sotirio έγραψε:Ionas έγραψε:Το δε Πνεύμα ρητώς λέγει ότι στους ύστερους καιρούς θα αποστατήσουν κάποιοι από την πίστη….θα απέχουν από φαγητά τα οποία ο Θεός έχτισε να τα απολαμβάνουν με ευχαριστία οι πιστοί και αυτοί που έχουν επίγνωση της αλήθειας. Διότι κάθε κτίσμα του Θεού καλό, και δεν είναι κανένα απόβλητο όταν λαμβάνεται με ευχαριστία.
[Α΄ Τιμόθ. δ΄1]
(....
Tότε λυπάμαι αυτός ο Θεός που περιγράφεις δεν με εκφράζει λυπάμαι
ΑΝ ο ΘΕΟΣ θέλει αυτά τα βασανιστήρια που είδες στο βίντεο και αυτές τις φρικαλεότητες για να φοράνε οι γυναίκες γούνες από γάτες και να έχουμε χίλια δυό αρώματα και απορρυπαντικά με αρώματα , τότε λυπάμαι ΑΛΛΟΝ ΘΕΟ αναγνωρίζω προφανώς και έχω μάθει να πιστεύω
Οσο για τα φαγητά είναι διαπιστωμένο ότι κάνει ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ η αποχή από το ΚΡΕΑΣ και μάλιστα στη διατροφική πυραμίδα το κόκκινο κρέας πρέπει να τρώγετε μόνο μια φορά το μήνα και σε μικρή ποσότητα
Επίσης στο παράδεισο δεν υπήρχε κατασπάραξη κρεατοφαγίας
Και ναι
Είμαι άπιστος που αγαπάω τα ζώα και δεν θέλω να τα βασανίζουν ????
θα μπουκοτάρω τις εταιρίες αυτές που τα πυροβολάνε με ορμόνες και σε 4 μήνες τα σφάζουν , και είμαι ενάντια σε κάθε είδους αιχμαλωσία ακόμα και αυτή των καναρινιών
Αν βρω κοτούλα και κρεατάκι που έζησε και λίγο στο λιβάδι θα το φάω
Αλλά έτσι πακεταρισμένα από εργοστάσια βασανισμένα και γούνες από γάτες και σκύλους δε γουστάρω
Οσο για αυτό με τον έλεγχο της συνείδησης ...... ξέρεις , ένας που δεν έχει σώας τας φρένας δεν έχει και συνείδηση της προκοπής
Οπότε εγώ γουστάρω να φάω άνθρωπο , η συνείδησή μου δεν με κατηγορεί οπότε καλή μου όρεξη :x
Και είναι ντροπή 7 άνθρωποι σε τέτοιο φόρουμ που πρέπει να έχει πρότυπα αγιότητας ανθρώπους που δεν πείραζαν ούτε μύγα να είναι υπέρ της παρακάτω φωτογραφίας για να έχουν άρωμα τα καθαριστικά του πατώματός τους