Καλο παραδεισο μικρε...

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
theofano
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Re: Καλο παραδεισο μικρε...

Δημοσίευση από theofano »

Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Ακομη δεν καταλαβαν μερικοι οτι το θεμα μπηκε για να κανουμε μια προσευχη για τον Αλεξανδρο ?

Ακομη δεν καταλαβαν μερικοι οτι οι "αλητες" και οι "τραμπουκοι" που αναφερουν
ειναι τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ αλλα και μεγαλυτερης ηλικιας ανθρωποι που βγηκαν στους δρομους για το αδικο της δολοφονιας οπως και για τα οσα ντροπιαστικα βλεπουν στην καθημερινη τους ζωη ?

Ακομη δεν καταλαβαν μερικοι οτι με τα 700 ευρω μισθο δεν ζεις αλλα φυτοζωεις ?

Ακομη δεν καταλαβαν μερικοι οτι με τετοιες συνταξεις οι μαναδες και οι πατεραδες μας δυσκολευονται απιστευτα ? [χωρια που οι περισσοτερες νοικοκυρες δεν παιρνουν καν συνταξη ]

Ακομη δεν καταλαβαν μερικοι οτι η αγανακτηση και η οργη θεριευει εδω και χρονια
απο τις αντιλαικες κυβερνησεις που το μονο που σκεφτονται ειναι ο ευκολος πλουτισμος,
οι μιζες,τα ακινητα και οι τραπζικοι λογαριασμοι ?

Το ελαχιστο που μπορω να πω για ορισμενους ειναι οτι ντρεπομαι ειλικρινα
και συμφωνω απολυτα με το Μανωλη σε οσα ειπε !

Περαστικα σας χριστιανοι του pc [οπως ελεγε κι ενας παλιος φιλος ο aanast] !

Ενα παιδακι σκοτωθηκε τοσο αδικα και σεις σκεφτοσασταν ειτε να μιλησετε για τα υλικα
που καταστραφηκαν ειτε να συμμετεχετε σε αλλα θεματα συζητησεων
και δεν ειπατε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα Θεος σχωρεστον !

Φυσικα και δεν ειμαι υπερ των καταστροφων αλλα η αγανακτηση και η οργη ορισμενων
δεν μπορει να συγκρατηθει με αυτα που ζουν !

Καληνυχτα...
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
filli
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από filli »

Το οτι μερικοι δεν εγραψαν ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ για να το δουν ολοι δεν σημαινει οτι δεν το ειπαν ή οτι δεν νιωθουν θλιψη για τον χαμο μιας ζωης. Ας μην θρηνουμε ομως σαν τους μην εχοντες ελπιδα ...Ειναι κριμα να προσβαλλουμε την προαιρεση ολων οσων γραφουν εδω γιατι εγω πιστευω οτι πρεπει να ειστε ολοι υπεροχοι ανθρωποι. Αυτη την εντυπωση εχω παρακολουθωντας τα γραφομμενα σας.(Με τιμα που με δεχθηκατε κοντα σας) Το ποσο Χριστιανος ειναι ο καθενας ας το αφησουμε στην κριση του Θεου. Κι αν το προβλημα ειναι το οικονομικο και η απαισιοδοξια για το μελλον και το παρον ,θυμησου οτι και στα χρονια του Χριστου υπηρχαν ζηλωτες που ζητουσαν λυση στα προβλημματα του λαου, αλλα ο Χριστος ηταν ξυπολυτος ...Τελος παντων μπορει κανεις να πει πολλα αλλα ...Και θυμησου σε παρακαλω οτι δεν σκοτωθηκε μονον ενα παιδακι αδικα!
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Δεν θα σου απαντησω εγω αλλα μια...16χρονη !

Γιατι οι νεοι καταλαβαινουν...απο τους μεγαλους αρχιζει το προβλημα !

