Τελικα ειμαστε αχριστοι στα δερβενακια εχουν συναντηθει τα παληκαρια απο κατω , καμια 3-4 φορες μεχρι τωρα και εμεις ουτε μια................................................
Το ξαναανοιγω το θεμα επειδη μπηκε φρεσκο-νεο αιμα στο φορουμ απο εδω πανω μπας και μπορεσουμε και συναντιθουμε επιτελους και εμεις.
ΥΓ: Φοβαμαι μηπως μας σαμποταρουν οι αποκατω (βουρδουναρης-βγενοπουλος και σια) θα το τσεκαρω και θα λαβω τα μετρα μου (εν πρωτης απειλιτικα τηλ-μετα ξυλο , θα στειλω τον μανο για το ξυλο και μετα ...................ας μην τα λεω ολα)
ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:AN EXEIS ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ , ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ Π ΘΕΩΝΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΥΤΑ.
3 ; ΜΗ ΤΟ ΧΑΛΑΣ... 3 ΟΚΤ ΚΑΙ 10 ΟΚΤ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
Ξερω οτι 3 και 10 δεν μπορεις γι'αυτο το ειπα
ουτε ο Σταθης μπορει
Θα συναντηθω με εμενα παλι
τωρα που με διαβαζει και ολος ο πλανητης
τι αλλο θελω
Θα σας εχω και τον σαλοτρελο μαζι μου................................
stathisgrh έγραψε:Τελικα ειμαστε αχριστοι στα δερβενακια εχουν συναντηθει τα παληκαρια απο κατω , καμια 3-4 φορες μεχρι τωρα και εμεις ουτε μια................................................
Εχουμε καλο ταβερνιαρι.
Αρχισε το δουλεμα....................... ..................καλα ετσι και συναντηθουμε στο Αγιον Ορος ( θα σας συστηθουμε με τον σαλοτρελο οπως εμεις ξερουμε εδω πανω ) θα πουμε και τις λεπτομεριες απο κοντα.
stathisgrh έγραψε:Τελικα ειμαστε αχριστοι στα δερβενακια εχουν συναντηθει τα παληκαρια απο κατω , καμια 3-4 φορες μεχρι τωρα και εμεις ουτε μια................................................
Εχουμε καλο ταβερνιαρι.
Αρχισε το δουλεμα....................... ..................καλα ετσι και συναντηθουμε στο Αγιον Ορος ( θα σας συστηθουμε με τον σαλοτρελο οπως εμεις ξερουμε εδω πανω ) θα πουμε και τις λεπτομεριες απο κοντα.
Niko θα ερθεις και εσυ στο Αγιον Ορος τον Φεβρουαριο;
Μην φοβασαι θα εχεις για μπραβο τον μπαντ σπενσερ της Αρκαδιας Καλαματας και ολης της πελοπονησου
Τι εγινε με την συναντηση ρε παιδια? ακομη τιποτα?
και μετα μου παραπονιοσαστε γιατι παω Αθηνα ε?
κανονιστε πριν να ειναι ΑΡΓΑ μετα δεν θα υπαρχει αλλο.....
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
Mεσα στο μυαλο μου εισαι Δημήτρη και σκεφτόμουν να ξαναβγάλω το θέμα!
Αντε και οι βορειοι να συναντηθουμε επιτελους!! Μακαρι να ερθουν και οι νοτιοι και να κανουμε μια πανελλαδικη στη Θεσσαλονικη!!
Να προτεινω καποιο απο τα σκ του Νοεμβρίου??
ΣΑΛΩ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΠΙΠΤΟΝΤΕΣ ΦΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΖΟΦΕΡΕΣ ΤΡΙΚΥΜΙΕΣ, ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΣΕΠΤΟΝ ΕΚΤΥΠΟΝ ΣΟΥ ΜΗΤΕΡ ΚΑΙ ΘΕΡΜΩΣ ΚΡΑΖΟΜΕΝ.
ΓΕΝΟΥ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΕ ΗΜΙΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΣ ΤΟΙΣ ΑΕΙ ΦΩΝΟΥΣΙΝ.