angieholi έγραψε:
- τον Απόστολο-Aposal και να καταλάβει γιατί όλοι τον αγαπάνε τόσο πολύ...
- τον Παναγιώτη-Panagiotispy και να δει ότι η δυνατή του πένα συνδυάζεται απόλυτα με την ψυχή του και αυτό που εκπέμπει...
- τον Βασίλη-Vasilisalt με το εγκάρδιο χαμόγελο και διάθεση να τους πειράξει όλους, να παραπονιέται ότι του τρώω τις γαρίδες...
- τον Φώτη-Kaysokalivia και να τον θαυμάσει για την θέληση του και τον κόπο του...
- τον Ευθύμη-Euthymis με την ευγενική του φυσιογνωμία, που καθόταν δίπλα μου και με ανέχτηκε και με έκανε να γελάω συνέχεια...
- τον λιγομίλητο Γιάννη-Michail...
- τον καταπληκτικό Διαχειριστή μας Νίκο-Agion-Oros
Μάλλον ήμουν σε άλλη συνάντηση! Δεν εξηγείται αλλιώς!
1. Δυνατή η πέννα του Παναή; Έλεος! Θα πέσουν κι οι πέτρες επάνω μας!
2. Εγκάρδιο; χαμόγελο; Μιλάμε για τό ίδιο άτομο; Και ποιές γαρίδες; Είχαμε και γαρίδες;
3. Ο κόπος του νεαρού Φώτη; Ποιός κόπος; Με το μουλάρι ήρθε; Νέος άνθρωπος είναι! Όσο για τη θέλησή του, αν ομιλείς για την Ανόρθωση, πράγματι ήταν αξιέπαινη!
4. Ευγενική φυσιογνωμία ο καμικάζι; Θα τρελλαθώ! Αυτός γνωρίζει μόνο από ανάποδα τιμόνια, υδρολίσθηση, υποστροφή και υπερστροφή, τετ-α-κε (tete – a - queu) νίτρο και κομένες εξατμίσεις - bazooka!
5. Λιγομίλητος ο Γιάννης; Σίγουρα ήμουν σε άλλη συναντηση!
6. Πληκτικός Διαχειριστής; Ε, ναι. Εδώ συμφωνούμε, επιτέλους!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
aposal έγραψε:Κάποια στιγμή ήρθε και η Αγγελική. Δεν λέω περισσότερα. Η Αγγελική είναι αυτή που έδινε οδηγίες πώς θα έρθετε με τα ΙΧ σας στην ταβέρνα…(απορώ πώς ήρθατε)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Λοιπόν να βάλουμε τα πράγματα σε μία τάξη.
Το σημείο συνάντησης - η ταβέρνα - είχε επιλεγεί με σοφία.
Αν δεν είχες gps, ήταν σαφώς πιο εύκολο να εντοπίσεις ψύλλο σε άχυρα.
Τώρα για τους συμμετέχοντες.
Για την Αγγελική απλά θα επαναλάβω για πολλοστή φορά πως είναι άψογη σε όλα.
Η Τούλα με τον αέρα - πλέον - της ΄΄παλιάς΄΄ στο φόρουμ ήταν άνετη και πρόσχαρη. Αν άφηνε μάλιστα να μιλήσουν και λίγο το σύζυγο και την κορούλα της θα της έβαζα 10 με τόνο.
Αν δεν ήξερα τον Απόστολο θα πίστευα πως ο Ηλίας το διοργάνωνε. Οικίος με πρόσωπα και πράγματα. Ειδικά στη συνάντηση με τον π. Ματθαίο νόμιζα κάποια στιγμή πως γινόταν σπίτι του.
Ο Αριστείδης γελαστός και πρόσχαρος με εντυπωσίασε με τα ταλέντα του. Ειδικά αυτό στους χωρούς λάτιν. Ελπίζω η νέα συνάντηση εκτός των άλλων να έχει και κάτι σχετικό.
Ο Κων/νος και η Μαρία νεότατοι, ερωτευμένοι και πολύ ΄΄χρήσιμοι΄΄.
Η vivika, θα έλεγα πως ήρθε με δημοσιογραφική διάθεση. Ευγενέστατη, μάλλον κατέγραφε κινήσεις και απόψεις. Σχεδόν ύποπτος ο ρόλος της ( Ακούστηκε πως είναι άνθρωπος του Νίκου-agiooros ).
O Ανδρέαςμας και η Μαριάννα του πιθανώς έχουν καταγωγή από Κύπρο. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι στενές σχέσεις με το Φώτη.
Ο Νικηφόρος άρχοντας. Πραγματική λεβεντιά.
Ο Γιώργος ήταν ο καλύτερος. Ο κορυφαίος όλων. Ειδικά όταν μου έταξε εξυπηρέτηση σε κάτι που του ζήτησα...
Όσον αφορά την Ειρήνη απλά ενημερώνω το φόρουμ πως πρόκειται για μια εξαιρετική συγγραφέα παιδικών διηγημάτων. Και μια καλή νέα φίλη μας...
Ο Γιάννης φαίνεται να κουβαλά ιστορία για να γραφούν 5, 6 βιβλία. Για επαναστάτης των βορείων προαστείων μου έμοιασε. Λευτεριά στη βόρεια Μύκονο!
Ο Ευθύμης ήταν πραγματική εκπληξη. Ένας νεότατος λεβέντης με χαρούμενη διάθεση και πνευματική συγκρότηση.
