Συνάντηση μελών Θεσσαλονίκης, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2007
Συντονιστής: Συντονιστές
Με το καλό να δεχτείς τη νέα "επίσκεψη" και όλα να πάνε καλά! Επιθ τη ευκαιρία να επιβεβαιώσω αυτό που είπε ο Ηλίας: Σάββατο 1:30 η συνάντηση και την Κυριακή εκκλησιασμός στον αγ. Γρηγόριο Παλαμά και καφές. Η λειτουργία στον αγ. Γρηγόριο τελειώνει στις 10 το πρωί από ότι διάβασα στο πρόγραμμα. Από κει και πέρα όποιος δεν βολεύεται να ΄ερθει στον αγ. Γρηγόριο, έχω αφήσει κινητό οπότε παίρνει τηλ. και μαθαίνει που καθίσαμε να απολαύσουμε τγην καφεΐνη μαςfiltor έγραψε:Θα ήθελα πολύ να έρθω αλλά την Παρασκευή, της Υπαπαντής γεννάει η γυναίκα μου τον δεύτερο μπόμπιρα.
Να περάσετε καλά και ...αγαπημένα, έτσι!![]()
Μπορούμε να διαφωνούμε - αφού είμαστε Έλληνες.... - χωρίς να φερόμαστε αντιχριστιανικά.
Φίλε Parike, κανόνισε να έρθεις. Κι εγώ θα είμαι μάλλον στο εξωτερικό και θα έρθω τρέχοντας από το αεροδρόμιο. (ελπίζω να μην έχει καμιά καθυστέρηση μόνο)parikos_ έγραψε:Προέκυψε κάτι μέσα Σ/Κ δεν ξέρω αν θα είμαι στη συνάντηση. Καλα να περάσετε αν δεν ερθω
Πως τα πήγες αλήθεια με το ΑΣΕΠ; Σου άναβα κεράκι στον ΟΣΙΟ ΔΑΥΙΔ την ώρα που έγραφες
Σ' ευχαριστώ πολύ max. Τα πήγα καλά! Είδομεν. :Dmax1 έγραψε:Φίλε Parike, κανόνισε να έρθεις. Κι εγώ θα είμαι μάλλον στο εξωτερικό και θα έρθω τρέχοντας από το αεροδρόμιο. (ελπίζω να μην έχει καμιά καθυστέρηση μόνο)parikos_ έγραψε:Προέκυψε κάτι μέσα Σ/Κ δεν ξέρω αν θα είμαι στη συνάντηση. Καλα να περάσετε αν δεν ερθω
Πως τα πήγες αλήθεια με το ΑΣΕΠ; Σου άναβα κεράκι στον ΟΣΙΟ ΔΑΥΙΔ την ώρα που έγραφες
-
anastasios
- Βασικός Αποστολέας