Ταινία RELIGULOUS και Ανοησίες Αθεϊσμού
Συντονιστής: Συντονιστές
Ταινία RELIGULOUS και Ανοησίες Αθεϊσμού
ΤΑΙΝΙΑ RELIGULOUS & ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΘΕΙΣΜΟΥ
( http://ierapostoli.wordpress.com/2009/1 ... us_atheia/ )
Σας παρακαλώ να προσευχηθείτε για την ανάπαυση της ψυχής του πατέρα μου Δημητρίου που εκοιμήθη πριν λίγες μέρες. Προσευχηθείτε να βρει έλεος παρά Κυρίου, άφεση αμαρτιών και να κληρονομήσει την Βασιλεία των Ουρανών.
( http://ierapostoli.wordpress.com/2009/1 ... dimitrios/ )
Και πάνω σε αυτή την πέτρα θα οικοδομήσω την Εκκλησία μου και δεν θα την κατανικήσουν ΠΟΤΕ οι δυνάμεις του Άδη ( Ματθ, 16:18 )
( http://clubs.pathfinder.gr/xristianos )
( http://clubs.pathfinder.gr/xristianos )
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΤΑΙΝΙΑ RELIGULOUS και ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΘΕΙΣΜΟΥ
Την (προσ)ευχή μου ο Θεός να αναπαύσει τον πατέρα σου πιλότε!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΤΑΙΝΙΑ RELIGULOUS και ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΘΕΙΣΜΟΥ
Καλόν Παράδεισο και Καλή Ανάσταση!
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ταινία RELIGULOUS και Ανοησίες Αθεϊσμού
Καλον Παραδεισο να αναπαυση την ψυχη του ο Κυριος
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλό Παράδεισο να `χει ο πατέρας σου ,Pilote
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
- grigoria-ka
- Κορυφαίος Αποστολέας

καλο παραδεισο να χει,ο Θεος να τον αναπαυσει
Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΓΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΕΙ,
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλή ανάπαυση, καλό παράδεισο.
Τα συλλυπητήριά μου αδελφέ μου pilotos.
Τα συλλυπητήριά μου αδελφέ μου pilotos.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
angieholi
- Συντονιστής

Καλο παραδεισο για τον πατερα σας κ. pilote. Ο Θεος να τον αναπαυσει και να τον συγχωρεσει...
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Οι θερμες ευχες ολων μας, συνοδευουν τον πατερα σου, και θελω να τονισω , οτι το εργο που κανεις απο το περισσευμα της καρδιας σου, και ο ενθεος ζηλος σου για τον συνανθρωπο σου καθολικα, οπου και εαν ανηκει, οπου και εαν ζει, ειναι βεβαιο οτι θα αναπαυει πολυ περισσοτερο την ψυχη του μετασταντος.
Γιατι δεν ειναι μονο τα λογια μας, και η πιστη μας που θα μας δικαιωσει, αλλα και η εμπρακτη αγαπη που δειξαμε στους εγγυς και τους μακραν συνανθρωπους μας, τις ζωσες εικονες του Θεου.
Και ειναι περηφανος ο πατερας καθε παιδιου, που το βλεπει να μεγαλωνει, να ανδρωνεται, και να προσφερει στην κοινωνια των ανθρωπων, να μοιραζεται και να κενωνεται, αντι να εχει μονο εννοια, τι θα αρπαξει, και πως θα τσαλαπατησει τον αλλον για να ζησει εις βαρος του.
Αυτα τα εργα ειναι παρακαταθηκη και αποθησαυρισμα στην μελλουσα ζωη, και καταθεσεις αιωνιες, και εκει που πορευεται ο πατερας σου, θα τα βρει καταπιστευμενα, και θα σε μακαριζει, γιαυτο συνεχισε το εργο σου, και μην ξεχνας, οτι ειμαστε παντα ετοιμοι, να σε βοηθησουμε με καθε τροπο, ταπεινο και μικρο, αλλα και συναμα ωφελιμο για ολους μας και προπαντων για την αιωνια ψυχη μας.
Καλη αναπαυση, ο Θεος μαζι σου, και η Παναγιά, να σε σκεπει, και να σε ενδυναμωνει παντοτε.
Γιατι δεν ειναι μονο τα λογια μας, και η πιστη μας που θα μας δικαιωσει, αλλα και η εμπρακτη αγαπη που δειξαμε στους εγγυς και τους μακραν συνανθρωπους μας, τις ζωσες εικονες του Θεου.
Και ειναι περηφανος ο πατερας καθε παιδιου, που το βλεπει να μεγαλωνει, να ανδρωνεται, και να προσφερει στην κοινωνια των ανθρωπων, να μοιραζεται και να κενωνεται, αντι να εχει μονο εννοια, τι θα αρπαξει, και πως θα τσαλαπατησει τον αλλον για να ζησει εις βαρος του.
Αυτα τα εργα ειναι παρακαταθηκη και αποθησαυρισμα στην μελλουσα ζωη, και καταθεσεις αιωνιες, και εκει που πορευεται ο πατερας σου, θα τα βρει καταπιστευμενα, και θα σε μακαριζει, γιαυτο συνεχισε το εργο σου, και μην ξεχνας, οτι ειμαστε παντα ετοιμοι, να σε βοηθησουμε με καθε τροπο, ταπεινο και μικρο, αλλα και συναμα ωφελιμο για ολους μας και προπαντων για την αιωνια ψυχη μας.
Καλη αναπαυση, ο Θεος μαζι σου, και η Παναγιά, να σε σκεπει, και να σε ενδυναμωνει παντοτε.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."