Άφησα σχεδόν τελευταίο το Φώτη. Όλα τα λεφτά ο τύπος. Η τέχνη του απλού. Μεγάλη μας τιμή το ταξίδι του.
Αν δεν μας έλεγε πως είναι από τη Κύπρο δεν θα το καταλαβαίναμε. Η προφορά του θα έλεγα πως έμοιαζε με του αδερφού Απόστολου με τη γνωστή ευγενής κολωνακιώτικη καταγωγή. Μα να μη έχει ούτε χροια κυπριακού ιδιώματισμού;
Ο λόγος του έμοιζε σαν εκπομπή του Κίκου Κίκου στο ΡΙΚ.
Κάποια στιγμή μάλιστα ΄΄απείλησε΄΄ να μιλήσει κυπριακά!
Να είσαι καλά Φωτάρα. Έχεις πιάσει θέση στη καρδιά όλων μας.
Για τον ηρωικό Παναγιώτη δεν θα πω πολλά. Ωραίος τύπος απλά. Μάλλον συγκρατημένο τον είδα. Ισως να τον απειλούσαν κάποιοι δίπλα του; Τι να πω.
Θέλω να πιστεύω ότι τα γραπτά μου αποπνέουν τη χιουμοριστική μου διάθεση και δεν θα παρεξηγηθεί κανείς! Αν παρ' όλα αυτά κατανοήσατε ότι μέσα από το χιούμορ μου βγάζω τα απωθημένα μου (πάγια τακτική), στείλτε μου ένα πμ και θα επανορθώσω τάχιστα!
aposal έγραψε:Κάποια στιγμή ήρθε και η Αγγελική. Δεν λέω περισσότερα. Η Αγγελική είναι αυτή που έδινε οδηγίες πώς θα έρθετε με τα ΙΧ σας στην ταβέρνα…(απορώ πώς ήρθατε)!
Ε! Καλά...... Μην κάνουμε βούκινο το γεγονός ότι έλεγα σε όλους που θα πάνε και πως τελικά εγώ πήγα σε άλλη εκκλησία και περίμενα.........
Η ποντιακή μου καταγωγή με πρόδωσε.........................
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
Χαρηκα που περασατε το Σαββατο καλα
αν ειμουνα εγω δεν θα περνουσατε ετσι
γι αυτο Αποστολε να χαιρεσαι που δεν ειρθα
τα ειπαμε με μερικους εστω και τηλεφωνικως
Βασιλη να εισε καλα με εσενα τα παμε και το βραδακι
μια ερωτηση
ειμεις που δεν ειμασταν εκει αλλα μας γνωριζουνε αλλα μελη απο αλλες συναντησεις δεν δικαιουμαστε να δουμε φωτογραφιες???
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
Dimitris39 έγραψε:Χαρηκα που περασατε το Σαββατο καλα
αν ειμουνα εγω δεν θα περνουσατε ετσι
γι αυτο Αποστολε να χαιρεσαι που δεν ειρθα
Χαίρομαι!
Dimitris39 έγραψε:ειμεις που δεν ειμασταν εκει αλλα μας γνωριζουνε αλλα μελη απο αλλες συναντησεις δεν δικαιουμαστε να δουμε φωτογραφιες???
Όχι! Επί ποινή αποκλεισμού (ban)!
angieholi έγραψε:Ε! Καλά...... Μην κάνουμε βούκινο το γεγονός ότι έλεγα σε όλους που θα πάνε και πως τελικά εγώ πήγα σε άλλη εκκλησία και περίμενα.........
Η ποντιακή μου καταγωγή με πρόδωσε.........................
Συ είπας!
Να πω και μια κουβέντα για τον Κυριάκο. Χωρίς να τον ξέρω τον γνώρισα. Σπάρτακος όνομα και πράγμα.
Υπήρξε μια φήμη (νομίζω η Αγγελική τη διέσπειρε) πως δεν ήρθε στη ταβέρνα, γιατί έτρωγε στο απέναντι σουβλατζίδικο.
Ελπίζω πως δεν ξέχασα κανέναν.
Ποιον είπες;
Τον Απόστολο; Τι; Τον ξέχασα;
Α ναι. Δίκιο έχεις.
Λοιπόν χωρίς πλάκα, για αυτούς που δεν τον γνώρισαν, αναφέρω πως είναι τακτικός θεατής της ομάδος του ΠΑΟΚ με κασκώλ και σημαία και μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι μετά τον αγώνα έδειραν οι αντίπαλοι φίλαθλοι τον οδηγό του αυτοκινήτου που ήταν μέσα και ο Απόστολος.
Επίσης να υπενθυμίσω τις σχέσεις του με το καράτε, την ομοσπονδία κλπ.
Γι αυτούς που τον γνώρισαν, διέκριναν τίποτα από τα παραπάνω;
Άββυσος η ψυχή του ανθρώπου.
Απόστολε απλά σε αγαπώ! Και βεβαίως σε ευχαριστώ πολύ.
Κι άλλον ξέχασα;
Το Νίκο;
Αχ ναι τον ξέχασα το Νίκο.
Ο άνθρωπος λίγα λόγια, πολύ δουλειά!
Δηλώνω την μεγάλη εκτίμησή μου και το σεβασμό μου.
Σας ευχαριστώ όλους.
Ελπίζω να με συγχωρέσετε για το ΄΄βαρύ΄΄ χιούμορ μου.