Συζήτηση με τον εαυτό μου........

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Gewrgiosgr έγραψε:Θέλει τρέλα και σαλότης για να αποφύγουμε τον γεροντοκορισμό και την μιζέρια αλλιώς δεν γίνεται.......
Φορτσάτο σε βλέπω μετά την επαναφώτιση !!!

Είθε όλα να συνεχίσουν πάντα να είναι ΟΚ.

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Gewrgiosgr έγραψε:Απόστολε σε ευχάριστώ παρα πολυ που έβαλες τα ονόματα τους και χρόνια πολλά πολλα και ευλογημένα για την Γιορτή σου.
Γνώρισα στο ακρως ωφέλημο τριήμερο στο Άγιον Όρος και άλλα 2 παιδια 22 χρωνων που για μερικα χρόνια εβαζαν τον σατανά μεσα του τρυπώντας τα χέρια τους (ηρωίνη).
ειναι πολύ καλα παιδια και εδω και μερικούς μήνες αρχισαν τον πνευματικό τους αγώνα στην Γρηγορίου θα μεινουν για έναν χρονο.

τα ονοματα τους είναι Δημήτριος και Δημήτριος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σμαραγδή εκείνο που λέγαμε Οκ¨ :P
Πολυ χαιρομαι που περασες ωραια και ωφελιμα.Σε ευχαριστω για .................απο ολη μου την καρδια.Η Παναγια να ειναι παντα μαζι σου.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Gewrgiosgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Gewrgiosgr »

5 χρόνια τοξικομανής βασανισμένος και 1 χρονο καθαρός ακουστε τι είπε.

μία ελπίδα εχώ οτι ο σταυρός που μας έδωσε ο Κύριος δεν έχει παραπάνω βάρος απο αυτό που μπορούμε να σηκώσουμε.
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Gewrgiosgr έγραψε:τα ονοματα τους είναι Δημήτριος και Δημήτριος.
I got your message
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Gewrgiosgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Gewrgiosgr »

Thank you mister Aposal.

ΜΙΑ ταινία με τον ρόμπερτ ντε νίρο να πάρετε να δείτε The mission λέγεται πολύ καλή είναι.

παλιά την είχα δεί εχει και σαουντρακ μορικόνε ενιο.

δείτε την ειναι πολύ ώραία ταινια....
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
srev
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από srev »

Gewrgiosgr έγραψε:5 χρόνια τοξικομανής βασανισμένος και 1 χρονο καθαρός ακουστε τι είπε.

μία ελπίδα εχώ οτι ο σταυρός που μας έδωσε ο Κύριος δεν έχει παραπάνω βάρος απο αυτό που μπορούμε να σηκώσουμε.

Ενώ έχει λεχθεί εκ στόματος Χριστού ωστόσο κι εγώ μαζί με όλους τους άλλους δίνω μάχη να συνειδητοποιήσω τη σημασία του λόγου αυτού και να δώσω πίστη.

Σπύρος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”