paroikos έγραψε: Ενημερώνουμε τους φίλους του φόρουμ ότι ακριβής ημερομηνία δεν έχει τεθεί, αλλά τα μέχρι στιγμής δεδομένα λένε ότι θα γίνει γύρω στις 15 Ιουλίου.
Επίσης αρκετοί θέλησαν να μάθουν πόσες μέρες θα διαρκέσει. Γύρω στη βδομάδα υπολογίζεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν θελει κάποιος δεν μπορεί να φύγει πιο νωρίς ή και πιο αργά.
Σημειώσατε: Οι δηλώσεις κλείνουν τελεσίδικα στις 20 Ιουνίου. Τι σημαίνει αυτό. Σημαίνει ότι θα κλείσουμε δωμάτια για τα άτομα τα οποία δήλωσαν συμμετοχή. Ως γνωστόν στην Άνδρο έχει κόσμο τα καλοκαίρια και υπάρχει ζήτησει δωματίων, οπότε όσοι δηλώσουν μέχρι τις 20 θα έχουν εξασφαλίσει και δωμάτιο. Αν κάποιος το πάρει απόφαση αργότερα να έρθει, καλοδεχούμενος, αλλά μόνος του θα πρέπει να μεριμνήσει για το που θα μείνει.
Αυτά μεχρί στιγμής. δηλώστε και σώστε....θα περασουμε όμορφα. Πολλοί μιλάνε για σχέσεις πληκτρολογίου. Καιρός νασυναντηθούμε και να τα πούμε από κοντά. Εξάλλου αυτό ειναι ένα από τα μεγάλα "ατού" του φόρουμ...το να μη μένουμε στο πληκτρολόγιο.....
Όλο το athos μια παρέα
Και εγώ παρόν κατ'αρχήν!
Τελεσίδικα θα δηλώσω συμμετοχή στην εκπνοή της προθεσμίας στις 20 Ιουνίου.
Αδερφε Ιονα,να προσεχεις τις πτωσεις απο αλογα!Υπαρχει μια παροιμια...Θα στην πω ιδιαιτερως!
Μπρε Σίνερ, λεβέντη μου, είναι δυνατόν να διανοηθείς και να περάσει από το μυαλό σου τέτοια σκέψη....Ο Γέρος του Μοριά να πέφτει από τ' αλογό του:::::::
ΘΑ ΙΣΟΔΥΜΑΜΕΙ ΜΕ ΣΕΙΣΜΟ 12 ΡΙΧΤΕΡ
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
Εγώ λέω να πάμε σ αυτά τα βραχάκια να τσακωθούμε. Και πάμω στο τσακίρ κέφι να πετάξουμε και κανέναν στη θάλασσα......
Αστειεύομαι....Νην το πάρετε σοβαρά και φοβηθείτε.....