Παρένθετη μητέρα και Εκκλησία
Συντονιστής: Συντονιστές
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Παρενθετη μητερα και Εκκλησια
Βρε παιδια εχουμε προβλημα υπογονιμοτητας η δεν εχουμε?...εχουν οι περισσοτερες γυναικες προβληματα γυναικολογικα η δεν εχουν? μ αυτη τη λογικη να μην επεμβαινουμε ιατρικα να τα αφησουμε στο ελεος του Θεου ετσι?
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
μιλάω με τη σιγουριά της μάνας - που είναι θαύμα το πως επέζησε - και κατά δεύτερον παρόλο που μου προτάθηκε για εξωσωματική επέλεξα την υιοθεσία και εκεί το παλεύω
Τη σιγουριά μιας μάνας που θέλει να δώσει αγάπη ....απλά αγάπη .....
Τη σιγουριά μιας μάνας που θέλει να δώσει αγάπη ....απλά αγάπη .....
- pepiixthis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ελπίδουλα μην σκεφτεσαι αυτά που λέμε εμείς, η κάθε Ελπίδα πρέπει να ακούει τον πνευματικό της, όλοι οι ανθρωποι λειτουργουν διαφορετικά.
Να σου θέσω ένα π.χ εμένα ποναει το κεφάλι μου για να μου περασει πλακωνομαι στα λαδακια και στους αγιασμους και σε μιση ωρα με έχει περασει, εσυ πλακωνεσαι στα depon και αμα σου πώ βάλε λίγο λαδακι μπορει να μην σου περάσει.
εχουμε...αλλά γιατί έχουμε? ας σκεφτούμε αυτό πρωτα...τα γυναικολογικα απο οσα βλέπω ξεκιναν απο λαθη τον γυναικών......στις 100 γυναικες η 2 θα έχουν προβλημα εκφυσεως ή κληρονομικότητας αρα είναι και κάτι σαν τιμωρία θα έλεγα
Να σου θέσω ένα π.χ εμένα ποναει το κεφάλι μου για να μου περασει πλακωνομαι στα λαδακια και στους αγιασμους και σε μιση ωρα με έχει περασει, εσυ πλακωνεσαι στα depon και αμα σου πώ βάλε λίγο λαδακι μπορει να μην σου περάσει.
εχουμε...αλλά γιατί έχουμε? ας σκεφτούμε αυτό πρωτα...τα γυναικολογικα απο οσα βλέπω ξεκιναν απο λαθη τον γυναικών......στις 100 γυναικες η 2 θα έχουν προβλημα εκφυσεως ή κληρονομικότητας αρα είναι και κάτι σαν τιμωρία θα έλεγα
«στενή η πύλη και τεθλιμμένη οδός η απάγουσα στην ζωήν»
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ελπίδα, ηρέμησε σε παρακαλώ! Απόψεις ανταλάσσουμε! Και κανείς δεν είπε όχι στην τεχνητή γονιμοποίηση! Είπαμε ότι το πρόβλημα της παρένθετης μητέρας, ως πολύπλοκο, καλόν είναι να το συζητήσουμε πρώτα με τον πνευματικό μας!eleimon έγραψε:Βρε παιδια εχουμε προβλημα υπογονιμοτητας η δεν εχουμε?...εχουν οι περισσοτερες γυναικες προβληματα γυναικολογικα η δεν εχουν? μ αυτη τη λογικη να μην επεμβαινουμε ιατρικα να τα αφησουμε στο ελεος του Θεου ετσι?
Τι πιο σωστό από την υπακοή στον πνευματικό;
Και έχω την άποψη ότι η τεκνοποιΐα είναι η ευτυχής κατάληξη ενός γάμου, αλλά όχι ο σκοπός του.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
gol
- Έμπειρος Αποστολέας

Aυτο το θέμα έχει μπει και έχει ξανα μπει ως προς την εξωσωματικη γονιμοποιηση και οι αποψεις διαφερουν, νομιζω οτι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε!! γιατι ολοι αυτοι που απαντησαν αρνητικα (αν δειτε τι λενε... αν προεκυπτε...οταν θα παντρευτω και συμβει....κοκ) "κρυβουν" μια...απολυτη θέση.. εγω αυτο που ξερω ειναι οταν βρεθεις σε αυτη τη θεση ελα να μου μιλησεις!!!
