Μακεδονία / Επείγον !
Συντονιστής: Συντονιστές
Μακεδονία / Επείγον !
Το "εκλεψα " απο το φορουμ της Ζωης.
Παρακαλω,ψηφιστε ολοι και ζητειστε απο γνωστους και φιλους να κανουν το ιδιο. Η αιτηση/διαμαρτυρια θα σταλει στον Προεδρο των ΗΠΑ.
http://www.greece.org/themis/macedonia/signgr.htm
Παρακαλω,ψηφιστε ολοι και ζητειστε απο γνωστους και φιλους να κανουν το ιδιο. Η αιτηση/διαμαρτυρια θα σταλει στον Προεδρο των ΗΠΑ.
http://www.greece.org/themis/macedonia/signgr.htm
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Υπογράψτε όλοι!
Κρίμα που δεν αναφέρει πουθενά το θρήσκευμα για να τους πω ότι είμαι ορθόδοξος και ο προορισμός της ζωής μου είναι να πεθάνω τέτοιος!
(Μεγάλη κουβέντα είπα, ο Θεός να με λυπηθεί - για πολλοστή φορά)!
Χριστιανά τα τέλη της ζωής ημών, ανώδυνα, ανεπαίσχυντα, ειρηνικά και καλήν απολογίαν την επί του φοβερού βήματος του Χριστού ....
Κρίμα που δεν αναφέρει πουθενά το θρήσκευμα για να τους πω ότι είμαι ορθόδοξος και ο προορισμός της ζωής μου είναι να πεθάνω τέτοιος!
(Μεγάλη κουβέντα είπα, ο Θεός να με λυπηθεί - για πολλοστή φορά)!
Χριστιανά τα τέλη της ζωής ημών, ανώδυνα, ανεπαίσχυντα, ειρηνικά και καλήν απολογίαν την επί του φοβερού βήματος του Χριστού ....
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Θα σε απογοητευσω αδελφε μου,αλλα αυτο το λομπυ ειναι ...αυτοχθονο !lazarr έγραψε:Μπράβο Μελπομένη, πάνω που ρώτησα τι κάνει το ελληνοαμερικάνικο λόμπι, μου απάντησες στην πράξη =D> =D> =D>
Τον ...εκλεψα τον συνδεσμο απο το φορουμ της Ζωης ( Ρομφαιας).
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Ο ΝΙΜΙΤΣ με το σημείο 8 μας
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Βλέπε:
http://www.dailygreece.com/
H MONH ΛΥΣΗ : BETO και πάλι ΒΕΤΟ!!!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Βλέπε:
http://www.dailygreece.com/
H MONH ΛΥΣΗ : BETO και πάλι ΒΕΤΟ!!!
-
lazarr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ναι αλλά εσύ μας το έφερες edo :DMelpomeni έγραψε:Θα σε απογοητευσω αδελφε μου,αλλα αυτο το λομπυ ειναι ...αυτοχθονο !lazarr έγραψε:Μπράβο Μελπομένη, πάνω που ρώτησα τι κάνει το ελληνοαμερικάνικο λόμπι, μου απάντησες στην πράξη =D> =D> =D>
Τον ...εκλεψα τον συνδεσμο απο το φορουμ της Ζωης ( Ρομφαιας).
Χριστός γαρ εγήγερται, ευφροσύνη αιώνιος...
-
Nikolaos490
- Συστηματικός Αποστολέας

Τί να υπογράψουμε! πλάκα κάνουμε ποιός λαμβάνει υπ'όψιν του τί λενε οι Έλληνες και ειδικά οι Αμερικάνοι. Οι ΗΠΑ είναι κράτος εχθρικό προς την Ελλάδα ας το καταλάβουμε δεν ενδιαφέρεται κανείς γιά τα Ελληνικά συμφέροντα και δίκαια εκτός των Ελληνοαμερικανών. Από το 60 μέχρι σήμερα οι ΗΠΑ συνέχεια παίρνουν το μέρος των εχθρών της Ελλάδας με συνέπεια καταπληκτική, πότε θα το καταλάβουμε αυτό; Και εκατομμύρια υπογραφές να μαζευτούν δεν θα ιδρώσει τ'αυτί τους. Είναι δηλωμένοι εχθροί μας όπως και των Σέρβων που το κατάλαβαν καλά μετά το Κόσοβο, εμείς δεν εννοούμε να καταλάβουμε την πραγματικότητα και ζούμε στον χώρο του ονείρου. Επαναλαμβάνω η δήλωση του Θεοδωράκη λέει τα πράγματα με το όνομά τους, αν την έχει κάποιος ας την κατεβάσει να υπάρχει.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το ξέρουμε ότι δεν θα ιδρώσει το αυτί τους, ούτε ότι πρόκειται να αλλάξει κάτι στην πολιτική τους!Thomas15n έγραψε:Τί να υπογράψουμε! πλάκα κάνουμε ποιός λαμβάνει υπ'όψιν του τί λενε οι Έλληνες και ειδικά οι Αμερικάνοι. Οι ΗΠΑ είναι κράτος εχθρικό προς την Ελλάδα ας το καταλάβουμε δεν ενδιαφέρεται κανείς γιά τα Ελληνικά συμφέροντα και δίκαια εκτός των Ελληνοαμερικανών. Από το 60 μέχρι σήμερα οι ΗΠΑ συνέχεια παίρνουν το μέρος των εχθρών της Ελλάδας με συνέπεια καταπληκτική, πότε θα το καταλάβουμε αυτό; Και εκατομμύρια υπογραφές να μαζευτούν δεν θα ιδρώσει τ'αυτί τους. Είναι δηλωμένοι εχθροί μας όπως και των Σέρβων που το κατάλαβαν καλά μετά το Κόσοβο, εμείς δεν εννοούμε να καταλάβουμε την πραγματικότητα και ζούμε στον χώρο του ονείρου. Επαναλαμβάνω η δήλωση του Θεοδωράκη λέει τα πράγματα με το όνομά τους, αν την έχει κάποιος ας την κατεβάσει να υπάρχει.
Τους υπενθυμίζουμε όμως, ότι παρ' όλα τα σχέδιά τους, δεν θα καταφέρουν να μας βγάλουν την ορθοδοξία από μέσα μας! Κι όσο υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ Έλληνας ορθόδοξος, ο Θεός θα υλοποιήσει το σχέδιό Του!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.