Για τον Αλέξανδρο…

Οι τελευταίες νύχτες και η τραγική εξέλιξη των γεγονότων με κρατούν ξάγρυπνη, επιβάλλοντας στην παιδική μου συνείδηση το καθήκον να αγωνιστώ για την απόδοση δικαιοσύνης για τη στυγερή δολοφονία αυτού του παιδιού αλλά και για κάθε δολοφονία που πραγματοποιείται καθημερινά στις ψυχές των νέων ανθρώπων, κατακερματίζοντας τα όνειρά τους και καταπνίγοντας το φυσικό δικαίωμα που έχουν στην ελπίδα. Το μόνο όπλο που μας απέμεινε πια είναι η φωνή μας, το ελάχιστο δικαίωμα που μας παρέχει η κατ’ επίφαση δημοκρατία που εφαρμόζεται στη χώρα μας, είναι η φωνή μας! Εκμεταλλευόμενη λοιπόν αυτό το ελάχιστο δικαίωμα που έχω θα ήθελα να εκφράσω την δική μου προσωπική οδύνη για τα γεγονότα βασισμένη στα απλά και τρυφερά αισθήματα που διακρίνουν τις εφηβικές καρδιές και όχι σε πολιτικά φαινόμενα και κομματικά συμφέροντα.

Η τυχαία παραμονή μου στην Αθήνα το περασμένο Σαββατοκύριακο μου επέτρεψε να αντικρύσω με τα μάτια μου την ολέθρια καταστροφή μιας ολόκληρης χώρας μέσα από το ξέσπασμα αγανακτισμένων ανθρώπων. Γιατί οι σπασμένες βιτρίνες και οι καμένοι κάδοι είναι για μένα αντίκρισμα μιας πανελλήνιας οργής και αγανάκτησης, γεγονός που φέρνει στην επιφάνεια την ανικανότητα μιας κρατικής μηχανής να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να λάβει δραστικά μέτρα αναλαμβάνοντας τις ευθύνες και όχι κατηγορώντας υποτιθέμενους τρομοκράτες και κουκουλοφόρους κάνοντας, έπειτα παραπλανητικές δηλώσεις προς όφελος της κυβέρνησης.

Όταν πληροφορήθηκα το τραγικό γεγονός της στυγερής δολοφονίας του νεαρού 15χρονου και τις υποτιθέμενες συνθήκες υπό τις οποίες έγινε, βιάστηκα να οικειοποιηθώ την άποψη των μεγάλων, που από τη μία καταδικάζουν την συμπεριφορά του ειδικού φρουρού και από την άλλη θεωρούν τον νεαρό ένα αντιεξουσιαστικό όργανο που πήγαινε γυρεύοντας. Παρακολουθώντας στη συνέχεια μια τηλεοπτική εκπομπή στην οποία προβαλλόταν η ζωή και ο χαρακτήρας αυτού του παιδιού, από ανθρώπους που τον γνώριζαν και όχι από επιτήδειους συγκαλύπτες του εγκλήματος, ένιωσα ντροπή για την αρχική μου εκτίμηση ενώ παράλληλα ένιωσα το αίμα στις φλέβες μου να παγώνει, ακούγοντας τα όνειρα και τις προσδοκίες που είχε αυτός ο νεαρός. Έβλεπα στο πρόσωπό του και στα λαμπερά του μάτια την ελπίδα και το όραμα για το μέλλον, που βλέπω στα μάτια των συμμαθητών μου και στον καθρέπτη του σπιτιού μου καθημερινά. Ένιωσα το φως αυτού του παιδιού να ενώνεται με το δικό μου και κάθε παιδιού πάνω σ’ αυτή τη γη και τότε συνειδητοποίησα πως στη θέση αυτού του αγοριού που δολοφονήθηκε με αυτόν τον άκαρδο τρόπο θα μπορούσα να βρίσκομαι εγώ, οι συμμαθητές μου, οι φίλοι μου.

