θεό ;;;;
Τι ξέρεις εσύ αυτό ;;;;;
Να γι´αυτό δεν πιστεύει ο κόσμος εαν δεν ασχολείται με την πίστη γιατί μετά σκέφτεται πως δεν μπορεί να πιστεύει σε έναν Θεό ο οποίος αφήνει να στα πλάσματα να περνάνε τέτοιες μεγάλως τραγωδίες .
Και τι γίνεται με την Αποκάλυψη ;;; Εκεί γράφει το τι περιμένει να έρθει στην ανθρωπότητα . Εκεί λέει για πολέμους , σεισμούς , πείνα κτλ.
Και τώρα δηλαδή θα απορρήψουμε την πίστη μας στον Θεό επειδή τα γράφει όλα αυτά στην Αποκάλυψη ;;;;
-
gkdgr
- Συστηματικός Αποστολέας

Κάτι καλόπαιδα σαν το "κύριο" που έγραψε αυτές τις αηδίες κάνουν διπλό κακό.
Γίνονται αυτόκλητοι τιμωροί και τρομοκρατούν το κόσμο ...
Θέλω να μάθω ποιός τους παραχώρησε το δικαίωμα να αυτοχρήζονται τιμωροί και να μεταφράζουν με το δικό τους ρηχό μυαλό τέτοια γεγονότα ως θεία τιμωρία ...
Και άσχετοι $ επικίνδυνοι & αιρετικοί
Γίνονται αυτόκλητοι τιμωροί και τρομοκρατούν το κόσμο ...
Θέλω να μάθω ποιός τους παραχώρησε το δικαίωμα να αυτοχρήζονται τιμωροί και να μεταφράζουν με το δικό τους ρηχό μυαλό τέτοια γεγονότα ως θεία τιμωρία ...
Και άσχετοι $ επικίνδυνοι & αιρετικοί
-
gkdgr
- Συστηματικός Αποστολέας

Εγώ τουλάχιστον δεν καταφεύγω σε σκαμπίλια.. Και δεν είναι δικαιοσύνη η βία ..Domna έγραψε:Αγαπητή Θεοδώρα, και τι κάνει ένας πατέρας που εαν παρόλο που μιλάει στο παιδί του με το καλό και του λέει μη το κάνεις αυτό και μην κάνεις εκείνο αυτό όμως συνεχίζει το δικό του να κάνει , τότε δεν χρησιμοποιήσει ο πατέρας άλλα μέτρα όπως για παράδειγμα να του δώσει ένα σκαπμίλι ;;;
Τι ξέρεις εσύ αυτό ;;;;;
Τον ΘΕΟ που πιστεύεις ότι αποδίδει Δικαιοσύνη τιμωρώντας με σεισμούς τους άθεους , είναι επεισόδιο απο την Παλιά Διαθήκη..
Οσο για την Αποκάλυψη..Μάλλον κάποιος είπε άλλα σε εσένα και άλλα σε εμένα..Θέμα μετάφρασης και συζήτησης..Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ..
Φτάνει πια αυτή η καραμέλλα του θα σε κάνει ντά αμα δεν είσαι καλό παιδί..
- theodora
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Αγαπητή Domna την γνώμη μου εξέφρασα χωρίς να γνωρίζω εάν είναι σωστή ή όχι.
Μιά διαφορετική άποψη, γνώμη, σκέψη, συναίσθημα.
Και δεν θα απορρίψω την πίστη στο Θεό επειδή υπήρξαν προφήτες..............!!!
Από την άλλη εάν είχα 10 παιδάκια δεν θα τα σκαμπίλιζα όλα επειδή τα 7 θα ήταν ξεροκέφαλα............
Και όχι δεν αναζητώ την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ του Κυρίου μας σε αυτήν εδώ την ζωή. (για να μην σου πω πως δεν με συμφέρει ούτε στην άλλη –τέτοια που είμαι- )
Και τέλος θέλω να πω πως αρκετές φοβίες έχουμε μέσα μας -λόγω της αδυναμίας μας- για διάφορα θέματα (οικονομικά, επαγγελματικά, φυσικά φαινόμενα, υγείας, διάφορους ανθρώπους κτλ) .
Ας υπάρχει και για μένα Κάποιος που δεν θα μου προξενεί φόβο, ακόμα και όταν τον έχω παρακούσει και στενοχωρήσει βαθειά ...............
Κάποιος που μόνο την ΑΓΑΠΗ γνωρίζει και δεν με φοβερίζει..........
Μιά διαφορετική άποψη, γνώμη, σκέψη, συναίσθημα.
Και δεν θα απορρίψω την πίστη στο Θεό επειδή υπήρξαν προφήτες..............!!!
Από την άλλη εάν είχα 10 παιδάκια δεν θα τα σκαμπίλιζα όλα επειδή τα 7 θα ήταν ξεροκέφαλα............
Και όχι δεν αναζητώ την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ του Κυρίου μας σε αυτήν εδώ την ζωή. (για να μην σου πω πως δεν με συμφέρει ούτε στην άλλη –τέτοια που είμαι- )
Και τέλος θέλω να πω πως αρκετές φοβίες έχουμε μέσα μας -λόγω της αδυναμίας μας- για διάφορα θέματα (οικονομικά, επαγγελματικά, φυσικά φαινόμενα, υγείας, διάφορους ανθρώπους κτλ) .
Ας υπάρχει και για μένα Κάποιος που δεν θα μου προξενεί φόβο, ακόμα και όταν τον έχω παρακούσει και στενοχωρήσει βαθειά ...............
Κάποιος που μόνο την ΑΓΑΠΗ γνωρίζει και δεν με φοβερίζει..........
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
χμμμμ ..... τι να πω βρε παιδιά, μάλλον έχετε δίκαιο !!!! Ζητώ τότε συγγνώμη εαν τρόμαξα κάποιον εδώ στο φόρουμ .
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Μαζί σου και εγώgkdgr έγραψε: Εγώ τουλάχιστον δεν καταφεύγω σε σκαμπίλια.. Και δεν είναι δικαιοσύνη η βία ..
Τον ΘΕΟ που πιστεύεις ότι αποδίδει Δικαιοσύνη τιμωρώντας με σεισμούς τους άθεους , είναι επεισόδιο απο την Παλιά Διαθήκη..
Οσο για την Αποκάλυψη..Μάλλον κάποιος είπε άλλα σε εσένα και άλλα σε εμένα..Θέμα μετάφρασης και συζήτησης..Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ..
Φτάνει πια αυτή η καραμέλλα του θα σε κάνει ντά αμα δεν είσαι καλό παιδί..
Χρ
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...