Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ... Αλβανός!

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
yiorgos31
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ... Αλβανός!

Δημοσίευση από yiorgos31 »

http://underinformation.wordpress.com/2 ... lbanismos/
Εγώ λέω να στείλουμε μια ομάδα μικρή δε χρειάζονται πολύ και να τους πάρει τα σώβρακα. Να δημιουργήσει τέτοιο κλίμα τρομοκρατίας που να μην ξέρουν που να κρυφτούν και οι μεν και οι δε...
Άβαταρ μέλους
zafeiris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από zafeiris »

απο τέτοιες προπαγάνδες χόρτασε το στομάχι μας. Μέχρι εκεί τους "κόβει".
Λέτε τώρα να έχουν πρόβλημα με τους σκοπιανούς?
relis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από relis »

Ας φύγουν με το καλό τα Αμερικανάκια για την πατρίδα τους,
και θα δείτε τι "πολιτισμένα" θα λυθούν όοοοοοολα τα
προβληματάκια με τους γείτονες.
Φυσικά δεν θα στενοχωρεθούμε ιδιαίτερα και αν κλείσει το
Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.
Το πολύ - πολύ, σε περίπτωση που
παρουσιαστούν Σύνδρομα Στερητικού Ιδεασμού
να ιδρύσουμε ένα καινούριο.
Πως σας φαίνονται οι τίτλοι :
Κωνσταντινοπούλειο Διεθνές Δικαστήριο, ή
Ιδρυμα Δικαίου Αθηνών.

ΤΗΝ ΘΕΟΤΟΚΟΝ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΥΜΝΟΙΣ ΤΙΜΩΝΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΝΟΜΕΝ !
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Αν είμασταν ένας λαός με παιδεία, με ιδανικά, αν υπήρχε δηλαδή (πολλά χρόνια πριν) ένα καλό σύστημα Παιδείας, που θα έβγαζε Έλληνες, αγωνιστές της ορθοδοξίας και της εθνικής μας ανεξαρτησίας, δεν θα είχαμε πρόβλημα!
Εφ΄οσον στα θέματα αυτά έχουμε δίκαιο, θεωρώ ότι θα έπρεπε να πάει ο ΥΠΕΞ στην Αλβανία και στα Σκόπια και να τους θέσει απλά το πρόβλημα :
"Θέλετε να τα βρούμε με το καλό και να σας βοηθήσουμε οικομομικά και τεχνολογικά να αναπτυχθείτε σαν κράτος, ή θέλετε να τα βρούμε με το άσχημο; Γιατί δεν είστε παρά υπόθεση 30 λεπτών (τόσο κάνει μια έφοδος από F16 και Mirage)"!
Αυτό όμως προϋποθέτει ηγεσίες με ιδανικά και επομένως μη εκβιάσιμες και παρόμοιους πολίτες. Τώρα όμως, ποιός θα πολεμήσει; Ο Ρουβάς; Ο Ψινάκης; Ο Παπακαλιάτης (που απέφευγε μέχρι πριν λίγο την στράτευση με ψεύτικα πιστοποιητικά); Ο Λαζόπουλος; Ο Τριανταφυλλόπουλος; Ή ο Βαλλιανάτος;
Μόνο στον Θεό ελπίζουμε!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

aposal έγραψε:ποιός θα πολεμήσει; Ο Ρουβάς; Ο Ψινάκης; Ο Παπακαλιάτης (που απέφευγε μέχρι πριν λίγο την στράτευση με ψεύτικα πιστοποιητικά); Ο Λαζόπουλος; Ο Τριανταφυλλόπουλος; Ή ο Βαλλιανάτος;
Μόνο στον Θεό ελπίζουμε!
Οσοι κάνουν σεξ με γυναίκα βαστάνε πιο βαριά το όπλο όπως και να το κάνεις
Δεν υπήρξαν ποτέ ομοφυλόφιλοι πολεμιστές , ποτέ ποτέ .... ποτέ ποτέ
Καλή Σαρακοστή
Thomas15n
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Thomas15n »

