Χρόνια Πολλά στην Ελπίδα μας

Ευχές.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χρόνια Πολλά στην Ελπίδα μας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Αλλο ένα τρυφερό τραγούδι, αφιερωμένο στην Ελπίδα μας! :8

Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
babisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από babisgr »

Χρόνια Πολλά και από εμένα! Να χαίρεσαι τον εαυτό σου και την οικογένειά σου!
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Ευχομαι οι ευχες σας να με ακολουθουν παντα.....γιατι το χω πραγματικα αναγκη!!!!!Ο Θεος να σας εχει ολους και ολες καλα.

Εικόνα
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Παναγιώτη το τραγούδι που έβαλες είναι, για μένα, ένα από τα καλύτερα (Ελληνικά και ξένα) που έχω ακούσει στη ζωή μου! Πολύ τυχερή η Ελπίδα!
Η μουσική του μακαρίτη Λοΐζου είναι αριστουργηματική, όπως και οι στίχοι του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Το δε ντεμπούτο της Μαρίζας Κωχ (1970 παρακαλώ) εξαίρετο!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

aposal έγραψε:Παναγιώτη το τραγούδι που έβαλες είναι, για μένα, ένα από τα καλύτερα (Ελληνικά και ξένα) που έχω ακούσει στη ζωή μου! Πολύ τυχερή η Ελπίδα!
Η μουσική του μακαρίτη Λοΐζου είναι αριστουργηματική, όπως και οι στίχοι του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Το δε ντεμπούτο της Μαρίζας Κωχ (1970 παρακαλώ) εξαίρετο!
Ο Μάνος Λοΐζος έφυγε από τη ζωή στις 17 Σεπτεμβρίου 1982.
Ηθελα να το γράψω εκείνη τη μέρα, αλλά δεν "ταίριαζε" το ένα γεγονός με το άλλο.
Το τραγούδι αυτό, εκτός από προσφορά στο Ελπιδάκι μας, ήταν και ένα μνημόσυνο στον ίδιο..... :( :smile: :( :smile: :( :smile: :smile: :(
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χρόνια Πολλά”