Χρόνια πολλά babisgr. + Χρόνια πολλά Χαράλαμπε!

Ευχές.

Συντονιστής: Συντονιστές

theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: Χρόνια πολλά babisgr.

Δημοσίευση από theodosis79 »

Χρόνια πολλά και ευλόγημένα Χαράλαμπε. Σε παρακαλώ πολύ συγχώρεσε μου την καθυστέρηση! ΝΑ είσαι γερός και να σε χαίρονται όλοι!

Παρασκευή, εγώ απο όσα γράφεις και όσα παραθέτεις εδώ μέσα θα σε έκανα τουλάχιστον για ακαδημαϊκό! Οχι με την έννοια αυτού που παραθέτει ξερές γνώσεις και τις εκφράζει κομπιουτερίστικα και μονοδιάστατα χωρίς να σκέφτεται καν τι νιώθει όταν τα λέει , ή σαν να έχει μπροστά του auto cue(δεν ξέρω αν γράφεται έτσι).Γι αυτό λοιπόν σε προτρέπω κάποια φορά να πας εκεί σε κάποια σχολή ή σε κάποιο ακαδημαϊκό τμήμα και να τους βάλεις γυαλιά γιατί τα χρειάζονται επειγόντως!
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Είναι έτσι όπως τα λέει ο Θεοδόσης!
Στα "βαρειά" και "δύσκολα" θέματα, η Παρασκευή "φορτώνεται" χρόνια, από τα γραφόμενά της. Αυτό προς τιμήν της λειτουργεί βεβαίως.
Ενώ στα πιό "ανάλαφρα" θέματα, όπως π.χ. τα "χρόνια πολλά" κλπ, θα την έλεγες και 23 - 25 χρονών, επίσης προς τιμήν της!

Καλά, τόσες φιλοφρονήσεις μαζεμένες, να δούμε αν θα τις αντέξεις αδελφή! :smile:
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

vasilisalt έγραψε:Είδες Παρασκευή τι τραβάς όταν ασχολείσε με τα μεγάλα;
Θα μπορούσες να γράψεις κάτι για το εθνικό διαζύγιο και να πέσεις ηλικιακώς κατά πολύ.
Έστω λίγο Μύκονο, κάτι τέλος πάντων....
Εθνικό διαζύγιο; Κάτι διάβασα για διαζύγια αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι είναι, ούτε που το διάβασα... εδώ ίσως; Μπορείς να μου υπενθυμίσεις; (Ίσως αν σε βολεύει να ψάξεις για κάποιο url αντί να κάθεσαι να γράφεις) Ευχαριστώ.

Είμαι παλαιών αρχών και τους μοντερνισμούς δεν τους αντέχω. Η ιδέα της Μυκόνου - χωρίς παρεξήγηση γι' αυτούς την εκτιμούνε - εμένα με αηδιάζει για 10.000 διαφορετικούς λόγους. Πολιτισμού, ηθών, εθίμων, θρησκείας, ελληνικής παράδοσης, τα πάντα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσω το πόδι μου εκεί και βέβαια ούτε κατά διάνοια δεν υπάρχει περίπτωση να γράψω κάτι που να αφορά αυτήν μόνο και μόνο για να είμαι "νέα". Ας μείνω γριά. Κατά την γνώμη μου, τα "γεράματα" μου με τιμάνε. Και η κοινωνική μου θέση άλλωστε αυτό επιβάλλει. (Κατάγομαι από -όσο είναι τέσπα- επιφανή οικογένεια... και σε διαβεβαώνω προς μεγάλη μου δυστυχία ώρες-ώρες)

Βέβαια το ξέρω ότι το είπες γι' αστείο, :wink: αλλά πάντα έχω την συνήθεια να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Αν έλεγα κάτι που θα ανταποκρινόταν σε αυτό το αστείο, θα ήταν σαν να μην ξεκαθάριζα, δηλαδή σαν να ανέχομαι την ιδέα. Εσύ με την σειρά σου θα νόμιζες την εντύπωση που θα σου έδινα, άρα ουσιαστικά θα σου έλεγα ψέμματα. Και εγώ δύο πράγματα σιχαίνομαι περισσότερο: την ξεφτίλα που πέφτει ο άνθρωπος για να ικανοποιήσει το εγωισμό του και το ψέμμα. Άρα έπρεπε να το ξεκαθαρίσω εξ' αρχής.
Μου φάινεται είχε δίκιο ο Χαραλαμπος. Μάλλον δεν θα χρειαστεί να βάλουμε άλλο θέμα για τη γιορτή του.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Ε, όχι και γριά!
(τώρα τελευταία πολύ με εκνευρίζει αυτός ο επιθετικός προσδιορισμός)
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

