Συναντήσεις μελών του ιστοχώρου μας
Συντονιστής: Συντονιστές
Συναντήσεις μελών του ιστοχώρου μας
επειδη απο οτι βλεπω καποια μελη απο εμας ειμαστε καινουργια σε αυτον τον χωρο θα μπορουσαμε να οργανωσουμε καποια συναντηση????? :D  :D  :)  :)

Ακουστε παιδια,το φορουμ του Μιχαλη ( Misha ) σχεδιαζει συναντηση περιπου την ιδια ημερομηνια.
Μερικοι απο εμας,χωρις να ειμαστε διπλοι πρακτορες ,ειμαστε μελη και στα δυο φορουμ.Αν ειναι δυνατον να κανονισουμε ωστε να μην γινουν οι συναντησεις την ιδια μερα και ωρα...

Μερικοι απο εμας,χωρις να ειμαστε διπλοι πρακτορες ,ειμαστε μελη και στα δυο φορουμ.Αν ειναι δυνατον να κανονισουμε ωστε να μην γινουν οι συναντησεις την ιδια μερα και ωρα...
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.

- 
				agiooros
- Διαχειριστής 
- Επικοινωνία:
Giati orea tha itan na vlepame tin palia parea.Melpomeni έγραψε:Ακουστε παιδια,το φορουμ του Μιχαλη ( Misha ) σχεδιαζει συναντηση περιπου την ιδια ημερομηνια.
Τι όμορφο τι ωραία εικόνα , όλοι μιλάνε για Θεό και για αγάπη , αλλά ο καθένας στη γωνιά του έχοντας κάνει το δικό του φόρουμ "εκκλησία"Melpomeni έγραψε:Αν ειναι δυνατον να κανονισουμε ωστε να μην γινουν οι συναντησεις την ιδια μερα και ωρα...
Βρε δε κοιτάτε να τα βρείτε λέω εγώ .....
Καλή Σαρακοστή

Εχω παει σε καμμια 15αρια συναντησεις !
Δεν θα ξαναπατησω σε καμμια αλλη απο εδω και περα
οσο βλεπω να πολεμουνται οι ΑΓΓΕΛΟΙ !!!! [ και ο q_aggelos ] !!!
Αλλα τι λεω ο ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟΣ !
Τι δουλεια εχει ο ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ με τους χριστιανους ;
Θα σας χαλασω και δεν κανει !
ΥΓ:Σβηστε μου και τις εικονες που χρησιμοποιω
την Παναγια και τον Αγιο Νικολαο!
και βαλτε αυτη

Δεν θα ξαναπατησω σε καμμια αλλη απο εδω και περα
οσο βλεπω να πολεμουνται οι ΑΓΓΕΛΟΙ !!!! [ και ο q_aggelos ] !!!
Αλλα τι λεω ο ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟΣ !
Τι δουλεια εχει ο ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ με τους χριστιανους ;
Θα σας χαλασω και δεν κανει !

ΥΓ:Σβηστε μου και τις εικονες που χρησιμοποιω
την Παναγια και τον Αγιο Νικολαο!
και βαλτε αυτη