Νυχτερινές διασκεδάσεις
Συντονιστής: Συντονιστές
Φυσικά και μπορούμε, ειδικά αν διαμένουμε σε μεγάλο αστικό κέντρο όπου επιτελείται δεύτερη λειτουργία σε ορισμένους ναούς. Ξενυχτάμε μέχρι τις 5:00 τα ξημερώματα στα μπουζούκια ή στα κλαμπάκια, ρίχνουμε έναν υπνάκο 6:00 μέχρι 11:00, ξυπνάμε, πάμε στη δεύτερη λειτουργία και έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη οτι εκκλησιαστήκαμε.alexios71 έγραψε:Καλημερα.Θελω να ρωτησω κατι.Αν ξενυχτησουμε καποιο Σαββατο μπορουμε να παμε στην εκκλησια την αλλη μερα?
Κρίμα φίλε μου που είσαι από Δράμα και δεν έχεις πρόσβαση σε τέτοιες ευκολίες. :D :D
να και ένα πρόγραμμα για την επαρχία
Κυριακή πρωί
01:00 - 07:00 ξενύχτι
07:00 - 07:30 πλένουμε τα δόντια και βαδίζουμε προς την εκκλησία ( δεν είναι σωστό να δείχνεις με την ανάσα σου πόσο μπόμπα ήταν αυτό που κατανάλωσες.
γυαλιά απαραιτήτος. )
10:30 γυρίζεις σπίτι από τον εκκλησιασμό και ενθουσιασμένος την πέφτεις για ύπνο.
13:30 φαγητό (προαιρετικά)
13:31 συνέχεια ενθουσιώδους ύπνου
17:30 πρώτη αποτυχημένη απόπειρα να σηκωθείς από το κρεβάτι
18:03 δεύτερη και πετυχημένη απόπειρα (βασικά τρέχεις τουαλέτα για προφανέστατους λόγους!!!!! :puke: )
περίπου στις 21:00 ξεκινάς να σκέφτεσαι το βράδυ που μόλις έφτασε.
-----ακολουθεί το ίδιο πρόγραμμα αλλά αντί για εκκλησία μπαίνει σπόντα η δουλειά προαιρετικά-----
:walk:
Κυριακή πρωί
01:00 - 07:00 ξενύχτι
07:00 - 07:30 πλένουμε τα δόντια και βαδίζουμε προς την εκκλησία ( δεν είναι σωστό να δείχνεις με την ανάσα σου πόσο μπόμπα ήταν αυτό που κατανάλωσες.
10:30 γυρίζεις σπίτι από τον εκκλησιασμό και ενθουσιασμένος την πέφτεις για ύπνο.
13:30 φαγητό (προαιρετικά)
13:31 συνέχεια ενθουσιώδους ύπνου
17:30 πρώτη αποτυχημένη απόπειρα να σηκωθείς από το κρεβάτι
18:03 δεύτερη και πετυχημένη απόπειρα (βασικά τρέχεις τουαλέτα για προφανέστατους λόγους!!!!! :puke: )
περίπου στις 21:00 ξεκινάς να σκέφτεσαι το βράδυ που μόλις έφτασε.
-----ακολουθεί το ίδιο πρόγραμμα αλλά αντί για εκκλησία μπαίνει σπόντα η δουλειά προαιρετικά-----
:walk:
Παιδιά δεν είναι καλές οι υπερβολές προς καμία κατεύθυνση.Κατα την γνώμη μου ο άνθρωπος απαραιτήτως πρέπει να διασκεδάζει. Διασκέδαση είναι και το θέατρο διασκέδαση και ο κιν/φος διασκέδαση και ένα ποτό με φίλους κλπ. Το κακό είναι οτι το σάβατο , που πρέπει να προετοιμαστούμε για την λειτουργία τησ Κυριακής , εμείς γυρνάμε στα μπουζούκια. Αυτό είναι κακό , όμως οι άνθρωποι είναι και εργαζόμενοι και έχουν και υποχρεώσεις.Το ερώτημα είναι όμως , αν δεν πήγαινα το Σάβατο στα μπουζούκια θα πήγαινα στην εκκλησια την Κυριακή? Πόσοι απο εμάς εκκλησιάζονται κάθε Κυριακή ? Ασ προσπαθούμε να εκκλησιαζόμαστε κάθε Κυριακή και άν είναι ανάγκη κάποια φορά ας κάνουμε και ένα ζαζοξενύχτι . Τέλος πάντων η διασκέδαση είναι αναγκαία στον άνθρωπο μέσα σε πλαίσια σοβαρότητος και αξιοπρέπειας και θα ήταν αναγκαίο πιστεύω να εστιάζαμε στην ψυχαγωγία και να συμβουλευόμαστε και τον πνευματικό μας.
θα συμφωνησω απολυτα με ολα αυτα που λες γιατι πιστευω οτι πρεπει να ειμαστε και λιγο προετοιμασμενοι πνευματικα (και οχι κομματια)ginodim έγραψε:Παιδιά δεν είναι καλές οι υπερβολές προς καμία κατεύθυνση.Κατα την γνώμη μου ο άνθρωπος απαραιτήτως πρέπει να διασκεδάζει. Διασκέδαση είναι και το θέατρο διασκέδαση και ο κιν/φος διασκέδαση και ένα ποτό με φίλους κλπ. Το κακό είναι οτι το σάβατο , που πρέπει να προετοιμαστούμε για την λειτουργία τησ Κυριακής , εμείς γυρνάμε στα μπουζούκια. Αυτό είναι κακό , όμως οι άνθρωποι είναι και εργαζόμενοι και έχουν και υποχρεώσεις.Το ερώτημα είναι όμως , αν δεν πήγαινα το Σάβατο στα μπουζούκια θα πήγαινα στην εκκλησια την Κυριακή? Πόσοι απο εμάς εκκλησιάζονται κάθε Κυριακή ? Ασ προσπαθούμε να εκκλησιαζόμαστε κάθε Κυριακή και άν είναι ανάγκη κάποια φορά ας κάνουμε και ένα ζαζοξενύχτι . Τέλος πάντων η διασκέδαση είναι αναγκαία στον άνθρωπο μέσα σε πλαίσια σοβαρότητος και αξιοπρέπειας και θα ήταν αναγκαίο πιστεύω να εστιάζαμε στην ψυχαγωγία και να συμβουλευόμαστε και τον πνευματικό μας.
-
vasilis_m21
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μιλώντας για διασκέδαση, θυμήθηκα εναν αστείο διάλογο σε εκκλησία- μια φορά είχα πάει να εξομολογηθώ Σεπτέμβρη σε πόλη της Πελοποννήσου και αναζητώντας εναν ιερομόναχο μου λέει ο επίτροπος της ενορίας ''δεν είναι εδώ, είναι διακοπές ακόμα, στην Πρέβεζα''.
Ρωτάω ''αλήθεια; Παραθερίζει''?
και μου απαντά σε άγριο τόνο ο επίτροπος: ''Τι λες παιδί μου, σε μοναστήρι είναι''
Ρωτάω ''αλήθεια; Παραθερίζει''?
και μου απαντά σε άγριο τόνο ο επίτροπος: ''Τι λες παιδί μου, σε μοναστήρι είναι''