theodosis79 έγραψε:Παρασκευή, εγώ απο όσα γράφεις και όσα παραθέτεις εδώ μέσα θα σε έκανα τουλάχιστον για ακαδημαϊκό! Οχι με την έννοια αυτού που παραθέτει ξερές γνώσεις και τις εκφράζει κομπιουτερίστικα και μονοδιάστατα χωρίς να σκέφτεται καν τι νιώθει όταν τα λέει , ή σαν να έχει μπροστά του auto cue(δεν ξέρω αν γράφεται έτσι).Γι αυτό λοιπόν σε προτρέπω κάποια φορά να πας εκεί σε κάποια σχολή ή σε κάποιο ακαδημαϊκό τμήμα και να τους βάλεις γυαλιά γιατί τα χρειάζονται επειγόντως!
Ευχαριστώ για την ενθαρρυντικά σου λόγια Θεοδώση. Και εγώ σκέφτομαι σχολές και ακαδημαϊκά τμήματα για να διευρύνω τις γνώσεις μου (σε κάποιου τομείς το ξέρω ότι υστερώ) αλλά επειδή έχω κυρίως αγάπη για τις ξένες γλώσσες (με εξαιρεση τα αγγλικά) προτιμώ να ασχοληθώ με αυτές. Σκέφτομαι μελλοντικά αυτό που ζητάει ο καημένος ο pilotos κάθε τρεις και λίγο και κανείς δεν τον ακούει. Τις μεταφράσεις ορθόδοξων κειμένων σε διάφορες γλώσσες. Και επειδή έχω αγάπη για την Ιαπωνία, σκέφτηκα τα γιαπωνέζικα. Συνειδητοποιήσα ότι είμαι μια εκπληκτικά εύκολη γλώσσα για κάποιον που ξέρει καλά ελληνικά, έτσι έχω αρχίσει να μαθαίνω (βέβαια μην φανταστείς... ούτε πρόταση δεν ξέρω να γράψω ακόμα :cry: ) για να καταπολεμήσουμε και λιγάκι τις ανατολίτικες θρησκείες. Το πιστεύετε ή όχι παιδιά, οι γιαπωνέζοι δεν έχουν ιδέα στο θέμα "ανατολίτικες θρησκείες". Ούτε που ξέρουν τι πόλεμος γίνεται εδώ. Η Ιαπωνία βλέπετε είναι βρίσκεται γεογραφικά, σε ένα μέρος που δεν έχει κανείς βλέψεις γι' αυτήν, όπως είμαστε εμείς, ακριβώς στο κέντρο του κόσμου που έχουν συμφέρον όλοι από μας, έτσι την έχουν αφήσει ήσυχη σε αυτόν τον τομέα. Πολύ κρίμα που τώρα τελευταία έχουν αρχίσει και εκεί τα διάφορα τσιράκια να βάζουν τα πλοκάμια τους. (Κυρίως μέσω των anime και manga... δηλαδή την τηλεόραση και τα περιοδικά αντίστοιχα)
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

panagiotisspy έγραψε:Καλά, τόσες φιλοφρονήσεις μαζεμένες, να δούμε αν θα τις αντέξεις αδελφή! :smile:
Α, είναι το βάρος της δόξας!! :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

aposal έγραψε:Ε, όχι και γριά!
(τώρα τελευταία πολύ με εκνευρίζει αυτός ο επιθετικός προσδιορισμός)
Γιατί; Σου επιτίθεται και σε κάνει... γέρο, γέρο Αποστόλη; :lol: :lol: :lol:
(J/k βέβαια)
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Μόνο ο Μπάμπης μπορεί να με καταλάβει! Άντε και κανένας αμαρτωλός τύπου Βασίλη ή Παναγιώτη!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Α, ώστε εμείς δεν σε καταλαβαίνουμε :(
Ε, τότε είσαι νέος.... πολύ νέος :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Άβαταρ μέλους
babisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από babisgr »

Evi_J έγραψε:Χάρηκα πολύ για την γνωριμία Χαράλαμπε!
Αλήθεια αυτό το "babisgr" έχω την εντύπωση ότι το έχω ξανακούσει. Μήπως μπαίνεις στο freestuff.gr? Αν και εγώ μπαίνω σπάνια εκεί...
Όχι δεν μπαίνω σε αυτό που λες, αλλά πολύ πιθανόν κάποιο μέλος να μπήκε με το όνομα babisgr, λόγω μεγάλου θαυμασμού προς το πρόσωπό μου.. :mrgreen: :mrgreen:
vasilisalt έγραψε:Μου φάινεται είχε δίκιο ο Χαραλαμπος. Μάλλον δεν θα χρειαστεί να βάλουμε άλλο θέμα για τη γιορτή του.
Δεν είπα αυτό, αλλά είπα ότι δε χρειάζεται να μου ξαναευχηθήται... :wink:
Ιδού και τα πειστήρια:
babisgr έγραψε:Δε πειράζει, μου αρκεί το σημερινό, εκλαμβάνω τις ευχές σας εις διπλούν και για τις 10 Φεβρουαρίου. :wink:
Θεοδόση σε ευχαριστώ πολύ και εσένα ιδιαίτερα για τις ευχές σου. Θα το σκεφτώ βέβαια άμα σε συγχωρέσω για την αργοπορία σου.. :smile: Μάλλον δε με παίρνει και πολύ να το σκεφτώ διανύουμε περίοδο Τριωδίου.. :wink:

Άντε, μόνο και μόνο για το τυπικό της υπόθεσης πρέπει να ευχαριστήσω και τον Απόστολο :mrgreen:
Πέρα από τη πλάκα όμως (πως το έπαθα αυτό??) σε ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές που με γεμίζεις με τις κατά καιρούς συν(ομιλίες)γραφολογίες μας... :8
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χρόνια Πολλά”