Σελίδα 1 από 1

Θέλω να στείλω μήνυμα

Δημοσιεύτηκε: Δευ Απρ 04, 2022 9:04 am
από Domna
Καλημέρα , παιδιά !

Χίλια συγγνώμη , αλλά θέλω να στείλω ένα προσωπικό μήνυμα αλλά ξέχασα τι πρέπει να συμπληρώσω στο Προσθήκη παραληπτών :7 :7 :7

Re: Θέλω να στείλω μήνυμα

Δημοσιεύτηκε: Δευ Απρ 04, 2022 1:11 pm
από stathisekp
Domna έγραψε: Δευ Απρ 04, 2022 9:04 am Καλημέρα , παιδιά !

Χίλια συγγνώμη , αλλά θέλω να στείλω ένα προσωπικό μήνυμα αλλά ξέχασα τι πρέπει να συμπληρώσω στο Προσθήκη παραληπτών :7 :7 :7
Καλώς την Δόμνα!.
Για να μη μπερδεύεσαι, αν θέλεις να απαντήσεις σε κάποιον που που έχει στείλει μήνυμα, ένας εύκολος τρόπος είναι να πας στο μήνυμα και στα δεξιά έχει ένα Χ, δίπλα να ! και δίπλα ένα " ". Πατάς εκεί, και αν δεις, πάνω απ το κουτάκι που γράφεις το μήνυμά σου, έχει ένα "
Παραλήπτες: " . Κάτω απο εκεί έχει συμπληρωμένο το όνομα αυτού που θέλεις να απαντήσεις. Γράφεις το μήνυμά σου και πατάς Υποβολή.
Αν θες να στείλεις σε κάποιον μήνυμα νέο, όχι δηλ. να απαντήσεις σε κάποιο άλλο, πας στα μηνύματα και στην προσθήκη παραληπτών γράφεις το όνομα αυτού που θέλεις να στείλεις το μήνυμα. Αν δε ξέρεις ακριβώς, πατάς εύρεση μέλους (ακριβώς από κάτω) και δίνοντας τα πρώτα γράμματα σου δείχνει όσους ξεκινάνε από τα γράμματα που έδωσες, και πατάς το "Aναζήτηση". Επιλέγεις αυτό που θέλεις, κάνοντας κλικ στο κουτάκι αριστερά απ το όνομα του παραλήπτη και πατάς το "Επιλογή σημειωμένων" κάτω δεξιά. και αυτόματα στο μεταφέρει στο Προσθήκη παραληπτών.
(Ελπίζω να σου έδωσα να το καταλάβεις)