Σελίδα 1 από 2

12χρονη πέθανε στα χέρια του πατέρα της!

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 21, 2010 7:50 am
από Domna
Η Holly Stuckey’s ήταν ένα κοριτσάκι 12 ετών, που βρήκε αιφνίδιο θάνατο όταν επέστρεψε στο σπίτι της από το σχολείο. Πέθανε εντελώς ξαφνικά στα χέρια του πατέρα της ενώ το παράδοξο είναι πως ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι. Ο απελπισμένος πατέρας, γνώριζε πρώτες βοήθειες αλλά δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει. ''Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πεθαίνει το παιδί σου μέσα στα χέρια σου και εσύ να μην μπορείς να κάνεις κάτι'', δηλώνει.

''Ο κόσμος την κορόιδευε επειδή δεν ήξερε πολλά πράγματα για το σεξ. Ήταν μόνο 12 ετών. Τι να γνωρίζει δηλαδή;'' αναρωτιέται ο πατέρας της, Κλάιβ. ''Ήταν ένα όμορφο και αθώο κοριτσάκι αλλά τα παιδιά στο σχολείο την κορόιδευαν και άρχισαν να την φωνάζουν λεσβία επειδή δεν ήξερε πολλά πράγματα για το σεξ και επειδή δεν ανταποκρινόταν στα φλερτ των συμμαθητών της. Λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει δεν πήγαινε πουθενά μόνη της. Ήθελε συνέχεια να είμαι μαζί της'', συμπληρώνει.


Ο πατέρας της είπε πως βρήκε στο δωμάτιο της δεκάδες γράμματα που περιέγραφε πως οι συμμαθητές της, την πείραζαν καθημερινα. “Όλα τα γράμματα της ήταν σε θλίψη και πόνο και μάλλον αυτό της προκάλεσε σοβαρό πόνο στην καρδιά. Είχε πρόβλημα με την καρδιά της από μικρή και όλη αυτή η ψυχολογική πίεση που δεχόταν την έκανε ακόμη πιο ευάλωτη με αποτέλεσμα τελικά να πεθάνει”! Στην ηλικία των 8 η Holly είχε παραπονεθεί για πόνους στο στήθος και ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τελικά διαπιστώθηκε ότι είχε ένα μικρό πρόβλημα με την καρδιά της.

Ο Κλάιβ έδωσε ήδη στην αστυνομία τα ονόματα 13 παιδιών που θεωρεί ότι ευθύνονται για τον θάνατο της κόρης του. Η έρευνα έχει ξεκινήσει και ήδη αρκετοί μαθητές αλλά και δάσκαλοι από το σχολείο έχουν καταθέσει για την υπόθεση αυτή. Σε ένα από τα γράμματά της η μικρή είχε γράψει: ''Σας μισώ για αυτό που μου κάνετε. Αισθάνομαι ένα τίποτα''.

http://www.tlife.gr/Article/thanatos/0-9-7217.html

Re: 12χρονη πέθανε στα χέρια του πατέρα της!

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 21, 2010 9:35 am
από Captain Yiannis
Ο Πανάγιος και Πανάγαθος Θεός , ξέρει , επιτρέπει δε , να συμβαίνουν πράματα και θάματα για να ωφεληθούμε και να ωφελήσουμε την αιώνια ψυχή μας.

Μου θυμίζει την ιστορία της χήρας με τους δύο γυιούς και τον Παπά Μπασιά.

Δόξα τω Θεώ Πάντων ένεκεν

Re: 12χρονη πέθανε στα χέρια του πατέρα της!

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 21, 2010 9:48 am
από Dimitris39
Εκεινος και μονο γνωριζει γιατι το επετρεψε αυτο

Γενηθητω το θελημα σου
ως εν ουρανω και επι της γης

Re: 12χρονη πέθανε στα χέρια του πατέρα της!

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 21, 2010 10:54 am
από ψυχουλα
απο καρδια πηγε το κοριτσι, κλασικη περιπτωση bulling.

Re: 12χρονη πέθανε στα χέρια του πατέρα της!

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 21, 2010 2:00 pm
από aposal
Ο Θεός να την αναπαύσει!
Θα ήταν καλύτερο να μπορούσε να πει το πρόβλημα αυτό στον πατέρα της (μητέρα δεν είχε;), προτού υποφέρει τόσο πολύ και θα ήταν ακόμη καλύτερο αν μπορούσε αυτός να της εξηγήσει γιατί δεν πρέπει να στενοχωριέται τόσο πολύ από τα κοροϊδευτικά σχόλια των συμμαθητών της. Ό εστί μεθερμηνευόμενον ότι θα έπρεπε να ήταν συνειδητός Χριστιανός.
Το να αναφέρει όμως ο πατέρας ονόματα συμμαθητών της, ως ύποπτα, δεν νομίζω ότι βοηθάει σε τίποτε. Μάλλον χειρότερα κάνει τα πράγματα.