lovethink έγραψε:
aposal έγραψε:ποιός θα πολεμήσει; Ο Ρουβάς; Ο Ψινάκης; Ο Παπακαλιάτης (που απέφευγε μέχρι πριν λίγο την στράτευση με ψεύτικα πιστοποιητικά); Ο Λαζόπουλος; Ο Τριανταφυλλόπουλος; Ή ο Βαλλιανάτος;
Μόνο στον Θεό ελπίζουμε!
Οσοι κάνουν σεξ με γυναίκα βαστάνε πιο βαριά το όπλο όπως και να το κάνεις
Δεν υπήρξαν ποτέ ομοφυλόφιλοι πολεμιστές , ποτέ ποτέ .... ποτέ ποτέ
Δεν είναι εκεί το θέμα αλλά στο ότι στον συγκεκριμένο χώρο τα θέματα που άπτονται του έθνους της πατρίδας και όλα αυτά είναι παρωχημένες αντιλήψεις με κάποιες "αρνητικές" απόψεις, οι περισσότεροι νοιώθουν ότι ανήκουν στην Νέα Εποχή με ότι αυτή φέρνει. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων αρνούνται την Χριστιανική κοσμοθεωρία και διδασκαλία ως ρατσιστικές και αναρχονιστικές. Συνήθως βλέπουν με συμπάθεια ανατολικές θρησκείες Βουδισμό, Ινδουισμό κλπ. Δηλαδή το θέμα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται είναι πιό δύσκολο.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

To θέμα είναι πολύ πιο απλό
Εχει η Εθνική Τράπεζα εκεί παραρτήματα ?
Αν μας πήρε ο πόνος ας σηκώναμε όλοι οι Ελληνες σύσωμοί τις καταθέσεις μας από εκεί και να απαιτούσαμε να φύγει από εκεί η Τράπεζα και τα παραρτήματά της
Αν μας πήρε ο πόνος να κάναμε το ίδιο με τον OTE
Να κάναμε το ίδιο με όλες τις Ελληνικές εταιρίες που είναι εκεί
Από εμάς εξαρτάται η οικονομία της χώρας τους και από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μας
Αφού λοιπόν η δουλειά είναι Μπίζνες , γιατί να πα να πολεμήσει ο άλλος και να σκοτωθεί ?

Αλλα με μάθανε όταν πήγαινα σχολείο και άλλα ανακάλυψα όταν βγήκα έξω στη ζωή δυστυχώς
Καλή Σαρακοστή
Thomas15n
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Thomas15n »

lovethink έγραψε:Αφού λοιπόν η δουλειά είναι Μπίζνες , γιατί να πα να πολεμήσει ο άλλος και να σκοτωθεί ?
Ο καθένας μας στέκεται απέναντι στην ιστορία και την συνείδησή του με τον δικό του τρόπο. Αυτοί, πολιτικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και όποιοι άλλοι, μπορεί να είναι και ασυνείδητοι και να κοιτάνε μόνο την υλική πλευρά του θέματος, ο καθένας μας όμως θα τοποθετηθεί με βάση τί κάνουν όλοι αυτοί ή με την προσωπική του στάση; Εγώ πιστεύω ότι έχω την υποχρέωση να σταθώ στον κόσμο με βάση τις αρχές μου και τις αξίες μου όπως τις πιστεύω, καλώς ή κακώς. Πάντα υπήρχαν κερδοσκόποι λιποτάκτες δειλοί και προδότες, υπήρξαν όμως και ήρωες και άνθρωποι με ήθος με σθένος και συνείδηση, εγώ προσπαθώ να σταθώ με τους δεύτερους με τις όποιες μου δυνάμεις, κατά συνέπεια δεν με απασχολούν οι πρώτοι. Και νομίζω ότι και ο Χριστός έτσι μας θέλει, γιατί διαφορετικά το να λέμε ότι είμαστε χριστιανοί είναι εμπαιγμός του εαυτού μας και του Χριστού. Αυτός πρώτος έδωσε το παράδειγμα ανέβηκε στον σταυρό γιά εμάς όλους, τί ανάγκη μας είχε καμμία, εμείς τον έχουμε ανάγκη και όμως το έκανε χωρίς να του αρέσει ακολούθησε το δύσκολο δρόμο και όχι τον εύκολο.
Sfakianos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Sfakianos »

Δεν είμαι "εθνικιστής" αλλά τα προβλήματα με τους Αλβανούς στα μέρη μας έχουν λυθεί...προ πολλού..(μιλάω για ολόκληρη την Κρήτη ) γιατί στα δικά μου μέρη δεν υπήρξαν ποτέ...

Έχω δει Αλβανό να φεύγει να μη φάει καμιά μπαλωτέ , γληγορότερα και απο τον Κεντέρη.. :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yiorgos31
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yiorgos31 »

Πονάνε ωρέ τα παλικάρια?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”