Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
-
michalisorfanos
- Τακτικό Μέλος

- Επικοινωνία:
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Εγώ είμαι ο εορτολόγιος και ειμαι εδώ για να εκπαιδευτώ βαθύτερα πάνω στην πίστη μας. Μέχρι τώρα τα πάω πολύ καλά και πιστεύω οτι δεν έχω κάνει λάθος που συνεχίζω να υπάρχω εδώ.
Είμαι μηχανολόγος μηχανικός και ασκώ ένα περίεργο κλάδο του επαγγέλματός μου που μου επιτρέπει να "βλέπω" και να μετέχω σε πολλά περίεργα.
Είμαι παντρεμένος και έχω δύο αγόρια.
Είμαι μηχανολόγος μηχανικός και ασκώ ένα περίεργο κλάδο του επαγγέλματός μου που μου επιτρέπει να "βλέπω" και να μετέχω σε πολλά περίεργα.
Είμαι παντρεμένος και έχω δύο αγόρια.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

Γειά σε όλη την παρέα.Είμαι νέος στην σελίδα με λένε Γιάννη είμαι 33 χρονών είμαι παντρεμένος και στο επάγγελμα είμαι πυροσβέστης και είμαι από την Κατερίνη.Στην σελίδα αυτή μπήκα τυχαία αλλά είδα ότι έχει ενδιαφέροντα πράγματα και πολύ σοβαρές συζητήσεις.Ομολογώ ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις στην ζωή άτομα για να συζητάς θέματα πάνω στην Θρησκεία μας και τον προστάτη και Θεό μας Ιησού Χριστό.
Δόξα σοι ο Θεός.
Δόξα σοι ο Θεός.
Kαλησπερα και απο εμενα!!! :)
Ονομαζομαι Ελευθερία ειμαι απο Ηρακλειο Κρητης οπου και σπουδαζω και πριν λιγο καιρο εκλεισα τα 21!!!
Συγχαρητηρια σε οσους εχουν συμβαλλει για τη δημιουργια μιας τοσο καλης και αξιολογης σελιδας που ξεχωριζει μεσα στις αμετρητες που υπαρχουν σε ολο το διαδικτυο
Να 'στε ολοι καλα

Ονομαζομαι Ελευθερία ειμαι απο Ηρακλειο Κρητης οπου και σπουδαζω και πριν λιγο καιρο εκλεισα τα 21!!!
Συγχαρητηρια σε οσους εχουν συμβαλλει για τη δημιουργια μιας τοσο καλης και αξιολογης σελιδας που ξεχωριζει μεσα στις αμετρητες που υπαρχουν σε ολο το διαδικτυο
-
spiridonas
- Νέο Μέλος

Γεια σας και από μένα, με λένε Σπύρο είμαι από την Μακεδονία 35 ετών ελεύθερος (τι περιμένω ακόμα;)
είμαι εκπαιδευτικός και στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με βυζαντινή μουσική ανάγνωση πατερικών βιβλίων, προσκυνηματικά ταξίδια, εκδρομές.
Το email μου είναι semspi@in.gr Χαρά σε όλους σας.
«χαίρετε και αγαλιάσθε ότι ο μισθός υμών πολύς εν τοις ουρανοίς»».
είμαι εκπαιδευτικός και στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με βυζαντινή μουσική ανάγνωση πατερικών βιβλίων, προσκυνηματικά ταξίδια, εκδρομές.
Το email μου είναι semspi@in.gr Χαρά σε όλους σας.
«χαίρετε και αγαλιάσθε ότι ο μισθός υμών πολύς εν τοις ουρανοίς»».
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Χαίρεται , παιδιά !
Πάντως , χαίρομαι πάρα πολύ που όλο και περισσότεροι βρίσκουν
αυτήν την ιστοσελίδα. Ο Θεός και η Υπεραγία Θεοτόκος να σας ευλογεί όλους !!!
Λοιπόν , παιδιά , κάτι πρέπει ακόμη να προσθέσω. Πριν κάμποσο καίρο , όταν συστήθηκα , είχα γράψει ότι είμαι ελεύθερη. Τώρα όμως
δεν ισχύει αυτό άλλο πλέον . Τον Οκτώβριο ήμουν στην Ελλάδα και ο Θεός με αξίωσε να αρραβωνιαστώ.
Πάντως , χαίρομαι πάρα πολύ που όλο και περισσότεροι βρίσκουν
αυτήν την ιστοσελίδα. Ο Θεός και η Υπεραγία Θεοτόκος να σας ευλογεί όλους !!!
Λοιπόν , παιδιά , κάτι πρέπει ακόμη να προσθέσω. Πριν κάμποσο καίρο , όταν συστήθηκα , είχα γράψει ότι είμαι ελεύθερη. Τώρα όμως
δεν ισχύει αυτό άλλο πλέον . Τον Οκτώβριο ήμουν στην Ελλάδα και ο Θεός με αξίωσε να αρραβωνιαστώ.