Κι έπειτα εμείς η νεολαία που κατηγορούμαστε για τα πάντα και θεωρούμαστε το εξιλαστήριο θύμα για την συγκάλυψη αδυναμιών της κρατικής εξουσίας, βγήκαμε στους δρόμους να αγωνιστούμε και να παλέψουμε με κίνδυνο τη σωματική μας ακεραιότητα, για να αλλάξουμε αυτή την κοινωνία που πνίγει τα παιδιά της και καταπατά τα δικαιώματά τους. Εμείς «οι αναρχικοί» και «οι βάνδαλοι», «οι τεμπέληδες» και «οι χαραμοφάηδες» αυτού του κόσμου τρέξαμε στους δρόμους να παλέψουμε για τον Αλέξανδρο, για σας, για εμάς, για όλους. Δεν εκμεταλλευτήκαμε το κλείσιμο των παιδαγωγικών ιδρυμάτων για να πάμε για καφέ, αδιαφορώντας για τον κοινωνικό πόλεμο και το πλήγμα που δέχτηκε η χώρα μας, αλλά μείναμε εκεί, έξω στους δρόμους, με μοναδικό όπλο την ελεύθερη βούληση του ατόμου και την πηγαία ανάγκη της ανθρώπινης ύπαρξης για δικαίωση.

Μέσα από τα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που αποτελούν ίσως τη μοναδική παρηγοριά και δυνατότητα έκφρασης της νεολαίας αλλά και κάθε πολίτη θα ήθελα να εκφράσω την βαθιά μου λύπη και αγανάκτηση για αυτό το επιπρόσθετο τραγικό γεγονός και να καλέσω όλους τους γονείς να σταθούν στο πλευρό των παιδιών τους και να τους στηρίξουν στον σκληρό τους αγώνα, γιατί αυτό προστάζει το ιερό καθήκον της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης και γιατί οφείλουμε σαν λαός να απαλλαχτούμε πλέον από την αντίληψη του μεμονωμένου περιστατικού και να αποδεχτούμε τη συλλογικότητα του προβλήματος. Αν πραγματικά θέλουμε να απαλλάξουμε τον εαυτό μας από τις ερινύες, καθώς σαν μέλη αυτής της κοινωνίας είμαστε συνυπεύθυνοι για το συμβάν και αν επιθυμούμε την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα μας θα πρέπει να απογαλακτιστούμε από τις αδρανείς συμπεριφορές και τις παθητικές αποδοχές της εγκληματικότητας γιατί σίγουρα δεν αποτελούν πρότυπη συμπεριφορά σκεπτόμενου και ελεύθερου ανθρώπου και σε καμία περίπτωση δεν προσφέρουν λύσεις σε τέτοιου μεγέθους κοινωνικά προβλήματα.

Αν το όνειρο αυτού του παιδιού ήταν να περάσει στη Νομική σχολή και να υπηρετήσει τη δικαιοσύνη τάσσοντας τον εαυτό του απέναντι στην ανομία και αδικία αυτού του κόσμου, έχουμε το καθήκον, την ιερή υποχρέωση να πραγματοποιήσουμε το όνειρό του!

Καλό ταξίδι μικρέ άγγελε που δεν πρόλαβες να γευτείς τους καρπούς της ζωής…

Αναπαύσου εν ειρήνη εκεί που βρίσκεσαι κι εμείς εδώ κάτω δεν σε ξεχνάμε…!!!

Άρτεμις Σιτέλη

16χρονη Μαθήτρια Γενικού Λυκείου

http://www.zougla.gr/news.php?id=16199
filli
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από filli »

Αγαπητε αδερφε Νικο εισαι πραγματικα ενας ευαισθητος ανθρωπος ..
Εγω για ενα πραγμα ειμαι σιγουρη :πως την πατριδα μας δεν την αγαπησε κανεις απο οσους την κυβερνησαν .Πως την νεανικη αναγκη για αγωνες ,αμφισβιτηση ,ελευθερια παντοτε οι επιτηδιοι εκμεταλευονταν προς ιδιον ωφελος κατευθυνοντας την νεανικη αγνη ψυχη .Αφου αυτα τα παιδια ειναι τα δικα μας παιδια πρεπει να τους μαθουμε το επιτρεπτο και το ανεπιτρεπτο ,να θεσουμε ορια αν τα αγαπαμε.Ο θυμος ειναι συναισθημα αποδεκτο , οχι ομως ολοι οι τροποι εκφρασης του.Αυτα τα παιδια , οπως δεν θελω να δολοφονει κανεις το μελλον τους ,ετσι δεν θελω να τα βλεπω να το δολοφονουν(το μελλον τους) απο μονα τους. Δεν πιστευω αυτο που ειπε ο αλλαχ στον Κεμαλ στο τραγουδι εκεινο ...
.. "νικημενο μου ξεφτερι δεν αλλαζουν οι καιροι ,
με φωτια και με μαχαιρι παντα ο κοσμος προχωρει)
Αλλου ειδους επανασταση μας χρειαζεται :πνευματικη! Νικο ο Θεος μαζι σου! Συνεχισε να εισαι ανθρωπος!
Άβαταρ μέλους
theodora
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodora »

NIKOSZ έγραψε:Δεν θα σου απαντησω εγω αλλα μια...16χρονη !

Γιατι οι νεοι καταλαβαινουν...απο τους μεγαλους αρχιζει το προβλημα !

Για τον Αλέξανδρο…

Οι τελευταίες νύχτες και η τραγική εξέλιξη των γεγονότων με κρατούν ξάγρυπνη, επιβάλλοντας στην παιδική μου συνείδηση το καθήκον να αγωνιστώ για την απόδοση δικαιοσύνης για τη στυγερή δολοφονία αυτού του παιδιού αλλά και για κάθε δολοφονία που πραγματοποιείται καθημερινά στις ψυχές των νέων ανθρώπων,
Απόδοση δικαιοσύνης για την στυγερή δολοφονία του παιδιού, σε μία δημοκρατική χώρα δίνεται από τους νόμους και τα δικαστήρια. Όσο για την κάθε δολοφονία της κάθε ψυχής που δολοφονείται από τον οποιοδήποτε, την δικαιοσύνη θα την αποδώσει μόνον ο Κύριος.

κατακερματίζοντας τα όνειρά τους και καταπνίγοντας το φυσικό δικαίωμα που έχουν στην ελπίδα. Το μόνο όπλο που μας απέμεινε πια είναι η φωνή μας, το ελάχιστο δικαίωμα που μας παρέχει η κατ’ επίφαση δημοκρατία που εφαρμόζεται στη χώρα μας, είναι η φωνή μας!
...και όχι μόνο....... λοστοί, φωτιές, πέτρες, απειλές, βανδαλισμοί, ΒΙΑ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ, ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

Εκμεταλλευόμενη λοιπόν αυτό το ελάχιστο δικαίωμα που έχω θα ήθελα να εκφράσω την δική μου προσωπική οδύνη για τα γεγονότα βασισμένη στα απλά και τρυφερά αισθήματα που διακρίνουν τις εφηβικές καρδιές και όχι σε πολιτικά φαινόμενα και κομματικά συμφέροντα.
Και άλλα 100 εκλεκτά παραμύθια από μένα.

Η τυχαία παραμονή μου στην Αθήνα το περασμένο Σαββατοκύριακο μου επέτρεψε να αντικρύσω με τα μάτια μου την ολέθρια καταστροφή μιας ολόκληρης χώρας μέσα από το ξέσπασμα αγανακτισμένων ανθρώπων. Γιατί οι σπασμένες βιτρίνες και οι καμένοι κάδοι είναι για μένα αντίκρισμα μιας πανελλήνιας οργής και αγανάκτησης,
Θα σου πω εγώ ποιός είναι αγανακτισμένος και ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ. Οι φορολογούμενοι και εργαζόμενοι άνθρωποι που φτιάχνουν και ξαναφτιάχνουν σχολές και βιβλιοθήκες για να έχετε κτίρια και υλική υποδομή για να σπουδάσετε μιά επιστήμη ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ χωρίς να έχετε το δικαίωμα αυτό.
Αγανακτισμένοι άνθρωποι που δεν ανέχονται να ποδοπατήτε το δικαίωμα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και να καίγονται οι δρόμοι, τα καταστήματα τους, τα αυτοκίνητα τους και να ΠΑΡΑΛΗΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Είδε ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ έναν εργαζόμενο να βγει να κάψει, να λεηλατήσει, να βάλει φωτιές?

