Χάκερς χτύπησαν το Ζωντανό ιστολόγιο

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χάκερς χτύπησαν το Ζωντανό ιστολόγιο

Δημοσίευση από aposal »

Έχω την άποψη πως δεν επιδεικνύουμε ανωτερότητα, αλλά αδυναμία. Γιατί όλοι φοβόμαστε τον πόλεμο, με πρώτους απ' όλους τους πολιτικούς!
Για να μην φοβάσαι πρέπει να έχεις ιδανικά! Ποιός τα έχει; Να 'ναι καλά οι λίγοι πραγματικοί Χριστιανοί που προσεύχονται για το έθνος μας και χάρη σ' αυτούς κρατιέται όρθιο!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από vasilikirimp »

Γιατί πρέπει η τεκμηρίωση θέσεων , το ανάστημα μας , η συζήτηση κοιτώντας μέσα στα μάτια τον συνομιλητή να σημαίνει πόλεμο;

Αν εγώ διαφωνώ με τον άντρα μου αλλά κοιτώντας τον τεκμηριώνω τη θέση μου αυτός πρέπει για αυτη την ορθότητα ακομη και οταν διαφωνεί να μου κηρύξει το πόλεμο;

μήπως απλά είναι μια δικαιολογία που τη λέμε ( πολιτικοί ) στον εαυτό μας για να δικαιολογήσουμε την δυνατή αδυναμία μας;
Άβαταρ μέλους
heart
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από heart »

Συγνωμη αλα ειναι ΖΩΑ!!ΜΟΝΟ ενα ζωο κανει της ακαθαρσιες του
οπου σταθει.

ΕΙΝΑΙ Ζ Ω Α ! ! !
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

vasilikirimp έγραψε: Αν εγώ διαφωνώ με τον άντρα μου αλλά κοιτώντας τον τεκμηριώνω τη θέση μου αυτός πρέπει για αυτη την ορθότητα ακομη και οταν διαφωνεί να μου κηρύξει το πόλεμο;
Εδώ διαφωνούμε! Εγώ είμαι με τον άντρα σου (sans voir)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

:angryfire :angryfire :angryfire :angryfire :angryfire :angryfire :angryfire :angryfire
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

heart έγραψε:Συγνωμη αλα ειναι ΖΩΑ!!ΜΟΝΟ ενα ζωο κανει της ακαθαρσιες του
οπου σταθει. ΕΙΝΑΙ Ζ Ω Α ! ! !
Κώστα μου έτσι συμπεριφέρονται! Είναι αλήθεια! Δεν λέω ότι έχουν δίκιο, ή ότι δεν έχουν πράξει ανοσιουργήματα, ανά τους αιώνες!
Γι' αυτούς ο Γέροντας Παΐσιος έχει πει :

Αποσπάσματα από το βιβλίο «ΒΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ» του Ιερομονάχου Ισαάκ (ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ 2004).
Για την Τουρκία διακήρυσσε με βεβαιότητα : «Θα διαλυθεί και οι μεγάλες δυνάμεις θα μας δώσουν την Πόλη. Όχι επειδή μας αγαπούν, αλλά γιατί ο Θεός θα οικονομήσει τα πράγματα έτσι, ώστε το συμφέρον τους να είναι να την έχουμε εμείς. Θα λειτουργήσουν οι πνευματικοί νόμοι. Οι Τούρκοι έχουν να πληρώσουν πολλά, από αυτά που έχουν κάνει. Αυτό το Έθνος θα καταστραφεί γιατί δεν προήλθε με την ευλογία του Θεού. Τα κόλλυβά τους τα έχουν στο ζωνάρι τους (δηλαδή πλησίασε το τέλος τους).
Αλλά ό,τι και να έχουν κάνει, η Χριστιανική αντιμετώπιση είναι να μη τους μισήσουμε! Δεν λέω ότι είναι εύκολο, ούτε τι θα έκανα εγώ αν ζούσα την εποχή της γενοκτονίας! Αλλά, έχω την άποψη ότι πρέπει να μην τους μισούμε.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

vasilikirimp έγραψε::angryfire :angryfire :angryfire :angryfire :angryfire :angryfire :angryfire :angryfire
Αυτό υποδηλώνει ότι παραδέχεσαι ότι έκανες λάθος;
Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panosgreece »

:angryfire
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Λάθος δεν έκανα ............παράδειγμα ανέφερα και χρησιμοποιήσα δικά μου ονόματα για να μην υπάρχει παρεξήγηση ..........

Εξάλλου πότε κάνει μια γυναίκα λάθος ;;;; :105 :105 :105 :105 :105 :105

Μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντως το θέμα με την ακεραιότητα της χώρας μας είναι όπως προαναφέρθηκε και πριν άμμεσα συνδεδεμένο με ιδανικά

Για μένα όλοι αυτοί οι 300 τις Βουλής που τους " ευλογούμε " εμείς με τη ψήφο μας
ΔΕΝ έχουν ιδανικά και είναι πολύ μα πάρα πολύ ΛΙΓΟΙ
filli
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από filli »

aposal έγραψε:Παρακαλώ στα γραφόμενά σας να μην υποκρίπτεται μίσος εναντίον των Τούρκων. Δέχομαι ότι είναι λαός που έχει προκαλέσει γενοκτονίες και πολλές συμφορές γενικότερα, αλλά αυτό δεν μας καλύπτει ώστε να τους μισούμε. Στο κάτω - κάτω είμαστε Χριστιανοί και αυτό σημαίνει ότι συγχωρούμε τους εχθρούς μας. Ας αφήσουμε την εκδίκηση στον Δημιουργό μας. Αυτός ξέρει καλύτερα (πότε και αν).

Δηλαδη; Δεν μπορω να σε παρακολουθησω φιλε aposal!
Δεν πρεπει να μιλαμε για τιποτα δηλαδη; Θα δωσουμε ''αφεση αμαρτιων'' σε μια ολοκληρη χωρα σε μια ολοκληρη κουλτουρα; Χρειαζεται σε αυτη την περιπτωση και η συγνωμη τους.
Σαφως και ο απλος Τουρκος που θα συναντησω , δεν θα ειναι εχθρος μου. Δεν θα συγχωρεσω ομως αυτη την χωρα που εξακολουθει να διαπραττει υβρεις εναντιον της δικης μας θρησκειας και εγκληματα ή απειλες εναντιον της δικης μας χωρας." Χριστιανοι ειμαστε οχι καρπαζοεισπρακτορες" ειχε πει καποτε ο αγαπητος Διονυσης ! (αλλα εχει καιρο να φανει ή ειναι η ιδεα μου;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”