Το βιβλίο «Oι Φωτισμένες ξεσκεπάζονται», έγραψε ο μακαριστός και γνωστός Αρχιμανδρίτης Χαράλαμπος Βασιλόπουλος, εκδόσεις «Ορθόδοξος Τύπος» στην Αθήνα.
Το βιβλίο αναφέρεται στις δήθεν «φωτισμένες» εκείνες γυναίκες, που δήθεν παίρνουν μηνύματα από τον Χριστό, που πρέπει τάχα να τα μεταδώσουν και στους άλλους.
Οι γυναίκες αυτές όμως είναι στην πραγματικότητα πλανεμένες και πλανούν και τους άλλους απρόσεκτους.
Βιβλίο: Oι ( δήθεν ) «Φωτισμένες από τον Θεό» ξεσκεπάζονται
Συντονιστής: Συντονιστές
Βιβλίο: Oι ( δήθεν ) «Φωτισμένες από τον Θεό» ξεσκεπάζονται
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
-
strumfi
- Κορυφαίος Αποστολέας

Η Βασούλα Ρίντεν και ο Πνευματικός μου
Χωρίς να αναφέρω περαιτέρω στοιχεία ή ονόματα, θέλω να σας πω ότι ο προηγούμενος πνευματικός μου, μου χάρισε ένα βιβλίο της Βασούλας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά παρευρέθηκα και σε Θεία Λειτουργία που τέλεσε ο ίδιος στον Ιερό Ναό που υπηρετεί για την ομάδα της Βασούλας.
Δηλαδή, θέλω να πω ότι οι ομάδες αυτές προσεταιρίζονται ιερείς (μέχρι πριν 2-3 χρόνια που έφυγα από τον πνευματικό αυτό, η ομάδα είχε δύο ιερείς δικούς μας που συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις τους και ειδικά όταν η Βασούλα ερχόταν στην Ελλάδα.)
Δηλαδή, θέλω να πω ότι οι ομάδες αυτές προσεταιρίζονται ιερείς (μέχρι πριν 2-3 χρόνια που έφυγα από τον πνευματικό αυτό, η ομάδα είχε δύο ιερείς δικούς μας που συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις τους και ειδικά όταν η Βασούλα ερχόταν στην Ελλάδα.)