γεγονός που φέρνει στην επιφάνεια την ανικανότητα μιας κρατικής μηχανής να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να λάβει δραστικά μέτρα αναλαμβάνοντας τις ευθύνες και όχι κατηγορώντας υποτιθέμενους τρομοκράτες και κουκουλοφόρους κάνοντας, έπειτα παραπλανητικές δηλώσεις προς όφελος της κυβέρνησης.
Μπά? Το ίδιο παιδάκι με τα αγνά και τρυφερά του αισθήματα που δεν το διακρίνει το κομματικό ή το πολιτικό συμφέρον τα ΚΡΙΝΕΙ αυτά? Βρε μπράβο!
Δεν θα συνεχίσω να απαντώ στο γράμμα του παιδιού αδελφέ μου NIKOSZ, γιατί είναι ΠΑΙΔΙ.
Ένα παιδί που κοιμάται στο ασφαλές του το σπιτάκι, με τα σχολεία του, τα φροντιστήρια του, τις σπουδές από τους καλούς του τους γονείς εξασφαλισμένα, που δεν του έχει λείψει ποτέ τίποτα από τα υλικά.
Με τα καλά του τα ρουχαλάκια, τις εκδρομούλες του και όλα όσα έχουν τα παιδιά σήμερα.
Και πάντα έτσι να συνεχίσει του εύχομαι .
ΟΜΩΣ η καρδιά χωρίς σώφρονα νου, είναι ένα τίποτα, όσο συναισθηματική και εάν είναι.
Μιλάμε εδώ για αρρώστεια πνευματική και ψυχική συνάμα, το καταλαβαίνει κάποιος?
Καίνε από αγανάκτιση, θυμό, οργή (πήρανε χαμηλό μισθό τα πουλάκια μου?)ανεξάρτητα από όπου αυτή και εάν προέρχεται. (καθηγητές, κοινωνία, γονείς)
Δεν βρέθηκε ποτέ ένας στον δρόμο αυτών των παιδιών να τους πει να σηκώσουν τα μάτια ψηλά και να δοξολογήσουν τον Θεό για ΟΣΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ?
Και θα σου πω τί γίνεται. ΓΙΝΑΜΕ ΑΠΛΗΣΤΟΙ, ΚΑΚΟΙ, ΚΡΙΤΕΣ ΟΛΩΝ.
Όλοι γκρινιάζουμε και ΖΗΤΑΜΕ παραπάνω. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. 2 αυτοκίνητα η κάθε οικογένεια, διακοπές τα καμάρια ξεχωριστά, καθημερινές εξόδους, μαθήματα στα μαθήματα, διασκεδάσεις, πλούσια φαγητά και ποτά σε καθημερινή. Φεύγουν τα χρήματα του μισθού και εμείς διαμαρτυρόμαστε και ζητάμε συνέχεια.
Τα παιδιά μεγάλωσαν μέσα στην χλιδή και στην γκρίνια από όλους μας.
Και όπως μεγάλωσαν όχι μόνο χωρίς Θεό αλλά και βρίζοντας τον, τώρα ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ.
Με λιγότερα λόγια δεν μπορούσα να απαντήσω στους συναισθηματισμούς τους όμορφους που διάβασα, όχι για να απαντήσω από μαγκιά, αλλά γιατί αυτό το κοριτσάκι που λέει όσα λέει ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟ και Ο ΕΝΟΧΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ.
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Άβαταρ μέλους
theodora
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodora »

Για μιά 16χρονη……

"Τί στερήθηκες καλό μου παιδί όσο μεγάλωνες, ή σπούδαζες και έχεις τόσο θυμό και τέτοια οργή μέσα σου?

Πότε πρόλαβες να επωμιστείς τα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα μιάς ολόκληρης χώρας?

Σε βγάλανε από μικρό για δουλειά οι γονείς σου και σου στέρησαν τα σχολεία, τις διασκεδάσεις και τις σπουδές? Απέκτησες ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις?

Κοίτα γύρω σου τα κλάμματα και την απόγνωση των ανθρώπων που έκαψες την περιουσία τους.

