Ξέρω ότι μ'αγαπάτε όμως.
Συνάντηση στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009
Συντονιστής: Συντονιστές
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: Συνάντηση στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009
Σμαρώ έλα να ταξιδέψουμε μαζί - να τσακωνόμαστε καθ'οδόν !!!!
Και μετά δήλωσε σε παρακαλώ τι τρέχει μεταξύ μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μετά δήλωσε σε παρακαλώ τι τρέχει μεταξύ μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

panosgreece έγραψε:εδω λεω μπροστα ]
σμαρω σε ακουω πεσμενη και τα ματια σου γυαλιζουν
πες την αληθεια ποιος σε πειραξε ;
ολο παραπονα εισαι
Βρε Πανο κανενας δεν με πειραξε.......!!Ισα, ισα.........το αντιθετο......!Τοσα καλα πραγματα που μου εχετε μαθει εδω μεσα θα επρεπε να σας ειμαι ευγνωμων μια ζωη!!!Ακους Ντινουλα...σε ευχαριστω πολυ!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re:
ntinoula έγραψε:Θα την κόλλησα εγώ, που κάνω παραπονάκια...![]()
Ξέρω ότι μ'αγαπάτε όμως.
Ντινούλα εγώ στη θέση σου δε θα έβαζα και το χέρι στη φωτιά !
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Νομιζω σε προλαβα...το ρωτησα ειδη τον αντρα μου , μετα που εγραψες οτι θα πας, αν τυχαινε και πηγαινε μια φιλη στη συναντηση, αν μπορουσα να παω μαζι της(Χωρις βεβαια να ρωτησω τον ξενοδοχο πρωτα)vasilikirimp έγραψε:Σμαρώ έλα να ταξιδέψουμε μαζί - να τσακωνόμαστε καθ'οδόν !!!!![]()
![]()
![]()
Και μετά δήλωσε σε παρακαλώ τι τρέχει μεταξύ μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Να παρεις και τον Αντρα σου.smarti έγραψε:Νομιζω σε προλαβα...το ρωτησα ειδη τον αντρα μου , μετα που εγραψες οτι θα πας, αν τυχαινε και πηγαινε μια φιλη στη συναντηση, αν μπορουσα να παω μαζι της(Χωρις βεβαια να ρωτησω τον ξενοδοχο πρωτα)vasilikirimp έγραψε:Σμαρώ έλα να ταξιδέψουμε μαζί - να τσακωνόμαστε καθ'οδόν !!!!![]()
![]()
![]()
Και μετά δήλωσε σε παρακαλώ τι τρέχει μεταξύ μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Αλλα το θεωρησα αυτονοητο οτι θα με παρεις!
....και η απαντηση του ηταν,, ναι ..μπορεις αν παρεις και τα 4 παιδια μαζι,,!!!!Γι αυτο βασιλικη μου καλη.......σκουρα τα βλεπω τα πραγματα.......!!!!!Τι ωραια θα ηταν..μακαρι....!!Ευχομαι να περασετε πολυ ωραια....και προσοχη στο δρομο!!!!!!Πως δεν φοβασαι βρε τοσο μεγαλο ταξιδι!
![]()
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
κοίτα να πάρουμε τα παιδιά δεν είναι εκεί το θέμα μπορούμε - το που θα μείνουμε υπάρχει σπίτι - αν το σκεφτούμε τοτε μπορουμε = βεβαια οχι με το αυτ/το μου γιατι δε χωράμε όλοι
αλλά θέλεις να ρωτήσουμε να νοικιάσουμε για το σαβ/κο ένα που να παίρνει εμας τις δυο και 5 παιδιά ;
Αν θέλεις το κανουμε και παμε μαζι .....................................θελεις να το δω τη Δευτέρα;;
Έλα ωραια θα ειναι να εχω και παρέα
Το ξενοδόχο δε χρειάζεται να το ρωτήσεις ,γιατι ξερεις οτι ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλά θέλεις να ρωτήσουμε να νοικιάσουμε για το σαβ/κο ένα που να παίρνει εμας τις δυο και 5 παιδιά ;
Αν θέλεις το κανουμε και παμε μαζι .....................................θελεις να το δω τη Δευτέρα;;
Έλα ωραια θα ειναι να εχω και παρέα
Το ξενοδόχο δε χρειάζεται να το ρωτήσεις ,γιατι ξερεις οτι ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Θα εχει χιονια.

- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Όχι σε παρακαλώ Σμαρώ σκεψου ...........γινεται συναντηση χωρις ΕΜΑΣ ;
και δευτερον χωρις τα ΠΑΙΔΙΑ μας ;;;;;
Ποιον ταβερνιαρη να ξεσηκώσουμε λίγο............μονο εδω στη πατριδα μας ;
Ας νοιωσουν και άλλοι αυτοι την υπεροχη γλυκα

και δευτερον χωρις τα ΠΑΙΔΙΑ μας ;;;;;
Ποιον ταβερνιαρη να ξεσηκώσουμε λίγο............μονο εδω στη πατριδα μας ;
Ας νοιωσουν και άλλοι αυτοι την υπεροχη γλυκα
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Απο αυτο το αυτι δεν ακουω.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και νομιζω , ουτε και ο αντρας μου.....αυτος νομιζω δεν ακουει και απο τα δυο...οταν ειναι για .................agiooros έγραψε:na paris kai ton Antra sou kai na erthis.smarti έγραψε:Νομιζω σε προλαβα...το ρωτησα ειδη τον αντρα μου , μετα που εγραψες οτι θα πας, αν τυχαινε και πηγαινε μια φιλη στη συναντηση, αν μπορουσα να παω μαζι της(Χωρις βεβαια να ρωτησω τον ξενοδοχο πρωτα)vasilikirimp έγραψε:Σμαρώ έλα να ταξιδέψουμε μαζί - να τσακωνόμαστε καθ'οδόν !!!!![]()
![]()
![]()
Αλλα το θεωρησα αυτονοητο οτι θα με παρεις!
....και η απαντηση του ηταν,, ναι ..μπορεις αν παρεις και τα 4 παιδια μαζι,,!!!!Γι αυτο βασιλικη μου καλη.......σκουρα τα βλεπω τα πραγματα.......!!!!!Τι ωραια θα ηταν..μακαρι....!!Ευχομαι να περασετε πολυ ωραια....και προσοχη στο δρομο!!!!!!Πως δεν φοβασαι βρε τοσο μεγαλο ταξιδι!
![]()