προσωπικα έκανα προσευχη πολυ..το εψαξα...ρωτησα πνευματικους... και η Παναγια δεν με αφησε!!! ειδε τη προαιρεση μου και του συζυγου ειδε ...και την ευχαριστω γιαυτο το θαυμα που μου έκανε! με τη βοηθεια της επιστημης! γιατι ο Θεος δεν ειναι τιμωρος βλεπει τις ψυχες μας βλεπει πως κινουμαστε πνευματικα και τοτε στέλνει την βοηθεια του ..ετσι γινονται τα θαυματα!!! και στη δικη μου περιπτωση δεν ηταν ο γιατρος η επιστημη ή δεν ξέρω εγώ τι.. άλλα ήθελε η Παναγια να κάνει το θαύμα της ίσως κάποια στιγμη αναφέρω την ιστορία μου..
ως προς τη υοθεσια ..που ζουμε βρε παιδια? στην Ελλαδα ζουμε, ετσι ευκολα γινονται οι υοθεσιες? χρονοβορες διαδικασιες και φυσικα να έχεις "κυνοδοντα"(μεσο) μακαρι να ηταν ευκολα τα πραγματα!!
προσωπικα έκανα προσευχη πολυ..το εψαξα...ρωτησα πνευματικους... και η Παναγια δεν με αφησε!!! ειδε τη προαιρεση μου και του συζυγου ειδε ...και την ευχαριστω γιαυτο το θαυμα που μου έκανε! με τη βοηθεια της επιστημης! γιατι ο Θεος δεν ειναι τιμωρος βλεπει τις ψυχες μας βλεπει πως κινουμαστε πνευματικα και τοτε στέλνει την βοηθεια του ..ετσι γινονται τα θαυματα!!! και στη δικη μου περιπτωση δεν ηταν ο γιατρος η επιστημη ή δεν ξέρω εγώ τι.. άλλα ήθελε η Παναγια να κάνει το θαύμα της ίσως κάποια στιγμη αναφέρω την ιστορία μου..
ως προς τη υοθεσια ..που ζουμε βρε παιδια? στην Ελλαδα ζουμε, ετσι ευκολα γινονται οι υοθεσιες? χρονοβορες διαδικασιες και φυσικα να έχεις "κυνοδοντα"(μεσο) μακαρι να ηταν ευκολα τα πραγματα!!
ΤΟ ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ ΠΕΔΙΟΝ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
(Γέροντας Επιφάνιος)
(Γέροντας Επιφάνιος)
Δεν ξέρω πόσοι από όλους όσους εξέφρασαν άποψη έχουν έρθει σε θέση να διαλέξουν,ή παίρνω την οποιαδήποτε βοήθεια της επιστήμης ή δεν αποκτώ παιδιά!
'Οποιος έρθει σ'αυτό το δίλλημα και διαλέξει το δεύτερο,θέλω πραγματικά να ακούσω την αποψή του!
'Οποιος έρθει σ'αυτό το δίλλημα και διαλέξει το δεύτερο,θέλω πραγματικά να ακούσω την αποψή του!
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μπραβο βρε Δεσποινα πες τα γιατι απ εξω απ το χορο πολλα τραγουδια λενε...gol έγραψε:Aυτο το θέμα έχει μπει και έχει ξανα μπει ως προς την εξωσωματικη γονιμοποιηση και οι αποψεις διαφερουν, νομιζω οτι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε!! γιατι ολοι αυτοι που απαντησαν αρνητικα (αν δειτε τι λενε... αν προεκυπτε...οταν θα παντρευτω και συμβει....κοκ) "κρυβουν" μια...απολυτη θέση.. εγω αυτο που ξερω ειναι οταν βρεθεις σε αυτη τη θεση ελα να μου μιλησεις!!!
