panagiotis2008 έγραψε:Αδελφέ μου Lockheart και γιατί δεν προσεύχεσαι στον Θεό να μπορέσεις να κρατηθείς αγνός και να σου δώσει την Χάρη Του για να το καταφέρεις αυτό?
Εχω ρωτήσει επανελλειμένως αλλά κανεις δεν έχει απαντήσει μέχρι τώρα . Να μου πείτε έναν που απο μικρός να μην έχει ΚΑΝ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ και ΚΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΝΑΝ...
Πως μπορεί ένα παιδάκι που έχει κάψες 15 - 16 - 17 χρονων στην εφιβικη του κατάσταση να καταλάβει ότι η παρθενία ειναι εντολή κλπ κλπ και να προσευχεται για αυτό ; Τι να το κάνω τώρα ....παρθενια σημαινει απο την αρχη και οχι να εχεις κανει τα ασχη και να προσευχηθεις για να απεχεις...
ΚΑΙ ΡΩΤΩ ποιος ανθρωπος που να ειναι τώρα πχ 40 50 χρονων να μην εχει ΚΑΝ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ και να μην ΕΧΕΙ ΚΑΝ σεξουαλικες επαφες ... ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ; και φυσικά και να έιναι λαικος δεν μιλάμε για καποιον που πηγε απο 10 χρονων στο ορος..
Δηλαδή ένα παιδάκι 15 χρονων θα κατσει να προσευχηθει για να κρατησει παρθενια ;και αυτο ειναι επιλογη ; μαλλον ειναι ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ δεν μπορω να καταλαβω οτι καποιος 15 χρονος θα προσευχηθει για την παρθενια του απο βουληση δεν ειναι φυσιολογικο αυτο μονο αν ειναι θεοσταλτο διοτι αν ηταν φυσιολογικο θα αρκετους ενω οσοι υπαρχουν ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα και αυτοι περιπτωσεις οπως ή ιερεις ή άγιοι ..