Συνάντηση μελών Θεσσαλονίκης, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2007
Συντονιστής: Συντονιστές
- 
				eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας 
- Επικοινωνία:
Φίλε μου Νίκο περάσαμε πολύ όμορφα έως απερίγραπτα! Τώρα βέβαια επόμενη ανακοίνωση θα βγει για την συνάντηση που έρχεται περίπου τον επόμενο μήνα, πρώτα ο Θεός. Σχετικά με τις συναντήσεις των μελών της Θεσσαλονίκης; (τις άτυπες) για έναν καφέ π.χ, ή για ένα κρασάκι δεν χρειάζεται και δεν θα βγει ανακοίνωση. Πλέον όσοι ή όσες θέλουν το δείξανε ότι τους αρέσει η παρέα μας, κινητά ανταλλάξαμε, οπότε δεν χρειάζεται άλλη ανακοίνωση για μια συνάντηση απλή. Όποιος ή όποια θέλει να πληροφορηθεί για επόμενη συνάντηση ας επικοινωνήσει μεπροσωπικό μήνυμα. στους "πιστούς " της παρέας, δηλ. Me τον Ηλία (σtratos), μαζί μου, με τον αγαπητό μας Yunan ή με τον εορτολόγιο, ή με την Γιούλη :D  :D  :D για να μαθει λεπτομέρειες για τις υπόλοιπες εξορμήσεις μας :D  :D  :D  :D

- 
				Misha
- Κορυφαίος Αποστολέας 
- Επικοινωνία:
Ελπίζω αυτά που λες να μην ήταν μπηχτή για μένα που δεν ήρθα αλλά ειλικρινά ήμουν τόσο πνιγμένος που δε βρήκα χρόνο ούτε να ειδοποιήσω.parikos_ έγραψε:Φίλε μου Νίκο περάσαμε πολύ όμορφα έως απερίγραπτα! Τώρα βέβαια επόμενη ανακοίνωση θα βγει για την συνάντηση που έρχεται περίπου τον επόμενο μήνα, πρώτα ο Θεός. Σχετικά με τις συναντήσεις των μελών της Θεσσαλονίκης; (τις άτυπες) για έναν καφέ π.χ, ή για ένα κρασάκι δεν χρειάζεται και δεν θα βγει ανακοίνωση. Πλέον όσοι ή όσες θέλουν το δείξανε ότι τους αρέσει η παρέα μας, κινητά ανταλλάξαμε, οπότε δεν χρειάζεται άλλη ανακοίνωση για μια συνάντηση απλή. Όποιος ή όποια θέλει να πληροφορηθεί για επόμενη συνάντηση ας επικοινωνήσει μεπροσωπικό μήνυμα. στους "πιστούς " της παρέας, δηλ. Me τον Ηλία (σtratos), μαζί μου, με τον αγαπητό μας Yunan ή με τον εορτολόγιο, ή με την Γιούλη :D :D :D για να μαθει λεπτομέρειες για τις υπόλοιπες εξορμήσεις μας :D :D :D :D
Αν θέλετε, όταν ξαναβγείτε, μου στέλνετε κανένα pm (αν και πάλι λόγω συζύγου κυρίως δεν υπόσχομαι) αλλιώς τα λέμε στην καθιερωμένη συνάντηση. :)

μου είπε πως χορεύαν τα
 μου είπε πως χορεύαν τα