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μανα δεν ειναι αυτη που γεννα ετσι μη το ξεχναμε????....ουτε ο Θεος ευλογει μονο τις βιολογικες μητερες,ειδαμε και ποσες βιολογικες μητερες πετανε στα σκουπιδια τα παιδια τους
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ,ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ, 4 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ... ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΙΤ , ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΜΕΓΑΛΟΤΣΙΦΛΙΚΑΣ ΕΙΜΑΙ , ΟΥΤΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ... ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ 1300Ε ΜΙΣΘΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ... ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ... ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΓΩΙΣΜΟΣ.... ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΣ , ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΙΟ ΤΑΙΡΙΑΣΤΗ ΛΕΞΗ...vasilikirimp έγραψε:Στην υιοθεσία δε χρειάζεται να πληρώσεις καμιά περιουσία - εκεί έχουν άλλα κριτήρια - για μένα απαράδεκταeleimon έγραψε:Ναι βρε Βασιλικη μου φυσικα και να υιοθετησεις ενα παιδακι ειναι ευχης εργον αλλα αν δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα δεν εχεις να προσφερεις τιποτα σ αυτο το παιδι?...ζητανε τα μαλλια της κεφαλης σου για να κανεις ενα τετοιο βημα τι πιο ομορφο απ το να βρεθει μια εθελοντρια μητερα που να τη γνωριζεις καλα και να σου χαρισει ενα αγγελουδι που τοσο ποθεις η εστω και με τη μεθοδο της εξωσωματικης γιατι το βλεπεις εγωιστικο? τοτε σε ολες τις ασθενειες που μας βρισκουν να μην τρεχουμε σε γιατρους να τις αφηνουμε στο ελεος του Θεου...και οι καρδιοπαθεις και οι καρκινοπαθεις να μοιρολατρουν ετσι?
Δε το βλεπω εγω ετσι βρε παιδια συγχωρεστε με
Ελπίδα η εξωσωματική είναι για ζευγάρια ελίτ που ακουμπούν πακτωλό χρημάτων
Ελπίδα έγραψα πιο πάνω ότι , το να απευθύνεσαι σε ιατρική παρεμβατική μέθοδο για δημιουργία ΖΩΗΣ σημαίνει ότι παρεμβαίνεις στο έργο του Θεού.
Δε θέλω να επαναλαμβάνομαι το γράφω πάνω αναλυτικά -
Στην ασθένεια έχει φροντίσει ο καλός Θεός με τη προσευχή να χρησιμοποιούμε και την επιστήμη..
Στη δημιουργία ζωη΄ς χρησιμοποιούμε επιστήμη ? Εάν είναι έτσι γιατί δεν αποδεχόμαστε και τη κλωνοποίηση ...να παει ενα ζευγάρι μεταξύ μοντέλων να διαλέξει κάτι και να του το παρασκευάσουν.
Να σου πω γιατί ξυνίζει τώρα αυτή η έκφραση ?
Διότι μπαίνιε ο εγωισμός.
Πόσα άτεκνα ζευγάρια επιμένουν και λένε ...θέλω ένα δικο ΜΟΥ παιδάκι ....μήπως είναι ψέμμα ? δεν ακούς αυτή τη λεξούλα? αυτό το δικό μου τι είναι δεν είναι εγωισμός?
Γιατί όταν διαπιστώνεις ότι δε μπορείς να κάνεις παιδάκι ...δε λες ...ωραία εχω αγάπη μέσα μου ...θα υιοθετήσω ?
Η παρένθετη μητέρα - ενέχει και άλλες παραμέτρους τους ψυχολογικούς και απο πλευρά της μητέρας και απο μεριά της παρένθετης - δεν είναι τόσο απλάτα πράγματα - μητέρες είμαστε και ξέρουμε πως λειτουργεί η ψυχολογία ....
ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ , Η ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ , ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 1190 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 22 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ... ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΠΙΣΩ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ , ΑΓΧΟΣ , ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ , ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 2ο ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΙ ΑΣ ΥΠΟΣΤΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ...
ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ;;;
NOMIZΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ... ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕ ΖΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΟΤΥ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ...
ΚΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ;;; HΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ...
ο Χριστός σώζει....
- pepiixthis
- Κορυφαίος Αποστολέας

δεν είναι απολύτο, τουλάχιστον αυτή η αποψή, είναι κατι το φυσικό η αποψη αυτή για κάποιες γυναίκες
«στενή η πύλη και τεθλιμμένη οδός η απάγουσα στην ζωήν»