Καλό Πάσχα αδέρφια
Συντονιστής: Συντονιστές
-
theodore
- Συστηματικός Αποστολέας

Καλό Πάσχα αδέρφια
Αδέρφια, σας εύχομαι τις Άγιες ημέρες να είστε κοντά στο Χριστό μας, να αγγίξει η ψυχή μας τα πάθη του και να μας λυτρώσει απο την αμαρτία μας και να δείξει το έλεος του.Μπορώ να πω ότι αισθάνομαι μια ανείπωτη χαρά επειδή την Μ.Τετάρτη εως το Μ.Σάββατο θα είμαι στο Άγιο Όρος, αφήνοντας πίσω την οικογένενεια μου μόνη της.Μια γυναίκα με τρία παιδιά.Μου είναι δύσκολο, αλλά τηνοικογένεια αυτή μου τη ΄χαρισε ο Θεός.Την ευτυχία αυτή μου την χάρισε ο Θεός.Την υγεία μας την χαρίζει καθημερινά ο Θεός.Τι έχω κάνει εγώ για τον Θεό...;
Δέξου Θεέ μου τις ευχαριστίες μου τώρα που θα έρθει η ψυχή και η καρδιά μου κοντά στον δημιουργό της.
"Αι γενεαί πάσαι, ύμνον τη Ταφή σου, προσφέρουσι Χριστέ μου..."
Δέξου Θεέ μου τις ευχαριστίες μου τώρα που θα έρθει η ψυχή και η καρδιά μου κοντά στον δημιουργό της.
"Αι γενεαί πάσαι, ύμνον τη Ταφή σου, προσφέρουσι Χριστέ μου..."
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
filotheitis
- Τακτικό Μέλος

Με την ευκαιρία των ημερών ήθελα να σας πω καλές γιορτές και καλό Πάσχα σε όλους.
Τις άγιες τουτες μέρες ας είμαστε κοντά στο Θεό. όχι μονο στον θρίαμβό του και στην μεγαλοπρέπεια της Κυριακάτικης λειτουργίας, αλλά και στον πόνο και στον θρήνο του .....
Ας θρηνίσουμε και ας ταπεινωθούμε λοιπον αυτές της μέρες και ας σταυρωθούμε μαζί του και μακάρι να έθρει και για μας η Ανάσταση της ψυχής μας.
Αδερφέ μου καλό πάσχα .......
Να προσευχηθείς και για μας στο Όρος τους αμαρτωλούς και να παρακαλέσεις την συγχώρεση των αμαρτιών μας.
Τις άγιες τουτες μέρες ας είμαστε κοντά στο Θεό. όχι μονο στον θρίαμβό του και στην μεγαλοπρέπεια της Κυριακάτικης λειτουργίας, αλλά και στον πόνο και στον θρήνο του .....
Ας θρηνίσουμε και ας ταπεινωθούμε λοιπον αυτές της μέρες και ας σταυρωθούμε μαζί του και μακάρι να έθρει και για μας η Ανάσταση της ψυχής μας.
Αδερφέ μου καλό πάσχα .......
Να προσευχηθείς και για μας στο Όρος τους αμαρτωλούς και να παρακαλέσεις την συγχώρεση των αμαρτιών μας.
-
prentzaeleni
- Βασικός Αποστολέας

re
kali anastasi se olous
-
Nikolaos490
- Συστηματικός Αποστολέας