ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΜΗΤΡΗ , ΘΑ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ... ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ...Dimitris39 έγραψε:Δεν γνωριζουνε ακριβη ημερομηνια για τον Γεροντα Στεφανε ποτε θα ειναι εκει
ξερης για ποιον λεω ναι?
ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
Συντονιστής: Συντονιστές

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΜΗΤΡΗ , ΘΑ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ... ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ...Dimitris39 έγραψε:Δεν γνωριζουνε ακριβη ημερομηνια για τον Γεροντα Στεφανε ποτε θα ειναι εκει
ξερης για ποιον λεω ναι?

Οκ το ξυλο αναβαλετε δηλαδιΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΜΗΤΡΗ , ΘΑ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ... ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ...Dimitris39 έγραψε:Δεν γνωριζουνε ακριβη ημερομηνια για τον Γεροντα Στεφανε ποτε θα ειναι εκει
ξερης για ποιον λεω ναι?
ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Τι εγινε με την συναντηση μας αυτη ρε παιδια ισχυει ακομη?stathisgrh έγραψε:Καλα αφου δουλευομαστε και απο μονοι μας ειμαστε σε που καλο σημειο, για την σταυρουπολη μητσο μου

Με έναν βόρειο που έχασε προχτές από έναν νότιο (1-0) και μάλιστα με άδεις εξέδρες!!Dimitris39 έγραψε:Αποστολε εσυ με ποιον εισαι ?

εχε χαρη που σε εχω φιλο διαφορετικα θα σου ελεγα ενα δυο λογακια τρελε.Dimitris39 έγραψε: