Σε αυτά που έκανα bold και υπογράμμιση, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και μπορώ να σου πω ότι είναι και στοιχεία του δικού μου χαρακτήρα.dionysisgr έγραψε:Byzantine_Spirit, ορθοτατη η προηγουμενη σου δημοσιευση, και με βρισκει απολυτα συμφωνο, και την λαμβανω πολυ σοβαρα υπ'οψιν μου, ιδιως δε οταν προερχεται απο ενα συγκροτημενο προσωπο με εντονες αναζητησεις και προβληματισμους, οπως το δικο σου.
Δεχομαι την υποδειξη σου, και ειναι ορθη.
Ομως υπαρχουν προκλησεις και καταστασεις που επιβαλουν να σηκωσουμε και λιγο τον τονο της φωνης μας, οσο και εαν αυτο κατα βαση δεν ειναι το καλυτερο.
Εγω παντως οτι εχω να πω το λεω ευθεως και δεν δειχνω -τουλαχιστον προσπαθω- αλλο προσωπο αγκαλιτσες και φιλακια μπροστα, και μολις στριμωξουν τα πραγματα βγαζω το αληθινο μου προσωπο, και ισως αυτο το ευθυ κατα προσωπο που εχω, με εκθετει πολλες φορες, και δημιουργει εχθρους και φιλους ανα περισταση.
Οσο και εαν ειναι απροσωπο το μεσο με το οποιο συνομιλουμε, οσο και εαν ειναι ηλεκτρονικο και αψυχο, εχουμε υποχρεωση απεναντι στον εαυτο μας, να ειμαστε αυτοι που ειμαστε ολη την ημερα, οχι αλλα εδω και αλλα την υπολοιπη ημερα.
Οχι αλλα οταν μας υμνολογουν, και αλλα οταν μας ελεγχουν. Ευθειαι αι οδοι μας..
Καλυτερα να με παρεξηγησουν καποιοι ηθελημενα η αθελητα, παρα να δειχνω κατι που δεν ειμαι, και να το παιζω ο κυριος ολους τους αγαπω και ολους τους ελεω..
Εγω παραμυθι δεν πουλαω. Τελεια και παυλα. Σε οποιον αρεσουμε. Εχει ο Θεος για ολους.
Κι εγώ πολλές φορές έχω αγανακτήσει και έχω μιλήσει απότομα έως και πρσβλητικά.
Προσπαθώ όμως λιγάκι να το αποβάλλω, γιατί άλλο το ευθές άλλο το απότομο και το προσβλητικό.
Σε αυτό διαφέρουμε.
Εσύ βγάζεις προς τα έξω έναν στόμφο (το οποίο μπορεί να παρερμηνευτεί ως μεγαλομανία) και μία τάση ότι τα ξέρεις όλα μη δεχόμενος αντιρρήσεις σε απαντήσεις σου.
Το ότι ξέρεις πολλά είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ.
Το ότι δε τα ξέρεις όλα όμως, είναι επίσης ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ.
Εκεί κάπου πιστεύω αντιδρούν κι άλλοι χρήστες και όχι στο ότι μιλάς ευθέως και χωρίς περιστροφές, κάτι το οποίο είναι ανεκτίμητο.
Δεν είχαμε πεί σε προηγούμενο πόστ να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας;
Καλή προσπάθεια εύχομαι σε όλους μας γι' αυτό.