Re: 12χρονη πέθανε στα χέρια του πατέρα της!

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 21, 2010 2:10 pm
από ψυχουλα
aposal έγραψε:Ο Θεός να την αναπαύσει!
Θα ήταν καλύτερο να μπορούσε να πει το πρόβλημα αυτό στον πατέρα της (μητέρα δεν είχε;), προτού υποφέρει τόσο πολύ και θα ήταν ακόμη καλύτερο αν μπορούσε αυτός να της εξηγήσει γιατί δεν πρέπει να στενοχωριέται τόσο πολύ από τα κοροϊδευτικά σχόλια των συμμαθητών της. Ό εστί μεθερμηνευόμενον ότι θα έπρεπε να ήταν συνειδητός Χριστιανός.
Το να αναφέρει όμως ο πατέρας ονόματα συμμαθητών της, ως ύποπτα, δεν νομίζω ότι βοηθάει σε τίποτε. Μάλλον χειρότερα κάνει τα πράγματα.
δεν ειναι και τοσο ευκολο, τα παιδια εχουν δικο τους κωδικα επικοινωνιας και αν πεις κατι στους γονεις και πανε μετα και κανουν φασαρια γινεσαι ρομπα δια παντος, black list κτλ.

κι εμενα μου χε τυχει αυτο να με κοροιδεψουν χοντρα επειδη ειχα αγνοια επι των σεξουαλικων στο φροντιστηριο αγγλικων που πηγαινα γιατι ειχε και παιδια πολυ μεγαλυτερης ηλικιας. μου εδωσαν ενα χαρτι με μια προστυχη ζωγραφια, εγω την κοιταζα στο σπιτι γυρνωντας το χαρτι γυρω γυρω, την κοιτουσα απο πανω απο κατω απο δεξια απο αριστερα, για να καταλαβω τι δειχνει και την ειδε η μανα μου και πηγε εκει και τους κατσαδιασε χοντρα. ο, τι χειροτερο μπορουσε να κανει. μου πεσαν τα μουτρα!

Re: 12χρονη πέθανε στα χέρια του πατέρα της!

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 21, 2010 2:15 pm
από fotios
Η πίεση που ασκούν σε αυτή την ηλικία τα μικρά παιδιά σε άλλα της ηλικίας τους
είναι τρομερή. Οι αδύναμοι χαρακτήρες ή σπάνε και υποκύπτουν ή απομονώνονται.
Τα παιδιά γίνονται πραγματικά όργανα του πονηρού.
Πρέπει να τα συμβουλεύουμε ως γονείς να μην πειράζουν αλλά
αντίθετα να βοηθάνε τους αδύναμους συμμαθητές ή συμμαθήτριές τους,
αν θέλουμε να γίνουν αγγελάκια και όχι..ταγκαλάκια...(οι χαρακτηρισμοί είναι επίτηδες σκληροί αλλά αληθινοί)
Αυτή είναι μια πραγματικότητα που όσοι
ασχουλούνται πολύ με παιδιά και κυρίως
παιδαγωγικά και επαγγελματικά γνωρίζουν.
Ας ασχοληθούμε με τα παιδιά μας,ας τα σμιλέψουμε στο καλό,στον Χριστό.
Πρώτος ο γράφων.
Ας αναπαύσει ο καλός Θεός το κοριτσάκι με τους δικαίους,αφού μαρτύρησε
για την αθωότητά της.

Re: 12χρονη πέθανε στα χέρια του πατέρα της!

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 21, 2010 2:23 pm
από aposal
Έχετε δίκιο! Γι' αυτό κάπου έγραψα ότι θα ήταν καλό να ήξερε ο πατέρας της τι να της πει. Όταν σπάει η καλή επικοινωνία παιδιών με γονείς (συνήθως με υπαιτιότητα των δεύτερων) αρχίζουν τα προβλήματα...

Re: 12χρονη πέθανε στα χέρια του πατέρα της!

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 21, 2010 2:26 pm
από ψυχουλα
Εικόνα


Ας βρει αναπαυση η ψυχουλα της.

Re: 12χρονη πέθανε στα χέρια του πατέρα της!

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 21, 2010 2:37 pm
από aposal
ΑΜΗΝ!