Κοίτα που σε ένα απόγευμα εορταστικής ημέρας, ο καταστηματάρχης της Πάτρας που σφάλισε το μαγαζάκι του, κλαίει και οδύρεται. Τί σου φταίει που του έκανες βαρύτερα τα ασήκωτα βάρη του?

Κοίτα γύρω σου πόση φρίκη προκαλείς ΑΚΟΜΑ.............................!!!!!!!!!!!

Τί κοριτσάκι μου καλό κάνανε στην ψυχούλα σου, στην καρδούλα σου και κυρίως στο ελεύθερο πνεύμα σου?

Κοίταξε ήρεμα γύρω σου την κοινωνία στην οποία ζεις. Πήγαινε σε φτωχές οικογένειες που δεν λείπει ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ το χαμόγελο και η ευχαριστία στον Θεό ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(από τους οποίους αδικούντε!!!!!)

Δολοφόνησε ένα όργανο της τάξης έναν συμμαθητή σου. Ένα αγγελούδι. ΠΟΝΑΣ ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, αλλά τί είναι σώφρων να γίνει? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 3 νύχτες τώρα?

Πήγε η μανούλα σου η καυμένη, ή ο καθηγητής σου που σε συμβουλεύσε στους δρόμους να κάψει όχι μόνο δημόσια περιουσία, αλλά και τα μαγαζιά, τα σπίτια, τα αυτοκίνητα, τα μηχανάκια άλλων συνανθρώπων σου?

Εάν αυτό έχεις στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ σαν έννοια απονομής δικαιοσύνης, ή δημοκρατίας, τότε πραγματικά ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ.

Σκέψου............πριν να είναι πολύ αργά για σένα. "
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
γιασεμί
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από γιασεμί »

Ανάπαυσε την ψυχή του μικρού Αλέξανδρου Κύριε και δώσε φώτιση σε όλους αυτούς που έχουν βρεί λάθος τρόπο να αντιδράσουν.
« Και καθώς θέλετε ίνα ποιώσιν υμίν οι άνθρωποι, και υμείς ποιείτε αυτοίς ομοίως».
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Ποιός σου είπε ότι το κοριτσάκι αυτό που έγραψε το γράμμα είναι χωρίς σώφρονα νου ?
Ποιός σου είπε ότι οι γονείς του το κακόμαθαν και δεν του προσφέρουν τίποτα πνευματικό ?
Ποιός σου είπε ότι υπερασπίστηκε τους βανδαλισμούς ?
Είδες ποιοί έκλεψαν , είδες ποιοί κάναν πλιάτσικο ? δεν το έκαναν οι μαθητές , το έκαναν αλλοδαποί που ήρθαν στη χώρα μας να ζήσουν και από πάνω κλέβουν ( θύματα της φτώχειας )
Ασε λοιπόν στην άκρη τα 15χρονα παιδιά γιατί ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ
ΝΑΙ
ΗΡΩΕΣ
και δεν είσαι μήτε εσύ , μήτε εγώ , γιατί εμείς καθόμαστε και τα βλέπουμε όλα στη τηλεόρασή μας
Εμείς εκ του ασφαλούς περιμένουμε να αλλάξει ο κόσμος χωρίς να κουραστούμε , χωρίς να αγωνισθούμε
Αμ δεν αλλάζει έτσι ο κόσμος
Πίσω από ένα φόρουμ από μια τηλεόραση από ένα τηλέφωνο από ένα κινητό δεν αλλάζει ο κόσμος
Να'ναι καλά η κοπελίτσα αυτή και κάθε νέος και νέα που έχει κότσια να αγωνίζεται ειρηνικά
Το καζάνι ξεχείλισε , συνεχόμενα σκάνδαλα , σε όλους τους θεσμούς , από τη πολιτική μέχρι τo Aγιο Ορος
και ξαφνικά σας φταίνε τα "άμυαλα" κοριτσάκια και αγόρια των 15 ετών

Νίκο μου καλό βράδυ εύχομαι να'σαι καλά
Καλή Σαρακοστή
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”